Баба марта иде, не се мае, с АПРИЛчо иска да се запознае!

• 18 960
  • 279
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!

Ламбрина - Helenblondy е един добър и мил човек,не ти прилича така да я обиждаш,като незнаеш каква душа е!

Честито зъбче на Невена!
Честито прохождане на Ема!
Goldie много хубаво пуловерче.
Milenni ние правим боц,здрасти и чао само когато искаме,казваме само ам-ам.

Днес купих обувки за прохождане на Наско на фирма Колев. Simple Smile

# 121
М'чи А добър ви ден де!!! Ние се ПОвърнахме от едно грамаданско пътуване до центъра на Вселе...пардон, България. Уж беше романтичен уикенд, ама нито беше през уикенда, нито пък беше романтичен  tooth.Баш ми беше драго да се видя с една откачалка от форума, ама тъй като тя не съй по'фалила и аз няма да издавам  tooth tooth, Ходихме до небезизвестните Боженци (за срамотиите чак сега ходя тям за сефте) и съответно и някоя и друга снимка ще ви туря(не че ви интересува)-хич не било лошо там, ама ние хванахме малко гадно време, щото хем имаше доста сняг, хем се топеше яката и кака ви Елица(демек моя милост) си гледаше по-скоро в крачката де стъпва и да не се изломбуртя нейде по калдаръмите, че отиде 6 месеца възстановяване, самуил се грижеше пък за музикалното оформление и крещеше ли крещеше по улиците. Минахме и покрай ширококоментираните (ама каква дълга дума знам, А?) Фенери-ми че то от вънка едни ми ти коли, едно ми ти нЯщо.....ние се засилихме да влезем да се поразгледаме, ама ни досрамя, че ще вземат да ни помислят за обслужващия персонал и ще ни наритат дето не сме минали през задния вход, та само позяпахме от вън като мръсни котета  tooth tooth tooth.
 Иначе у хотела се олежахме и оядохме най-вече, добре че беше персонала да се изреждат всичките да гледат Самуил и да го разхождат напред-назад (щот' той им събра очите), та да можем с баща му да се наплюскаме като диви прасета. Туй то!
 А иначе кой беше питал (последно) за уменията на децата??? Милени, ти ли беше? Който и да е-най-накрая и аз ще се изкажа за уменията на моя син-той не може нищо, ама н-и-щ-о!!!! Нито казва "боц", "моц", "пръц", "фръц", "чао", "бао", "дай", "на", не посочва ни с ръка, ни с крак, ни с коя да е друга част на тялото си нищо, не пълзи, не лази, не се изправя, не се придвижва нито държейки се за мебелите, нито за нечии ръце, не ходи, не тича, не прави каваци и каквото друго се сетите.....явно ще ми е глупавичък, но за сметка на това пък мързеливичък, ама мен това ни най-малко не ме приСтеснява. Топли ме мисълта, че от ден на ден става все по-хубав и като порасне ще стане я някой мАнекен, я ...жиголо и някоя богата леля ще го гледа, тъй че не ми дреме.
 туй то от мене. Дано всички болнички деца или възрастни се оправят, защото по-гадно от това няма!!!!

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 19:37 от Анонимен

# 122
Здравейте от нас Hug
Днес се разходихме много хубаво и към 5 отидохме в едно детско клубче(досега не бяхме ходили) и Миленчето се размаза от кеф! Пусна се да ходи само за една ръчичка за първи път от зор да пипне всички играчки #Crazy Даже тичаше! какичките бяха страхотно мили и тн!
Милени аз много често изпадам в паника от това какво може и какво не може Миленчето! Интелектуално е много добре! Маха,боц и тн! Танцува като и кажеш,посочва котката,на кучетата вика бау-бау! Целува мама и гали и тн! Говори много,но пък не лази,не се изправя в леглото си,до днес ходеше само за 2 ръце и според мен до РД-то изобщо няма да е проходила! Но ето например едно посещение в клубче я накара да пусне едната ръка,значи е много и до стимул Peace
Добс,аз писах за обичките и пуснах линкче даже!
Ние имаме пъпки вече от 1 седмица отзад на вратлето-едни такива релефни-педито каза,че са от изпотяване,но са се инфектирали! Ласси-някакъв съвет newsm78 Мажем се с едно лилаво нещо-много е гадно Sick
Момичета-кажете нещо за подсичане-за първи път се сблъскваме с този проблем newsm78

# 123
  • In someone's dreams
Благодаря ви момичета за отговорите   bouquet

reiana аз мажа дупето на Хрис с крема на Чико. И преди съм писала, много е добър и оправя проблема буквално за часове.

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 01:21 от Milenni

# 124
  • Временно

Момичета-кажете нещо за подсичане-за първи път се сблъскваме с този проблем newsm78

reiana,наскоро Сиана се беше подсякла,и на нея й се случва за първи път.Взех Sudocrem и се оправи от 2 намазвания. Peace

# 125

Зачервеното дупе съм мазала с "Бейби Тан" - много помага.

И Мартето има проблем с опъпчването. На нея от известно време й се появи обрив около устичката (дребни пъпчици, които на пръв поглед изглеждат само като зачервяване), който според педиатърката ни е от бибата. Предписа ни кремче, което се приготвя. Но аз като видях, че една от съставките е Елоком, реших да не го правя. Мазах с туй-онуй и като не мина, все пак направихме мазилото, но от него обривът се скри само за няколко дена и днес отново се опъпчи детето. Чудя се дали да не идем на дерматолог или при някой консултант по хранене.... Даже спрях киселото мляко, защото мислех, че е от него, но очевидно не е.

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 22:47 от Тодоран

# 126
Голди много красив пуловер Simple Smile И аз плета (плетях) но се ограничавам до много по скромни шалчета и такива елементарни плетки Wink Но който си го може- си го може  Mr. Green Stop

Тази вечер дадох на Габи за пръв път АМ НАН2 - уж посръбна 1-2 пъи и после реввввв ревввв ама ревввввввввввв  hahaha  Аз какво ли очаквах де  newsm78 Чак се опитах да я залъжа като пъхна шишето под блузата на мястото на гърдата и да се подава само биберона, уж да засуче - ама не се лъже туй дете-много се растрои от моите пъклени планове за отбиване  hahaha Crazy Ще е много трудно даммммм ...  baby_neutral

Абе Янче и др мами кажете някой светсен клуб да заведем Габчето, искахме в Арената клуба да я пуснем те едва ли не ни нахокаха че такова малко дете не можело, трябвало и ние да влзиаме с нея, пък това било недопустимо  #Cussing out  Давайте идеи, някой да е посещавал този до пазара "Димитър Петков ", там има и Ози пункт  Peace А за крема против подсичане ползвам само на Бюбхен и досега не ми се е подсичала  Hug

Лека нощ на всички  newsm46

ПП-Емма-та браво за почивчицата, много е красиво там  Hug

# 127
Здравейте момичета.
Емма добре сте си изкарали Laughing
Ясмина честито зъбче на малката сладурка tooth
reiana подсечено дупе оправям с киснена в хлебна сода и лайка и след това мажа със Судо крем, много съм доволна дано и на вас ви помогне.
Лека вечер

# 128
Здравейте!
Първо да честитя - стабилно прохождане на Ема  smile3539 и озъбване на Невена tooth!
Goldie, дано да има други алтернативи за баща ти.
Дано всички болни оздравяват. Praynig
reiana, аз мажа дупето на Симон с Мустела. Знам че имат и специален крем при обостряне.

Момичета, сега да ви се оплача : от събота вечерта Симон започна да кашля, но малко - само 3,4 пъти на вечер. Въпреки това реших да го заведа при педито, и какво излезе - бронхит. Много съм изненадана - без температура, а и видимо е с добро настроение, просто изобщо не го очаквах. Прибрахме се с една чанта лекарства. Това, което ме притеснява е че ни изписаха антибиотик, а аз съм много против тях. Също така ни изписаха да правим и инхалации с лекарство, което е кортикостероид и още един кортикостероид, който пък е за да предотврати нежелани реакции от предишния.
Изобщо не ми се иска да ги давам, но пък ме е страх от усложнения.

Има ли бебенца, които са били болни от бронхит? Мамчета, вие с какви лекарства ги излекувахте?

Лека вечер! smile3524

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 22:57 от ansim

# 129
Реянче-първо по питането за ушичките записахме и час в поликлиниката ни при УНГ.второ-за подсичането напоследък ни се случи три път доста закратко и н помогна бързо кремчето за пдсичане на Бюбхен,но от баткото пък съм много доволна от Бейби Тан Peace
Голд-стискам палци проблема с бащати да намери най-добрият с изход.За пуловера не веднъж съм т казвала,че имаш златни ръце.Ще чакам да звъннеш! Hug Heart Eyes
Ясмина ЧЕСТИТО ВИ ПЪРВО ЗЪБЧЕ! Hug
И сега да ви кажа,че след сумати мъки и на нас ни изби четвъртото зъбче Laughing
Лека вечер от нас мамчета мили!  bouquet

# 130
Goldi, дано баща ти се оправи и да не са налагат операции  Hug

Честито зъбче на Невенка!!!!

Честито прохождане на Ема-Мария!!!!

Подсеченото последния път го оправих с крем здраве и след това само с Бочко (не казвам, че е най-ефикасно, но при нас помогна)  Peace Вече дори не се зачервява дори и леко  Peace

За обрива - Бобката доста се обрива около устата и нослето и даже последния път тръгна към оченцето - предполагам не сте изненадани, че го заведох на доктор  Mr. Green Та така - дерматоложката предположи, че това е дерматит, който се образува около устичката на много бебчета, тъй като се плюнчат от зъбките и лапат всичко, което им попадне в ръцете, вкл. и мръсни неща от земята. Изписа ни едно кремче на Биодерма, специално за обрив около устата - мина с 3 намазвания. Сега се забелязва съвсем леко, но кремчето го спрях вече тъй като кожата на Бобката доста се поизсуши на тези места. Крема не съдържа кортикостериод  Peace Сега го мажа, както преди с хидратиращия колд крем на Авен. Ако някой желае подробности за Биодермата да каже - пак ще пиша. Крема струва около 10 лв и е безвреден според според лекарката.

Ансим, Боби преболедува бонхиолит (не знам с "Е" или с "и" се пише) - на външен вид не изглеждаше болен, но дробчетата му бяха пълни със секрет и кашляше не много често. Правих му инхалации с вентолин, в болницата му поставиха 2-3 инжекции с кортикостероид  Sad Само се успокой - ще оздравее дечко  Hug За лечението за съжаление не мога да давам съвети, имаме мами докторки, а и други с доста повече опит от мен,но мога да ти вдъхна кураж,имате моята голяма прегръдка - дано се оправи дечко по-бързо  Hug

Голди, Голди, майсторка си ти  Wink

Момичета, много се зарадвах, че така всички подкрепихме Хелън, ние сме наистина близки и наистина сме като семейство, обичам ви  Hug

# 131
Здравейте пак Hug
Благодаря ви за експресните отговори за подсичането! И ние се мажем само с Бюбхен,но въпреки това се подсекохме Cry Мажа и с Бочко,Пенатен,Нивея и не минава! Утре ще купя този крем,който ми препоръчаха! Hug
Котето,мерси-в нашата поликлиника не пробиват ушички! Казаха,че във Вита е добре и сигурно ще се запишем там Peace
Мирка,това нашето клубче е наистина страхотно! Момичетата,които гледат дечицата са много грижовни и мили! Наистина по принцип условието е ,че деца под 2 г са с придружител,но то е , за да не плачат за майките си! Пускат родители вътре пре спокойно-обуват се едни калцуни и готово!Даже влязох с Миленчето в една огромна къщичка,пълна с топки! Там си има много симпатична сладкарница,където родителите могат да седят ,докато бебетата са вътре! Казаха,че може ако имам работа даже да я оставя някой път,защото е кротичка! Ако искате елате да идем заедно,ще викнем и Хриси с Марти и който друг иска разбира се Heart Eyes

# 132
  • Варна

Зачервеното дупе съм мазала с "Бейби Тан" - много помага.

И Мартето има проблем с опъпчването. На нея от известно време й се появи обрив около устичката (дребни пъпчици, които на пръв поглед изглеждат само като зачервяване), който според педиатърката ни е от бибата. Предписа ни кремче, което се приготвя. Но аз като видях, че една от съставките е Елоком, реших да не го правя. Мазах с туй-онуй и като не мина, все пак направихме мазилото, но от него обривът се скри само за няколко дена и днес отново се опъпчи детето. Чудя се дали да не идем на дерматолог или при някой консултант по хранене.... Даже спрях киселото мляко, защото мислех, че е от него, но очевидно не е.

Тодоран, и ний сме с такива ситни червени пъпчици около устичката, най-вече между горната устна и нослето. Не смятам че е някаква алергия, а според мен е от това че пъха всичко в устата, кое чисто, кое не, от бибата също, защото постоянно я пуска по земята и пак я лапа. Доки не каза да се притеснявам от това, опитвам се вечер като заспи да я намажа с Бочко, но тя както спи тегли един ръкав и всичко обърсва  Laughing
Честито първо зъбче на Невенка! Честито прохождане на Ема!
От интелектуалните умения показваме колко големи ще станем, браво, даваме боц и чао, когато поискаме. Посочва с поглед, но предимно баща си  Laughing Ходим за една ръка, но напоследък става все по-мързелива и като я хвана директно кляка или сяда  Confused

Сега видях че и Vanyivan е написала теорията на нейната лекарка за пъпчиците и звучи много логично. На следващата консултация ще питам и аз нашата докторка, но Vanyivan кажи какво е това кремче?

# 133
Реянче преди да запша часа звънях във Вита и от там ми казаха,че нямало часове т.е. без записване направо се отвало,но ако искаш звънни и ти. Hug Heart Eyes

# 134
Честит празник момичета !

Честит първи рожден ден на бебчетата на slonchetka !

Общи условия

Активация на акаунт