Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на очния лекар за риска от отлепване на ретината по време на раждане?
Какви са предложените имена за бебето?
Какви са мненията за цезаровото сечение и нормалното раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на очния лекар за риска от отлепване на ретината по време на раждане?
Очният лекар споделя, че в Германия има проучване, което опровергава високия риск от отлепване на ретината по време на раждане. Той обяснява, че в неговата практика е виждал само 4 случая на отлепваща се ретина, предимно при възрастни хора, което го кара да смята, че прегледът на ретината е ненужен.
-
Какви са предложените имена за бебето?
-
Какви са мненията за цезаровото сечение и нормалното раждане?
Форумът разкрива различни мнения относно цезарово сечение и нормално раждане. Някои майки изразяват съмнения относно препоръките на лекарите и търсят опитен лекар, който да гарантира нормално раждане. Други споделят своя опит, като предпочитат нормалното раждане, вярвайки, че е най-доброто за майката и бебето.
-
Какви продукти се препоръчват за бебето?
-
Какво мислите за Себа Мед?
.gif)

Със сигурност ще забравя да напиша нещо,което съм искала да кажа. Вече ще трябва да си водя записки
И мене ме гони безсъние. А сега дори е по гадно. Заспивам вечер нормално и към 5,6 сутринта като се ококоря,та така до 8,9 и после спя до 11 и ми мине половината ден. Ужасно е! Още повече ме е яд,като се замисля,че това са последните дни,когато ще можем да се наспиваме като хората. После,дори и да искаме,няма,кой да ни даде!

а те са Даниела, Елена и София.
Защо повечето свестни лекари са навити на планово секцио и не гарантират, че ще водят нормално раждане, а ти казват да разчиташ на дежурен лекар??? Аааама-ха! 
.Дано по-скоро приключите с ремонтните дейности 
,само каквото съм чела...
а дори си бях забравила снимките на кистата преди операцията точно

Бях споделила, ме имаме известни проблеми и с времето усещам, че ни се отразяват и на отношенията. На моменти и аз не виждам изход, плача, после се успокоявам, че все ще се наредят нещата някак, нали поне сме здрави... и така. Много е трудно в такива моменти да се запази отностелно спокойствие заради бебенцето. Стискам ти силно палци да се справиш с положението и всичко да се нареди.
съм "ЗА" . Ако ти имаш още информация, моля те пусни.