Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на очния лекар за риска от отлепване на ретината по време на раждане?
Какви са предложените имена за бебето?
Какви са мненията за цезаровото сечение и нормалното раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на очния лекар за риска от отлепване на ретината по време на раждане?
Очният лекар споделя, че в Германия има проучване, което опровергава високия риск от отлепване на ретината по време на раждане. Той обяснява, че в неговата практика е виждал само 4 случая на отлепваща се ретина, предимно при възрастни хора, което го кара да смята, че прегледът на ретината е ненужен.
-
Какви са предложените имена за бебето?
-
Какви са мненията за цезаровото сечение и нормалното раждане?
Форумът разкрива различни мнения относно цезарово сечение и нормално раждане. Някои майки изразяват съмнения относно препоръките на лекарите и търсят опитен лекар, който да гарантира нормално раждане. Други споделят своя опит, като предпочитат нормалното раждане, вярвайки, че е най-доброто за майката и бебето.
-
Какви продукти се препоръчват за бебето?
-
Какво мислите за Себа Мед?
.
хубаво име , но за презиме нещо много не звучи добре

!
.Нека ти се връщат стократно

Толкова хубаво си го написала
) Както и да е! Важното е да свърши работа!
Иначе много ми е притеснено, момичета, дали ще успеем с ремонта...
Той добре, че се съобразява с моето мнение и не е придирчив. И сега ми казва, каквото име измислиш. Аз мисля да ползвам козметиката на Бюбхен.
), но за съжаление няма какво да направя... дано устискаме до към средата на март поне за тогава съм решила всичко да съм си набавила... независимо какво ми говорят нон-стоп