Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на очния лекар за риска от отлепване на ретината по време на раждане?
Какви са предложените имена за бебето?
Какви са мненията за цезаровото сечение и нормалното раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на очния лекар за риска от отлепване на ретината по време на раждане?
Очният лекар споделя, че в Германия има проучване, което опровергава високия риск от отлепване на ретината по време на раждане. Той обяснява, че в неговата практика е виждал само 4 случая на отлепваща се ретина, предимно при възрастни хора, което го кара да смята, че прегледът на ретината е ненужен.
-
Какви са предложените имена за бебето?
-
Какви са мненията за цезаровото сечение и нормалното раждане?
Форумът разкрива различни мнения относно цезарово сечение и нормално раждане. Някои майки изразяват съмнения относно препоръките на лекарите и търсят опитен лекар, който да гарантира нормално раждане. Други споделят своя опит, като предпочитат нормалното раждане, вярвайки, че е най-доброто за майката и бебето.
-
Какви продукти се препоръчват за бебето?
-
Какво мислите за Себа Мед?
.И темичката е страхотна 
ама така ще е не остана.И като се замисля започва да ме хваща страшолата,че вече знам какво ме очаква.

!
. Обсъждахме и още Карина и другото което много харесвам - Клементина или КлемЕнта . Мъжа ми пък загина да настоява да го кръстим Габриела (на мен ). Заради това ,което означава и " да го кръстел на най-любимия си човек "
.
) , че името Теодор е синоним на Божидар - със едно и също значение са
, гости , после обиколих половин София - ходихме да гледаме колички в Малечко ,после в Чико на Централна гара и после в Пигис хаус . Харесах доста колички - ама пък как само скъпи
,как пък една евтина не видях . Всичко над 1200 лв
А иначе сме се разбрали с моите родители да дойдат,след като родя. Баща ми те остане около една седмица,а мама към един месец. А за амбулантното раждане,ти можеш да останеш в болницата,колкото прецениш.Никой няма да те изхвърли на другия ден. Но в понеделник ше науча повече и ше ти пита!
) Но и тези бяха отхвърлени. Аз вече бях писала,че обмислям детето да се казва Найн. Напоследък само това чувам 

Толкова съм доволна, че ще избегна операция, че просто нямам думи да опиша как окрилена излетях от кабинета
Имах страшно много други шевове, в сравнение с тях епизиотомия е нищо.
за Дея
и после отиваме на бебешко пазаруване 

!Ще чакаме да се отчетеш с негледни материали в албумчето
.
),иначе моята лекарка никога не ми е казвала колко тежи бебчето-нито първият път,нито сега.Само ми казва колко е обиколката на главичката и как отговаря това на седмиците
Защо повечето свестни лекари са навити на планово секцио и не гарантират, че ще водят нормално раждане, а ти казват да разчиташ на дежурен лекар??? Аааама-ха!