Отговори
# 15
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

# 16

Емили, каква по-хубава мартеница от тати Simple Smile

# 17
А на нас Баба Марта днес на обят ще ни донесе тати  и мисля, че наистина ще бъде празничен деня.... Heart Eyes
Браво!Какво по-прекрасно от това! Hug

# 18
Честита Баба Марта!

На всички да донесе здраве.

А пък на дечицата
да върже на ръчицата
мартенички чудни,
да са ранобудни,
да растат засмени.

И да дойдат птичките,
щъркелите ....... с торбичките
stork-boy stork-girl

# 19
  • Попово
Честита Баба Марта!
и прощавайте  Hug

# 20
  • гр.Варна
Честита БАБА МАРТА!
Влизам набързо,че имам доста работа у нас.
И аз съм ЗА среща в събота,а неделната я отказах Hug Heart Eyes

# 21
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Дано всички ние и семействата ни да сме здрави и засмени!
Све, не ми ли получи ЛС-то? Нали си имам гости и утре сме с пълна културно-развлекателна програма!  Sad Много ме е яд, че се разминахме така, но се надявам, че ще ви останат незакупени неща и пак ще ни навестите, докато сме тук!  Hug
Моля, някой да ми обясни как се пуска тази baby tv - регистрирах се, дръпнах плеяра, но не тръгва.
Ели, някаква различна Baby TV ли е от тази на първа страница? Защото тази отпред си се отваря без проблем и няма нужда от регистрации?! Сигурно е друга...

# 22
  • Стара Загора
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!Алекс е от два дни с температура и многооо сополки  Sad . Не може да ги издуха и много се мъчи горкия. Утре ще го водя на лекар, че започна и да кашля. Дано да няма и други болнички в този хубав ден!

# 23
  • Beyond the Frontiers

Ели, някаква различна Baby TV ли е от тази на първа страница? Защото тази отпред си се отваря без проблем и няма нужда от регистрации?! Сигурно е друга...
Да, влизам от линка, но нищо не тръгва. Само реклама. Нали от ляво има избор на филми - избирам, но не тръгва. Thinking Cry

# 24

Момичета,избрахте ли си ден?Нали знаете за поверието днес-избирате си дата от месеца и каквото и времето на този ден,такава ще е годината ви!

# 25
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Честита баба Марта и от мен! Hug

Ние вчера раздадохме на всяка от нашите  баби по едно детенце и с мъжа ми   сме с "тежка програма". Вчера бях до 2ч. на Мадона-парти, днес на обяд нашите кумци ни дойдоха на гости да ни искат прошка, а довечера пък ние отиваме при нашите кумови за същото. Егати кефа, не ме разбирайте погрешно, но имахме нужда от малко въздух!!!

Пък и още един повод за празнумане имам днес , а именно ИМЕН ДЕН, на никнейма ми! Laughing

# 26
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
[/color]

# 27
Честита Баба Марта!

Пролетта идва, момичета,  Grinning днес видях толкова много напъпили храсти, нацъфтели минзухари и ми стана едно хуууубавоо Grinning
марини, мерси за темичката  Hug
Емилиска, чудесно е, че татито ви е с вас!
Алекси, честит юбилей на половинката! Да е много горд с трите си съкровища!   bouquet
eraser, благодаря!

Успешна седмица на всички!

# 28
Да, Ели и аз не мога да ги отворя! Нямам идея какво да се направи! Може би Ивалекс знае, защото тя даде линка! А тя къде се загуби? Дали оздравяха с Верето? Дано да се забавляват по балове и затова да не пише!  Peace

# 29
Честита Баба Марта, мили момичета  Hug Да сте бели и червени, винаги здрави и засмени!

Ние се завърнахме благополучно и децата и татито, слава богу са добре, но аз се поразболях там. Ходихме на басейн (децата се изкефиха максимално), но докато ги изкъпем и оправим после, аз бях с мокрия бански и влажния халат и настинах  Rolling Eyes. Вече съм на оправяне и закрепих само до гърлобол, та се надявам да отмине  Tired.

Baby TV, и аз пробвах преди време и ефекта беше като при Ели - въртят се едни реклами до умопомрачаване и ми поиска по едно време парички, та се отказах  Crazy

Много ви благодаря за мненията за ударите в пода на Кико. Май наистина си останаха в Пампорово (да чукна на дърво) - на плочките май не смее  Laughing

Ауа,...А ти как си,беборанка расте ли,ритка ли много?Да я погалиш по крачетата от мен като ритка... Laughing Heart Eyes Hug
Беборанка май ще е гиганторанка  Mr. Green. Върви с почти две седмици напред и сега е близо кило (а трябва да е към 700гр)  Grinning. Почти сме се спряли на име и с нетърпение очаквам да се запролети, да изляза в почивка и да се подготвя за Срещата  Heart Eyes. Иначе е много шавлива и май ще е лимонка като Бобо  Crazy Да е жива и здрава, да се появи на бял свят пък с майка хулиганка, не мога да очаквам агънце  Whistling

Марта, честит ти ник-имен ден  Mr. Green. Чакаме и почерпка   chef

Марини, темичката е много приятна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт