Отговори
# 105
                                   Честит Рожден Ден, Тале !!!
                        Много здраве и повече усмивки от тук нататък!

# 106
Честит Рожден Ден на Талето! Жива и здравичка да е - и тя, и увеличеното й семейство!  bouquet

Фивка, има една мисъл - Всяка крачка, колкото и малка да е тя, ни приближава към целта. А ти направи сериозна крачка. Прегръщам те силно!

Честити ходещи крачета на Сладка Дари! Heart Eyes

Шерче, Зори не знам дали споделих ама с голям кеф разглеждах снимките на мъничките рожденници.  Hug

Благодаря ви, че се сещате за мен. Този път проблемите не бяха с нета -аз нали вече съм с нов доставчик и се надявам да нямам такива. Имах обаче други проблеми. Почвам подред - първо едни малоумник постави кофти диагноза на малчо - дисплазия  т.е. недоразвити хрющали.  ooooh! Заведох го при един ортопед, на който вярвам и той каза, че няма такова нещо, но пък има слабо изразен рахит, което не е страшно.  Peace Да обаче, когато личната видя снимката, каза, че може би първият доктор не е говорил ей така, без повод - има някакъв проблем според нея, ама не се ангажира с мнение, защото все пак не е специалист в областта. Засега ще изчакаме. Вярвам, че Господ няма да позволи да му има нещо.  Praynig
После и двамата се разсополевиха. Нищо осбено. Докато преди няколко нощи се събудих от невероятно свистене. Вики се задушаваше. И това е меко казано. Той НЕ МОЖЕШЕ ДА ДИША! Вдигнах го и успя да поеме малко въздух - ама поема само навътре, пък не може да издиша. Беше страшно! За пет минути бяхме в бърза помощ - той с пижамата. Сложиха го на кислород за около 40 минути. И му биха мускулно Дексаметазон. Поосвести се, че даже и започна да говори тихо - преди това не можеше. От там ни изпратиха в Детското, където направиха инхалации с Вентолин. И той съвсем се съвзе. Докторите казаха, че понеже буквално се е задушавал сърцето и дробовете са били зверски натоварени, защото не са имали кислород - все едно някой го е душил.  Sad Беше със много силен пулс - резлутат на липсата на кислород. Сега е добре. Надявам се да не се повтори никога вече, защото е кошмарно мъчително и страшно. Praynig И двамата са ми сополивки още и покашлят, но нищо страшно. Аз обаче съм на предела на нервите си. И съм много притеснена за този пристъп, защото от онова, което прочетох няма гаранция, че няма да се повтори. В много от случаите, описани от други мами се повтаря. Сега съм в издирване на добър хомеопат, защото явно това е единственото ми решение. Така че ако имате идеи - помагайте. Рени, знам че ти можеш да ме насочиш.

И за да ви омилостивя за оттсъствието си, ви давам възможност да смажите окото с един секси гол мъж:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312511&pid=10914112

Връщам се да ви чета детайлно, че минах малко по диагонал отдева и може да съм изтарвала нещо важно. Embarassed

# 107
  • София
Честит празник на Талето - много здраве и щастие!  bouquet

Честита първа месечинка на сладкото Шошенце-Митаченце!Да расте все така красив! Heart Eyes

Светле,много сладко това Даренце и бати много помага - браво на него! Heart EyesСтискам палци притесненията да са напразни! Praynig

Исе,много се радвам за резултатите!

# 108
Мале, Светле, голям кошмар сте преживели. Това с Вики наистина е много страшно. Sad Дано не се повтаря никога. И малчо дано е добре и нищо му няма  Praynig Много ти се събра, ако вярвах в магии щях да кажа, че някой ви е завидял и направил магия... Постоянно сте в някакъв екшън... спокойствие няма за теб  Hug

Талето, честит празник   bouquet Здрава и усмихната бъди!

Аз от понеделник почвам работа. Не е най желаната и търсена, но е не е никак зле. В офис е, голяма фирма. Ще видим какво ще излезе. Ще пробвам пък дано ми е на късмет.

Ето малко снимки от тържеството на Вики в яслата http://www.vanyacherkezova.snimka.bg/album.php?album_id=349682 Вики беше кокиче. В началото малко се стъписа от много хора и беше готова да се разплаче, но после влезе в час. Изпуснала е миналата седмица подготовката за празника, но лелите казаха че се е справила добре и все пак участва  Laughing

Имам и едно интересно клипче, на което пее, бих искала да ви поздравя  с него   Joy Laughing Кажете къде ги качвате, че не съм запозната?

# 109
Леле Светле, дано не се понтаря никога повече това .Ами то ние спокойно неможем да живеем. Снимките са страхотни.Пу-пу.
Шерче, много сладко това момиченце-кокиченце Laughing.

# 110
Леле,Светле, какво сте преживели.Представям си какво притеснение сте изживели.Дано не се повтаря вече.

Честита месечинка на Мити.

Исе,браво за резултатите.

Шерче,честита ти работа.Да ти е на късмет и да си ходиш с удоволствие.А Вики е голяма сладурана.
Ние пък си нямаме тържество на градините,само по една картичка със снимка ,днес сигурно ще си я получа.

# 111
Тале, честит рожден ден! Пожелавам ти след като сега имаш своето Цвете, да имаш и своите по-големи мечти! Бъди здрава!    bouquet   
Честита месечинка и на Митачето!   Heart Eyes
Светле, кошмар е съвсем леко казано случилото се с Вики.  Shocked Ненормално често прави пристъпи този слънчо. Хубаво, че се овладява положението, но търсят ли причината?
А за диагнозите на Дарко, дано е малко рахит.  Praynig Пък малчо лекинко ми прилича на прекрасна реклама  Heart Eyes. На едни гуми.  Grinning
Фивче, добре си се прибрала у дома.  Hug На мен ми е страшно приятно, когато имам възможност да те видя. Въпреки всичко през което минаваш и което ти минава през главата, успяваш да внасяш много положително чувство у хората.  Heart Eyes

# 112
  • София
Шерче,страхотно кокиченце имаш и сте такава мила картинка на последните снимки! Heart Eyes Hug
Аз качвам клипчета тук :http://multiply.com

# 113
  • Sofia
Светленце, много ми стана тъжно какво сте преживели  Cry Дано никога повече не ви се случва!  Praynig Аз съм с бронхиална астма, на 2 пъти досега съм имала толкова силни пристъпи, че не можех да дишам и буквално се задушавах, бях убедена, че ще умра...  Crazy  ... ... ... силно те прегръщам  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug и много, много се моля за твоето момче!!!

Шерче, разкошно кокиче си имаш, сладурче!!!  Flutter Преди 29 години и аз съм била пролетно цветенце в яслата - само че теменужка лилавичка. Мама и до днес се гордее с мен  bowuu  Blush

Рони, много ти се радвам, миличка. В сърцето и ума ми си!  Hug  Hug  Hug

Ейндълче, щастлива съм, че те открих и в дир-а!  Grinning  Heart Eyes   bouquet

Фийв, ти си знаеш  Sunglasses, ама аз пак да си кажа: обичам те и силно се моля да бъдеш щастлива!!!  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

# 114
  • Варна
Светле направо настръхнах като прочетох какви тревоги са ти минали през главата. Сигурно се изказвам некомпетентно, но тези пристъпи да не са нещо като астматични. Мъжът ми е имал като малък и сега продължава да ползва инхалататор Салбутамол. Ще питам подробно свекърва ми за симптомите, но се надявам при вас това да са единични случаи.
Стискам палци двете ти момченца да са здравички  Praynig
през което минаваш и което ти минава през главата, успяваш да внасяш много положително чувство у хората.  Heart Eyes
Heart Eyes Аз много ви се радвам и като се видим сякаш наистина забравям за проблемите  Heart Eyes Пък и само тук и с вас мога да си общувам и да знам, че ще бъда разбрана на 100 %.
Шерче твоето кокиче е най-хубавото  Heart Eyes

# 115
Талето, честит празник мила! -Нека най-прекрасното Цвете сгрява сърцето ти!   bouquet

Светле, много, много съжалявам за всичко, което си преживяла.  Hug Във форума към "Часът на мама" дават телефона на д-р Михайлов-хомеопат /май само на регистрирани потрепители, на лични/, това за Вики, а за Даренцето - дано няма нищо обезпокоително  Praynig Ти даваш ли му капчиците против рахит? - Неможе ли да се увеличи дозата? newsm78 То с това лошо време как да си набавят витД дечицата. Гушкам цялата ви дружинка, и дано свършат скоро всичките ви болежки  Hug Hug

Шер, имам чувството, че Вики просто е влязла в ролята на "свенливо кокиче", много е сладка. А на теб честита нова работа! Дано ти доставя удоволствие!

...забравих...
 Hug

# 116
  • Sofia
Хомеопат - Екатерина Чамурлийска
Аз лично ходя при нея
И съм много доволна, помогна ми.

# 117

Здравейте на всички, аз първо да почерпя за първата месечинка на моя Шошко и да се похваля, че днес на първата консултация слънчицето ми е 3000 кг и 51 см
Във вторник сме на ваксина, незнам как ще я понеса...
Сега се връщам да ви чета че днес цял ден сме навън в Бургас времето е приказно

# 118
Нефче честита ви месечинка.Много здрав да расте Шошко Heart Eyes

Тале newsm59 newsm51,много щастие и любов мила Hug

Светле ужас мила,дано нямате повече проблеми.И да оздравяват юнаците Heart Eyes

Шерче имаш едно прекрасно момиче-кокиче Heart Eyes,а на теб честита нова работа.Много успехи то желая Hug

Ако съм пропуснала някой-съжалявам,но днес не съм много в час

# 119
Честита месечинка на Шошко! Само да папка и да расте здравичък!!

Честит празник на Талето, да е жива и здрава!!    bouquet Hug

И да оздравяват всички дечица!!!!

Общи условия

Активация на акаунт