Много здраве и повече усмивки от тук нататък!

Заведох го при един ортопед, на който вярвам и той каза, че няма такова нещо, но пък има слабо изразен рахит, което не е страшно.
Да обаче, когато личната видя снимката, каза, че може би първият доктор не е говорил ей така, без повод - има някакъв проблем според нея, ама не се ангажира с мнение, защото все пак не е специалист в областта. Засега ще изчакаме. Вярвам, че Господ няма да позволи да му има нещо. 
Беше със много силен пулс - резлутат на липсата на кислород. Сега е добре. Надявам се да не се повтори никога вече, защото е кошмарно мъчително и страшно.
И двамата са ми сополивки още и покашлят, но нищо страшно. Аз обаче съм на предела на нервите си. И съм много притеснена за този пристъп, защото от онова, което прочетох няма гаранция, че няма да се повтори. В много от случаите, описани от други мами се повтаря. Сега съм в издирване на добър хомеопат, защото явно това е единственото ми решение. Така че ако имате идеи - помагайте. Рени, знам че ти можеш да ме насочиш.

Стискам палци притесненията да са напразни! 
Дано не се повтаря никога. И малчо дано е добре и нищо му няма
Много ти се събра, ако вярвах в магии щях да кажа, че някой ви е завидял и направил магия... Постоянно сте в някакъв екшън... спокойствие няма за теб 
Здрава и усмихната бъди!

Пък малчо лекинко ми прилича на прекрасна реклама
. На едни гуми. 
На мен ми е страшно приятно, когато имам възможност да те видя. Въпреки всичко през което минаваш и което ти минава през главата, успяваш да внасяш много положително чувство у хората.

Дано никога повече не ви се случва!
Аз съм с бронхиална астма, на 2 пъти досега съм имала толкова силни пристъпи, че не можех да дишам и буквално се задушавах, бях убедена, че ще умра...
... ... ... силно те прегръщам
и много, много се моля за твоето момче!!!
Преди 29 години и аз съм била пролетно цветенце в яслата - само че теменужка лилавичка. Мама и до днес се гордее с мен

, ама аз пак да си кажа: обичам те и силно се моля да бъдеш щастлива!!!

Аз много ви се радвам и като се видим сякаш наистина забравям за проблемите
Пък и само тук и с вас мога да си общувам и да знам, че ще бъда разбрана на 100 %.

Във форума към "Часът на мама" дават телефона на д-р Михайлов-хомеопат /май само на регистрирани потрепители, на лични/, това за Вики, а за Даренцето - дано няма нищо обезпокоително
Ти даваш ли му капчиците против рахит? - Неможе ли да се увеличи дозата?
То с това лошо време как да си набавят витД дечицата. Гушкам цялата ви дружинка, и дано свършат скоро всичките ви болежки

,много щастие и любов мила 

,а на теб честита нова работа.Много успехи то желая