Отговори
# 210
Браво на Ронката  Hug Hug Heart Eyes

Честита месечнка на сладура Дени!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 211
Честита месечинка на Дени!
Ние сме добре този път няма Т даже е много весела и сега в момента понеже не й обращам внимание и се закача нещо си "еее"-ка. Лейди ами аз на Цветето й давам сок от две седмици и пюре от една седмица обаче го разреждам че й е гъсто и неможе да го преглъща дави се и постепенно ще спря да го разреждам. И аз мислех колкото се може по-късно да я захраня обаче тя е лакомо човече като баща си и нямах избор съветвам се с микропедиатърката й все пак че ме е страх да не объркам нещо.

# 212
Хехе, сега видях, че и една любима дама има месечинка днес! Хич да не се ослушва, ами да почерпи по повода:

Меченце, да ти е жива и здрава мъничката пухкава сладурка! Невенче, честита месечинка, кукло! И ти да растеш жива, здрава и все така чаровна! Че съм те харесала за снаха. Wink

Нещата при нас са добре! В общи линии както дойде, така си и замина проблемът, но аз наистина трябва да намеря хомеопат. Този пристъп е бил на алергична основа  - за това са категорични всички доктори. Преди две  години тествахме Вики за алергии и се оказа, че не е алергичен към никой от тестваните алергени и  най-вероятно прави алергична реакция към самия вирус.  ooooh! Изписаха му Сингулар, който пи в продължение на месеци - полза нямаше. И тази година аз на своя глава започнах да го церя с Цитросепт и сребърна вода - профилактика малко. И да чукна на дърво - гадните кашлици не се появиха. Ама този пристъп откъде дойде? Почвам да се чудя дали не сгафих нещо с Цитросепта. newsm78

Вихрогонче, а твоята докторка не е ли много заета? В смисъл доколкото знам при добрите хомеопати трудно можеш да се запишеш.

Тале, аз още не съм захранила с нищо - даже исъс сок! Peace А микропедиатърът каза ли да захранваш, че не разбрах. newsm78

# 213
Браво на Ронка-бонбонка.Много се радвам на чудесните новини newsm51

Честита месечинка на Денис и малката мечка-да растат здрави и усмихнати деца.

Светле браво и на вас,че се оправяте Hug Heart Eyes

# 214
  • Sofia
...Вихрогонче, а твоята докторка не е ли много заета? В смисъл доколкото знам при добрите хомеопати трудно можеш да се запишеш. ...

светле, много е заета, да, но тя работи всеки ден по цял ден, така че смогва като цяло с пациентите си - около седмица по-рано трябва да й се обадиш, за да ти запази ден и час, не повече  Peace

желая ти успех и късмет, наистина е много добър специалист според мен  Hug   bouquet

# 215
Рони,радвам се ,че сте добре .Дръж се мила още малко. Hug

Честита месечинка на Дени и Невенка!

# 216
  • на дъното
Честита месечинка на Невенка!
Светле много се радвам,че са добре твоите малки слънца Hug

# 217
Браво Ронка!   Hug

Честити месечинки на Денис и Невенчето!   bouquet За техните мами

Светле, кажи как я ползваш тази сребърна вода. И аз си купих ама си стои така.

# 218
Честит имен ден Галенце.Пожелавам ти цялото щастие и любов на земята.Аз вярвам,че малката Миа бди над вас.Прегръщам те силно

# 219
  • София, "Младост 3"
честито на празнуващите

СИЛВЕ, честито на момчето...да расте и да те радва
имаш голямо гуш от мен....

# 220
Честити месечинки на малките бонбони.
Радвам се за новините от Рони.Тъкмо мислех да звъня да чуя как е,но няма да я притеснявам.
Светле,от няколко дни си мисля за вас.Дано не се повтаря тоя пристъп и намерите причината.Съветвам те ако имате възможност да го заведете Вики малко в Сандански,мисля че ще му се отрази добре.
Силве,имам спомен,че щяхте да правите някакви изследвания на бебчо.Какво стана?Как са резултатите?
 Hug

# 221
   Честити месечинки на Денис и Невена !Да са здрави и игриви !Много да радват своите мами!

# 222
  • София
Мечко, нацелувай Дебаланка от мен по случай месечинката преди годинката.
Честита месечинка и на Денис белята.
РониHug .

Светле, караш ме да яхам метлата понякога. Нали знаеш как обичам да ти се ядосвам,
та сега е един от тези пъти. Със сигурност няма какво да му стане на Вики от Цитросепта,
сигурна съм чела си листовката. А, и за кой дявол проявяваш своеволие в това отношение,
като си от параноичните майки, и после пак си мислиш разни глупости. Като не си сигурна
за нещо, най- лесното и безболезнено решение е да звъннеш на педиатърката си и да попиташ.
Ще ти се карам сериозно вече. И да нацелуваш и двамата ми любимци, че те милите на каква майка са попаднали, мани.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 16:55 от rit@_zit@

# 223
  Честити месечинки на Денис и Невена !Да са здрави и игриви !Много да радват своите мами!
Честито на малките палавници и от нас с Шошко

Ние днес бяхме на имунизация, мъничкия ми много си поплака, чак се захласна, а накрая така се гушна в мене. После бяхме на очен лекар че още не ни е минал тъпия конюктивит, сега минаваме на мазане с мехлем Макситрол, дано помогне, иначе вече сме 3310 гр

# 224
браво на рони ,дени честита месечинка   love001да растеш и да радваш мама и тати

Общи условия

Активация на акаунт