Отговори
# 255
Рони,много се радвам да те видя тук. HugПази леглото още малко,почивай си и се глези.

# 256
Добре дошла Ронка.Е как няма да те търпим Mr. Green
Много се радвам,че вече си у дома.
Целувки и се пази миличка Hug Hug Hug

Ники браво на малка Белка-хубавелка,че е преборила хремата,не без помоща на мама разбира се.Ти как си,тресе ли те треска,как върви подготовката за партито?

# 257
Ронче  Hug добре си се завърнала у дома! И никакво ходене на хотел в следващите поне 4 седмици. Mr. Green Пожелавам ти да минат много бързо тези дни, пък дори и предимно в хоризонтално положение Peace

Ако не се лъжа очите са твои, нали?

Ами май не Светле. И двамата сме със сини очи, но на Деница са по-тъмно сини.
 Hug и ви благодаря за комплиментите

Ники, успех в приготовленията  Peace и Белка да се справи с вълненията.

# 258
  • София
Ронка,радвам се,че вече си у дома! Hug

Бени,много е сладък Марти и много е пораснал! Heart Eyes

# 259
  • Sofia
Рони, щастлива съм, че си си вкъщи, и то все още 2 в 1  Hug  Heart Eyes   bouquet

# 260
# 261
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Heart Eyes Wink Всичко,ще се нареди!

# 262
Рони  Hug Hug Hug ти си знаеш ама и аз да ти кажа, много се радвам че вече сте си в къщи , а на бебка да и кажеш да си стои в коремчето на мама поне докрая на март, пък после право в прегръдките и

# 263
Рони  Hug Hug Hug ти си знаеш ама и аз да ти кажа, много се радвам че вече сте си в къщи , а на бебка да и кажеш да си стои в коремчето на мама поне докрая на март, пък после право в прегръдките и
Присъединявам се към думите на Нефертити,много хубаво го е казала!Рони,гушкам те силно и знай,че ти и твоята бебка сте в мислите и сърцето ми!!!
Нефертити,щастлива майчице на тъй желаното детенце,целуни сбъднатата си мечта от мен и му пожелай най-щастливото детство!!! Hug Hug Hug

# 264
рони, много се радвам, че си вкъщи  Hug Дано до края няма вече подобни приключения и бебка си дочака кротко термина.
Хера и аз така... Ужасно тъпа се почувствах първия ден. Говорят ми нещо, разбирам го и след малко вече съм забравила, защото са ми дали още информация и съм блокирала...
Но като цяло е по добре отколкото на предната ми работа. Тогава ме пратиха сама във Варна на обучение, а там бяха толкова заети, че нищо почти не ме обучиха. И после като се върнах в Пловдив се самообучавах и по телефона ми обясняваха... Беше ужасно, стоях в офиса до късно...
Но като че ли днес е по добре. Една малка част от нещата, които ще върша ми се изясниха. Ще отнеме време да навляза изцяло в работата, може би месеци. Много е трудно на ново място, особено след 2 години прекъсване. Ако се бях върнала на старата работа поне познавам повечето хора, които не са се сменили и е друго... А сега освен всичко нова като информация трябва да  градя и контакти....
 Не съжалявам че си гледах детето 2 години и бих посъветвала всички ако имат възможност да не бързат да работят. Много ми е мъчно, но изобщо не и обръщам достатъчно внимание. Виждам я за 2 часа, от които единия съм заета да приготвя нещо за вечеря и да домакинствам.... Тя явно усеща, че сме напрегнати и също е нервна. Не иска да спи наобяд в яслата. Лежи на леглото и не затваря очи. И това със спането ме притеснява.Поне вече не пречи на другите деца. Но вечер е много уморена и ляга в 8-8*30... Сутрин става към 7 с мен и докато се оправям се мота покрай мен и разхвърля, та като се приберем вечер да е приятно "уютно"... Татко й я взима от яслата, защото аз съм до 5*30 и докато се придвижа става късно, а не искам да остава последна и да се стресира допълнително.
Ще влизаме в ритъм, няма начин.... Sad

# 265
ЧЕСТИТ 8ми МАРТ МИЛИ МОМИЧЕТА!!!Извинявам се че се включвам толкова късно·

БЪДЕТЕ ВИНАГИ ОБИЧАНИ!!

Ронка радвам се че при теб вече всичко е наред  Hug·Полежавай си повечко че сега ти се е паднало Heart Eyes·

И да кажа -Весел празник на всички празнуващи!!!Да не изброявам поименно за да не пропусна някого Hug!

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 00:07 от Ичони

# 266
Честит първи рожден ден на Бела!Пожелавам и приказно детство,много да е здравичка и все така усмихната
Ники,честит празник[/b][/size][/color]

Светле,честит рожден ден и на теб!От сърце ти пожелавам да си здрава,да бъдеш най-обичаната мама и съпруга. И нека от тук нататък за теб предстоят само хубави моменти

# 267

Ах, изпревариха ме!

Честит рожден ден на прекрасницата Бела! Нека е все така чаровна и усмихната, здрава и щастлива!

Честит рожден ден, Светле! Пращам ти прегръдки и най-добри пожелания за здраве, късмет и благополучие на теб и цялото семейство!

Рони, звучиш добре! Шерче, и ти... Hug

# 268
Честит първи рожден ден на Бела!Нека бъде много здраво и все така чаровно детенце.

Ники пожелавам ви много щастливи моменти Hug  bouquet

Светле,честит рожден ден!Пожелавам ти цялото щастие на земята.

# 269
  • София

Честит първи рожден ден на красавица Бела!Да расте здрава,умна и щастлива!Да има много приятелчета и весели игри!

Ники,честит празник - само хубави мигове да имате с порасналото ви слънчице!  bouquet

Честит празник , Светле ! Да си здрава,щастлива и много обичана!Тримата мъже на сърцето ти да те глезят много и да те слушат!Весел празник! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт