Отговори
# 360
  • Варна
Честит рожден ден на татко Емо! Да е все така грижовен и добър баща!

От известно време е започнала да крещи, набелязва си нещо, вика Да да да да да и протяга ръчички и ако не получи набелязаната цел, настава страшно тръшкане и рев. Вече сме с характер Heart Eyes
Ники това много ме развесели  Mr. Green

# 361
Хелоууууууууу
: мерри браво на твойте хормони.Сега те чакаме с други хубави новини  love001

Светле по-добре е сутринта да я вземеш,а за пликчетата-има за момченца и за момиченца.Пробвай първо с тях.

Ники ми тя Белка си има характер,иска си своето Hug Mr. Green

Алинка,честит ви нов джип.Със здраве да си го ползвате.А за бибите-еми то вие сте добре,ние денонощно сме с тях doh :2cry

Шерче целувки на шоколадка

Сега да се отчета за днешната ни консултация-13.400 и 90см.
Нещо много не ми се вярва за 6м.да е качил 2кг. Shockedи да е пораснал 5см.Но май е така,просто се чудя къде ги е сложил тия килца,като го гледам какъв е хилчо.Горкото ребрата му се броят Mr. Green ooooh!
лека вечер Hug Heart Eyes

# 362
   Здравейте мили момичета!

Благодаря ви от все сърце и съм изключително трогнат от милите ви думи! Искам да искрените си извинения за голямата ми липса напоследък, няма да обяснявам причините, защото ще прозвучи като оправдание! Simple Smile Затова нека продължа в приповдигнат дух. както е модерно напоследък да се казва помъдряваме не остаряваме, така ще се опитам да го приема и аз Simple Smile - така е по лесно. Няма да влизам в големи пледоарии, както обикновено, защото чакаме малко гости. Ще се опитам утре да понапиша нещо по-така.
   Искрено и от цялата си душа искам да ви почерпя малко виртуално, но все пак черпене, който има желание и възможност да заповяда на по ракийка две Simple SmileSimple Smile

ЗАПОВЯДАЙТЕ:

Надявам се да ви е вкусно. Малко, но от сърце Simple Smile
Благодаря ви отново!
Поздрави, Емо!!!

# 363
Честит рожден ден на Емо.
Момичета току що научих страшно нещо и направо ми секна писането... Sad Мислех да се разпиша но ще кажа какво научих.На мъжа ми братовчетка му която има дете на 2 годинки е прието в Пирогов в много тежко състояние от ваксината Пентаксим.Някаква алергична реакция ли е не знам, само разбрах че му се пукат капиляри навсякъде и е подут целия...абе ужас.Не знам повече подробности но направо съм притеснена защото ние в вторник сме на ваксина последната и направо не знам какво да правя.Някъде някой и казал че този тип ваксини (5 валентните) били отхвърлени защото не било редно да се вкарват 5 вируса на веднъж.Божее в каква държава живеем , уж купуваме най доброто а то...писна ми от тая ш-на държава. #Cussing out Само се моля детенцето да се оправи защото по думите на свекърва ми не се знае въобще как ще го изпишат. Praynig

# 364
Ами, татко Емо, Честито помъдряване! Ти бъди здрав, пък Весето ще те обича, а Бобо ще те слуша и така още поне 100-тина години!   bouquet

ladybebi , аз за пръв път чувам за реакция от Пентаксим. Кой прием е това? На Максим през май месец ще му е 4-ти прием, при предишните и температура не е правил. Ти ме притесни сега с тая информация.
Дано овладеят нещата и да се оправя бързо детенцето.  Praynig

# 365
 Абе и на мен нещо ми е странно- доколкото знам последния Пентаксим се прави на година и половина, защо на 2 годинки са му направили на това детенце? Чувала съм, че точно последния Пентаксим най-трудно се понася,ама това вече си звучи страшно. Дано се оправи детенцето Praynig

Не знам каква точно ваксина се слага на година и 1 месец, ама педиатърката каза, че тя се понасяла по-тежко и ще ни прави подготовка преди да ни я сложи. После ще докладвам. Нещо против шарки беше... Тия дето минахте през това, споделете, плийс.

Емо, мерси за почерпката! Наздраве!

# 366
мерри, страшно се радвам за резултатите  Hug Сега всичко ще се подреди, ще видиш - всяко зло за добро  Wink
Светле, ако знаеш на мен как ми липсвате... Не че не чета, но не е същото... Понякога вечер съм толкова уморена, че просто не ми се пише. Иначе под глупости имах предвид, че се случват някакви такива работи дето допълнително ме изнервят. Като например, че в бързината да приготвя вечеря не съм забелязала, че телефона ми е на барплота и плува във вода... Преди няколко вечери търсихме къде ми е ключа из цялата къща. Вики има навик да ги прибира по ботушите. Но тоя път го намерихме на другия ден съвсем случайно ... в супата   #Crazy Това стана след като мъжа ми вече беше купил нов патрон за вратата, защото аз най често си забравям ключа отвън и решихме, че така е станало.... И едната леща си изгубих, та се наложи да поръчам нова...
В работата ми е трудно. Свиквам бавно, уморявам се  Tired Но пък иначе е динамично и мисля, че като вляза в ритъм ще ми харесва. Различни неща се правят, на периоди е, и ще науча доста нови работи. Ще ми е от полза при всички положения дори и да не се задържа там. Обаче ще отнеме време да изградя контакти, че е голяма фирмата, да се ориентирам кое как се прави, да си изградя някаква моя организация.
Най трудно е с Вики. Много е зле положението откакто ходя на работа. Даже не ми се пише. Мрънка постоянно, всяка сутрин е кошмар. После се успокоява, но това мрънкане така ме товари допълнително... Макар че всичко има и положителна страна, защото много започна да се привързва към баща си и се гледат перфектно. Те и преди се занимаваха, но сега е различно. Имаше неща, които иска да прави само с мен, сега обича и с него и това ми е голяма помощ.
Исе, как тъй 90 см  Rolling Eyes Вики е 91, и някъде към 12 кила.
Аги, поздравления за конкурса. Най накрая тая вечер видях творението ти  Laughing Страшна си  Heart Eyes

# 367
Ха,здравейте и от мен.
Най-накрая да стигна и аз до компютъра.Нещо напоследък за нищо не ми остава време,Марти постоянно мрънкоти и недоволства ако не съм около него.Голяма лепка е станъл,ама то аз съм си виновна,като не исках помощ от никой той така свикна с мойто присъствие,че не признава никой,освен баща си разбира се.
Това с пентаксима звучи доста плашещо,и на нас ни предстои и направо ми настръхна косата.На нас ни казаха,че ще го сложим между 1г.10м. и 2г.,не знам защо всеки лекар казва различно.
Ники ваксината,която се слага на 1г. и 1м е МПР (морбили,паротит и рубеола).Ние не сме имали проблеми с нея,и не сме правили никаква специална подготовка преди това.Единственото условие както при всяка ваксина е детето да е абсолютно здраво,но това сигурна съм го знаеш.
Много се смях на Бела и проявите и на характер,Ники явно и теб те чака борба с малък звяр Simple Smile)
Светле,доста трудно ми беше да накарам Марти да се изпишка в тези пликчета.Понеже не стана със залепване го оставих гол и чаках да се изпишка в момента,в който започна да пишка сложих пликчето и така успях.Това обаче когато беше на 6м,на 1г.така и не си направих труда,защото беше абсолютно невъзможно.
Сега мисля да му пусна една урина,понеже вече си казва като му се пишка,но да видим кога ще стане.И в тази връзка да попитам по опитните.Вече си казва като му се пишка и ака,но твърдо отказва да седне на гърнето,стъпва с двата крака вътре и пада голям смях.Затова и още не съм свалила памперса,нямам идея как да го накарам да седне на гърнето.Дайте някакъв съвет.
Шер,дано скоро успееш да се адаптираш и да не се изморяваш толкова.Аз те чета с интерес,защото и мен ме чака скоро.Очертава се в началото или средата на следващия месец да започна и аз работа,за която май ви бях споменала преди доста време.На половин ден ще е и ме устройва,пък и е разнообразие,че вече изперках само в къщи.Не мисля да се връщам на работа в болницата и се надявам,че на новото място ще е добре и няма да ми се налага да търся друго.

И малко със закъснение.Честит рожден ден на Емо.Да си здрав и да си най-обичания татко и съпруг

# 368
Добро утро,
 Benii и Хриси отказва да седне на гърне или тоалетна и затова съм решила да купя музикално гърне.Надявам се да помогне.

Шерче ама то у вас голям купон Mr. Green.А за кг.и см.на Хриси-еми така са.Аз като ви казвам,че е хилчо въобще не преовеличавам.Много е дребничък маминия Tired

ladybebi и аз за първи път чувам за такова нещо,звучи много страшно.Да не би да е било болно детето newsm78.Дано да се оправи мъничето по-скоро Praynig
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 369
Добро утро
Честито на татко Емо на патерички, да е жив и здрав и много обичан
Аз съм леко притеснена, моя Шошко нещо не иска да яде. Знам че не трябва да го сравнявам с другите деца на неговата възраст, защото те вече са по 4-5 кг, ама все пак си мисля че изяжда по малко 60-70-80 мл, много рядко по 100.
В началото бяхме на Фризо ХА , ама се запече много , посъветваха ме да го сменя с Лактана Био. Сега нямаме проблем с акането , ама нещо нямаме апетит. Беше станал 3560 гр, а снощи като го теглихме беше 3540 гр
Незнам какво да го правя...
Лейди , направо ме попари с това коетоси написала, и ние на следващата консултация ще слагаме Пентаксим , първия . Дано да се оправи детенцето
Мерри и аз да кажа браво на твоите хормони
Сега отивам да ви изчета, че малко съм изостанала
Хубав ден на всички

# 370
Нефче,а защо не пробваш с АПТАМИЛ или МИЛ–МИЛ.Аптамила е по-скъп,но много добре се приема от бебоците.Боже аз като се сетя,че Хриси едвам изяждаше по 40мл.Не се притеснявай,можеби е нещо моментно

# 371
Нефче,а защо не пробваш с АПТАМИЛ или МИЛ–МИЛ.Аптамила е по-скъп,но много добре се приема от бебоците.Боже аз като се сетя,че Хриси едвам изяждаше по 40мл.Не се притеснявай,можеби е нещо моментно
Ами племенника ми беше на Аптамил и така яката се запече, че голям зор видя сестра ми докато се нормализират нещата. Педиатърката много ми похвали Лактаната и каза че е много хубаво мляко за запечени деца, а и доколкото знам не е хубаво да се сменят много млеката а ние вече сме на втори вид, май май ще се ходи пак на лекар

# 372
Леле, Лейди ти хвърли сериозна бомба тук. И на нас ни предстои трети прием,че нали заради шарката доста отложихме.  ooooh! А последният път малчо вдигна Т и беше много кисел.
Пиши как е племенничето ти! Стискаме палци исе молим бързо да се оправи малчо!  Praynig

Шерче, от написаното се усеща колко преуморена си. Тези случки с телефона и ключа го доказват. Аз пак да си кажа - в началото е най-трудно.После някак влизаш в ритъм. Нещата ще си дойдат на мястото! Hug

Берни, аз нали съм все от неразбралите - а къде ще започваш? Аз си мислех, че пак в болницата. За гърнето - едно време слаах Вики да си играе на него, да свикне. И веднага след ставане от сън, свалях гащичките и го слагах! Агма честно казано на нас ни отне доста време да свикнем с него и с мисълта, че там се вършат някои работи. Вариант е и да вземеш от тези чинии, които се поставят върху чинията на вашата тоалетна! Ще му е интересно и ще се чувства голям! Peace

Нефче, а какво казва док? И Дарето качва много малко напослледък, ама мен това не ме тревожи. Нали са здрави и жизнени! Peace Praynig

Ние снощи имахме  неприятно преживяване с малчо, ама даже и не ми се пише. Писна ми вече.  Confused Ама така растат децата! И така побеляват майките! ooooh!

# 373
Здравейте момичета!

Надявам се да ви сварвам в добро здраве и настроение /от времето, когато работех най си обичам петък  Mr. Green/  Hug

Светле, пишкането е лесно /ще видиш/. На тази възраст малчовците пишкат на около 30 мин, така че максимум толкова ще чакаш. Аз бях постлала на спалнята, оставих я голичка и зачаках. Взехме си една стерилна чашка /с капаче/, приготвих я и...така се бяхме заиграли и улисали, че забравих какво дебна, но все пак за мах. 20 мин успяхме. Предупредиха ме, че е нужно съвсем малко, така че не е необходимо да я пълниш. Все ще "уловиш" 10 капки  Mr. Green и успех Peace

Мери,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed и скоро да се похвалиш с още по-добри новини  Peace

Лейди, това за което говориш е ужасно. Дано се оправи детенцето  Praynig Ние правим само ваксините по ЗК. Незнам дали е грешка  newsm78, но така процедират почти всички лекари в "дълбоката провинция". Да пази Господ дечицата ни  Praynig

Бени, Исе, музикалното гърне може да е интересно /поне първите няколко пъти/. Аз бях подарила такова на племенника ми, но е било в употреба за кратко. Сега сестра ми ползва чашка за пишкане. Така му било удобно и интересно на момчето Thinking

Нефче, не се тревожи за килограмите ако детето е здравичко и жизнено и не реве че е гладно, явно от толкова има нужда.

п.п. Светле  Hug пиша от 1 час и си ме изпреварила.  PraynigДано всичко се нареди при вас.
 Hug

# 374
Момичета ето последната информация за ваксината.
Детето е било прието още в неделя и днес го изписват слава богу е по добре въпреки че е още с отоци и синини.По думи на лекари от пирогов е алергична реакция, в смисъл самата ваксина отключила алергия - към белтъка (това вече аз не го вярвам , тъй като това са думи на свекърва ми защото знае че при нас има подозрения за такава алергия и явно се опитва да ни разубеди да не слагаме ваксината).В общи линии дете уж е било здраво но от нея получило силна алергия.Уж я препоръчват при алергия а пък то малко странно ми се вижда.Почвам да се съмнявам защото до онзи ден са се чудили докторите от какво е станало така и тъй като майаката е казала че предния ден са били ваксина им се е видял най удачен вариант.Това лично е мое мнение.Иначе ваксината е тази 4-тата която е след 2 годинки (ама гледам че различно я препоръчват относно възраста).Друго което според мен може да е станала е това че може ваксината да не е съхранявана правилно , нали трябва да се държи в хладилник, ама кой ти дава 100% гаранция че е държана в хладилни камиони при превоз или в аптеката не са я отложили с някой друг ден да я пъхнат в хладилника докато я опишат.Това пак е мое мнение , така че не разчитайте на него. Консултирайте се с докторите ако имате съмнения за някаква алергия, защото детето е дало веднъж лека реакция от портокол и само това. Важното е че се е опралило детето но ги посъветвали и не само тях да правят някакви тестове за алергии , ама не разбрах какви точно преди да се бият ваксини.
Извинявам се че така наистина хвърлих бомба ама бях на компа като научих и мислех че е добре да знаят всички които я ползват.

Общи условия

Активация на акаунт