"Баба Марта бързала, мартенички вързала и бебенца ни носи щъркела!"

• 19 069
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз съм съгласна с написаното от Маруся  Peace Кофти е, че трупаме опит на база грешки с първото дете  Blush, но няма как. Аз пък сега хич не знам как ще се справим с кърменето, като толкова време сме далече един от друг  Rolling Eyes  Живот и здраве първо да си го взема вкъщи  Praynig
А вие не се шашкайте - има и идеални варианти  Simple Smile Има спокойни, безколични и сучещи без проблем деца, не се настройвайте предварително. Все има как да ви изненадат мъниците, ако ще да мислим, че сме подготвени за всяка ситуация. Simple Smile  Hug
Ами и аз се цедя по 1ч  Embarassed , но съм далече от хиперлактация. 
И аз имах същото впредвид Rolling Eyes.Просто самите движения с помпата ги правя за много дълъг период, бавно и изморително е.Като приключа след около час, гърдата ми все още не е така отпусната.
Ох, да, уморително е. А и как скърца  ooooh! Съседите сигурно ще ни помислят за луди - като нощес по някое време почна да се цедя, ще решат че прясна родилка се скъсва от секс  Crazy По тази причина се замислях за електрическа, още повече ако ще караме на изцедена само, ама много пари са...  Rolling Eyes Зелено човече, моята също е на Авент, но определено ми трябва 1ч  Rolling Eyes , за да изкарам повечко. А напрежение усещам много рядко по принцип, само точно преди часа за доене  Crazy

# 181
Ох, ще се побъркам...пуснах тема в кърмаческия за това че бебчо откакто са ни изписали не е акал...момичетата ми отговориха че това било много опасно състояние. Rolling EyesДобре че лекарката ще идва утре да я питам, направо незнам вече..

# 182
: По тази причина се замислях за електрическа, още повече ако ще караме на изцедена само, ама много пари са...  
Защо не погледнеш в Продавалника? Аз често попадам на обяви за такива Rolling Eyes ...

# 183
  • София
: По тази причина се замислях за електрическа, още повече ако ще караме на изцедена само, ама много пари са...  
Защо не погледнеш в Продавалника? Аз често попадам на обяви за такива Rolling Eyes ...
сигурно съм единствената, дето няма навика да поглежда там  ooooh!
мерси за идеята  Hug

# 184
Ами и аз се цедя по 1ч  Embarassed , но съм далече от хиперлактация.  Crazy А и нали нямам бебе да ме изцежда.  Rolling Eyes
А за млечницата - това е моето наблюдение  Simple Smile , от другата тема, при кърмените се явяваше по-често.  Crazy Може да няма логика, но...

Embarassed О, явно аз нещо не съм разбрала - имах предвид цедене 1 час след като е сукало бебето може да предизвика хиперлактация, а не без да суче.

За млечицата - не знам от опит, това го разбрах от педиатърката, не сме се сблъсквали с проблема...

И аз имах същото впредвид Rolling Eyes.Просто самите движения с помпата ги правя за много дълъг период, бавно и изморително е.Като приключа след около час, гърдата ми все още не е така отпусната.

Може би тогава е от помпата.

Ох, ще се побъркам...пуснах тема в кърмаческия за това че бебчо откакто са ни изписали не е акал...момичетата ми отговориха че това било много опасно състояние. Rolling EyesДобре че лекарката ще идва утре да я питам, направо незнам вече..

Белла, най-добре питай педиатър за това. Само за да те успокоя, докато се допиташ до педиатър - първият ми син не ака 4 дни след като ни изписаха, после всичко си дойде на мястото, нямаше никакви проблеми. Но е добре да те посъветва лекар, а не форумки.

# 185
  • Варна
Честит бебок на Поли +, да е жив и здрав и да расте кротък и щастлив !!!  
Добро настроение, дано премине бързо, както е дошло и да не се повтаря повече!  Hug
На мен ми се е загнездил някакъв хрип от няколко дни и не знам какво да го правя, а секциото ми е след седмица  Sad

Някой да е чувал новини от phoenix? Беше притеснена, а така  и не писа повече ... дано всичко е наред.

# 186
  • Ловеч
Честит трети март, мен ми се ска.ва клавиатуара на ла.то.а, та затуй ми е такова .исането. От няколко дена все различни букви отказват, та сега е ред на тази дето ли.сва.
Честит Борис на , дори името и не мога да на.иша. Да ти е жив и здрав и много да е радва. Лека от мен, че това с клавиатурата и мен ме дразни, та какво ли остава за вас.

# 187
  • София

Някой да е чувал новини от phoenix? Беше притеснена, а така  и не писа повече ... дано всичко е наред.

и аз снощи се сетих за тях, дано са добре  Praynig
Бела, дано и при вас нещата са ОК!  Praynig Hug

# 188
Здравейте момичета, много се радвам, че отново съм сред вас. Вчера ни изписаха и вече сме си вкъщи. Трудностите на са малко, но ще се справим. Няма по-голяма любов на земята, затова си струва всичко. Когато имам малко повече време, ще пиша отново. Качих малко снимки - http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=328278&pid=10869141. Надявам се да ни качите на първа страничка.
Това е от мен за сега. Успех на всички, на които им предстои Големият ден.

# 189
Здравейте коремчета и мамита, аз току що изпратих мамито, беше дошла да ме види преди утре и да ми помогне да донаглася нещата. И така, сега всичко ми е готово. Ако знаете как ми се иска да не трябваше утре да оставам там, а направо в четвъртък да отида, но...И като се знам каква съм паника утре като остана сама в болницата...ама ще гледам да си повтарям, че всичко е за бебо и че съвсем скоро ще го гушкам.

Мислех си, че днес отново няма да има бебе, но ето че малкия Борис ни изненада. Поли да ви е жив и здрав, много радост да ви носи!  bouquet

И понеже ми предстои известно време да ме няма пожелавам на всички, на които им предстои скоро да се срещнат със съкровищата си да изживеят най-съкровенния миг в живота си и да са много щастливи.

Ех, тая вечер съм...яко ме тресе емоцията Rolling Eyes Laughing

# 190
Чесит син на Poli +, да расте щастлив, умен и красив! smile3525 Все пак си имаме третомартенски бебок!
Момичета, надявам се това да е последното ми боледуване преди великия момент, незнам, но много кекава съм станала по време на бременноста, не бях боледувала сериозно от години, а сега до тук това ми е четвъртото боледуване. ooooh! Благодаря ви за съчуствието, пазете се!
Ели, на 05.03. към 12:00 ч. ще съм при Панова на 6-тия етаж, може и да се видим, ти към колко ще си там?
Вили   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed всичко ще бъде наред!
На вече мамите с проблеми с кърменето, коликите, искренно ви съчуствам, но вярвам, че всичко е временно и съвсем скоро ще натрупате опит, увереност и спокойствие и проблемите ще останат краткотраен блед спомен сред хилядите положителни, емоционални, прекрасни мигове с детето ви. Hug

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 21:20 от dobro_nastroenie

# 191
  • Ловеч
Вили, ус.окой се мила - нормално е да ти е нервно и на.регнато. Да знаеш че стискам .алци всичко да е наред и ще .итам Христова в Четвъртък как си и как е минала о.ерацията.  Hug те силно и ти желая скорощна с.окойна среща с бебчо. Чакаме да се завърнете двама с нова информация от болницата. Вземи си стотинки за телевизора, едно майче ми го каза това. До вестниците и автоматите няма да те .ускат.

# 192
Здравейте, мами!
Предстои ми да раждам на 6-ти март в Селена с планирано секцио. Наблюдаващ лекар ми е д-р Топалова.
Искам да питам колко се доплаща за присъствието на бащата. Иначе самото секцио ми казаха че е 1100 лв.
Не би трябвало да има доплащане,но все пак най-добре се обади на твоята док или в администрацията на Селена.

# 193
Vili_st, uspeh, vsichko shte e nared, spokoino!

# 194
Я, и днес имаме бебок - Чеестито на Поли +, да е жив и здрав малкият Борис!!

Ние, уж сме добре, спинкаме, папкаме и пълним памперса, ама вечерно време тези колики ни тормозят здраво, а през деня спим като къпани... За сега успяваме да се справим къде с капки, къде без...

Мисля, че зеленото човече беше питала как спим през нощта - ми обикновено се будим 2 пъти, като заспиваме след кърмене към 22 ч. после се будим към 1 и след това към 3 и половина. Не знам дали е добре, зле, но поне имаме възможност с тати да поспим няколко часа на пресекулки.

За сега педиатърката казва, че сме отличници... пък да видим - утре ще си проличи, като стане ясно дали и колко сме наддали.

Белла, притесненията са ти големи - стискам палци всичко да е наред и при вас.

Praynig за всички, на които им предстои влизане в болница.

Общи условия

Активация на акаунт