"Баба Марта бързала, мартенички вързала и бебенца ни носи щъркела!"

• 19 070
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Куку  Crazy Има ли бременни? Само аз ли останах? Имам чувството, че всички родиха февруари и само аз съм с корем  Joy
Мъжът ми си идва в четвъртък, така че почти мога да се похваля, че устискахме да го дочакаме! Два дни с майка чистим и пренареждаме като луди детската стая, че аз нали трябва повече да лежа и тя помага... Утре съм на консултация и ще видим, дали имам още разкритие  Thinking
Мисля, че в Селена се доплаща 150 лв. за присъствие на бащата, но си има отделна цяла тема за това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374744.45
Анабел не се е появявала скоро нито в скайп, нито тук... но, доколкото помня, днес или утре изписват нейният Алекс  Hug
И каква стана тя накрая - февруари бебета, бебета, а като стана март - затишие! Дали не е пред буря  Mr. Green
 Hug

# 196
Здравейте пак,мартенички Hug
Извинявам се,че пак влизам в темичката ви,просто исках да ви честитя новите бебчета.
Да са живи и здрави и да радват родителите си,а на мамчетата бързо оздравяване  bouquet Hug
Та бях ви обещала и тук да се похваля с моята втора гордост,но още нищо Tiredв четвъртък ще видим какво ще го правим това бебе ThinkingРадвам се,че поне мъжът ми се върна от командировка и че ще е до мен в този тъй важен момент Grinning
Е,остана ми само да пожелая успех всички,за които срещата с бебо все още предстои  bouquetА на тези,които са вкъщи - по-малко колики и повече сън Mr. Green

# 197
Куку  Crazy Има ли бременни? Само аз ли останах? Имам чувството, че всички родиха февруари и само аз съм с корем  Joy

и аз съм като теб  Rolling Eyes само незнам докога де  Wink

Аз днес изгладих и последните неща за бебо ,та вече спокойно започвам да си чакам  Peace

Ох, и аз се поуплаших от тези колики,проблеми с гърди - дано всичко се оправи по-бързо  Hug

vily_st  - успех  Hug

лека вечер на всички с бебоци / безколикова вечер  Peace / и здрав сън ,като за последно на все още бременните  Crazy

# 198
  • София
vily_st, успех  Hug

# 199
чакаме хубави новини от тебе

# 200
  • Варна

и аз съм като теб  Rolling Eyes само незнам докога де  Wink

Ех момичета не сте само вие  Hug  Я вижте на 1-ва страница има да разждат още повече от 100 мами така че не сте само вие с кореми  Mr. Green а май няма и да сте последните  Rolling Eyes

Вили_ст успех миличка  Hug  Стискам палци  Praynig
И аз се бях сетила за phoenix от тогава не е писала, а пак ми липсват доста мами....дано са добре.

# 201
Здравейте, мами!
Предстои ми да раждам на 6-ти март в Селена с планирано секцио. Наблюдаващ лекар ми е д-р Топалова.
Искам да питам колко се доплаща за присъствието на бащата. Иначе самото секцио ми казаха че е 1100 лв.
Не би трябвало да има доплащане,но все пак най-добре се обади на твоята док или в администрацията на Селена.
В Селана се плаща за присъствие на таткото,но най -добре да питаш в темата за АГ Селена не тук.До колкото ми е известно 150 лв е за нормалното ,а 250 за секцио,но не съм сигурна.

опаа тя ади вече е отговорила,не бях прочела.....

# 202
Вили ст, успех и бързо да се похвалиш! baby_neutral
Белла, и на теб желая пълна пеленка и повече никакви притеснения!

Ред гърл, честита годишнина! Да се обичате още дълги години!  bouquet

# 203
Поли+, честит ви син! Да расте щастлив и горд българин. На теб бързо възстановяване   bouquet
vily_st, много добре си представям какво ти е в този момент, но се постарай да си спокойна заради бебето. Стискам ти палци и ще чакаме известие  Hug
Бела, консултирай се с педиатъра и се старай да си спокойна заради кърмата е важно.
Днес мисля, че се справих по-добре с кърменето. В 10ч реших да цедя пробно и да видя колко има. Изцедих малко повече от 50мл за 40мин. (с помпа Авент съм и аз), което си е точно дозата и за днес. После си я храних от гърда и си спинка и пълни памперса нормално. Даже спа 4 часа следобед и аз се притесних чак. Утре ще идва педиатърката, че беше извън града по празниците. Да видим какво ще каже тя за Мария.А аз имам проблем с ходенето до wc. В болницата ми дадоха 2 хапченца и ходих и дотам, а чувствам, че ще се пръсна. И аз май утре трябва да звъня на док да питам какво да пия.
Добро настроение, дръж се малко остана. Повече никакви болежки до края Hug

# 204
Привет и от нас  Hug
Честит син на Поли +  да ви е жив и здрав и мнгогооо да ви радва
Поли Уоли страшно ти благодаря за инфото,много ще ми еот полза   bouquet
Аз защо си мисля,че phoenix роди,преди седмица  newsm78
Аз да се похваля днес взехме кошарката и едно такова като шезлонг за спане утре ще ги снимам,само че като сглобихме кошарата се оказа,че не минава през вратите вкъщи  smile3515,уж взехме нарочно сгъваема  да я местим,а тя каква стана... при всяко местене от стая в стая трябва да я сгъваме  newsm61,ама така е то в нашия апартамент всичко е в  мини размери и стерилизатора не влиза в микровълновата,абе какво да ви кажа...
Поне утре сме на преглед и ще си видя съкровището,нямам търпение
На всички 2 в 1 успех за раждането,а на вече родилите лесно кърмене и без колики  Praynig Peace

# 205
  • София
Вили, успех, миличка!  Hug Peace Разбирам те, и аз бях първия път така, от нерви даже ревях нон-стоп цял ден преди секциото  Embarassed (не че след това не продължих ooooh!) Не го мисли, бъди спокойна, всичко ще е наред!  Hug
Аз защо си мисля,че phoenix роди,преди седмица  newsm78
именно, и писа, че има проблеми с бебчето, затова я и мислим. Дано всичко е наред!  Praynig
А за кошарката - много кофти  Tired
Шуши13, в б-цата на несвършилитие тази работа им даваха бизалакс, но съм чувала че не е много приятно след това  Rolling Eyes Дуфалак действа по-меко, но не знам дали става за кърмачки. А и май не е с бързо действие.

# 206
По повод притесненията на Зеленкото, че бебето трудно се събужда за хранения - в една от книгите ми съветват да се пръскат крачетата с вода, а ако и това не подейства - бебето да се съблече и изкъпе - тогавa обезателно щяло да се събуди, за да протестира.   Wink
Събуждането за храна, докато бебето е малко, тук го вземат много насериозно - ако не се храни на често, бебето е вяло и още повече спи, защото няма сили и така се получава затворен кръг.

TiffanyMichelle,  виждам, че си ми съседка по каунти.  Sunglasses Сигурно ти остават броени дни до срещата с бебето, дано всичко мине гладко!

# 207
Честит син на Поли +  да ви е жив и здрав и мнгогооо да ви радва

# 208
  • София
Добро утро, мамчета! Честити ви нови бебчета, нека много да ви радват, а на другите мами: още мъничко остана.

Да ви се похвалим:вече сме вкъщи и се бориме с малката принцеса-костенурка. Опитваме се да се кърмиме, но май от стреса кърмата не ми достига. Педито каза два дена да сме само на кърма, за да я подкараме като хората. Ама нещо неуспяваме. Така че с таткото нарушихме заповедите и през нощта я нахранихме с Фризолак, че много плачеше. Иначе сме добре, в момента мрънкаме, защото искаме гуш:))))
Операцията мина добре, в неделя вече подскачах из родилното. Подпуках сестрите да им поматам, ама те не ми пзволиха:)))
Като ме приеха, ме сложиха в една стая със Шуши13. Доко си беше оставил лаптома при мене да му оправям разни работи, ама безжичен интернет се хващаше само от съседното легло (след операцията ни разделиха със Шуши) и нямах сили да се преместя. Иначе бях готова да ви се докладвам директно от мястото на събитията:))))
За събуждане на бебата:имам същия проблем, в болницата обясняваха леко да ги пощипваме по раменцето, да ги гъделичкаме по петичките и като ги вдигаме за папане да ги обръщаме по корем. Не че особено помага

# 209
Добро утро!

vily_st-стискаме ти палци днес!!!

Аз снощи имах среща с акушерката ,с която ще раждам ,уточнихме всичко,много неща ми каза,остава да дойде деня.Като започне ще я извикам ,а лекар който е на смяна.Каза ми като почнат болките свещичка бизакодил и спазмалгон(помагал добре да омекне шийката),топъл душ и ако не спрат болките значи започва.Показа ми ВИП стаите ,където ще бъда,всичко е ок,имаше във всяка стая електронни кантарчета за бебетата на тефал.И можеш докато си там преди и след кърмене да си го мериш(макар че млякото после тръгва).
Днес да видим колко бебета ще имаме,аз отивам на фризьор да съм готова за снимките Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт