Септември'09 - 10

• 14 948
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и от мен   bouquet
Изкарах поредната крива нощ, ама той малкия е виновен всяка вечер пристига да спи при нас, че и претенции проявява не иска да спи в средата и ме избутва все мен, съответно цяла нощ се будя да го проверявам дали е завит.
Аз чак не смея да се похваля, но от два дена не ми е ставало лошо.

Горска за хлебарките и ние бяхме така в квартирата нон стоп извираха тези хлебарки, с какво ли не ги морихме и тровихме, но нямаше резултат. Сега в новия апартамент не съм виждала такива гадини. На моя съпруг колегите като идваха на гости и ме изправи на нокти. Отива до тоалетната шефката му и после казва, ама вие си имате животинка там, направо ми прилоша на момента. Питам я хлебарка ли видя, а тя не друго нещо, викам да не е мишка и вече съм готова да се изнеса и да ги оставя сами да си довършат вечерята. А тя не, не имате си костенурка  newsm78. Докато зацепя, че има сапунче във формата на костенурка, с което се мие Коко. После и разказахме, че в квартирата сме се нагледали на какви ли не големини хлебарки и затова сме реагирали толкова шашнато на думите и.

Bueno  за главоболието наистина незнам какво да те посъветвам, да не би да ти е паднало кръвното и затова да имаш такова главоболие, а пък за синозита не е задължително изобщо да имаш хрема. Тези болки, които описваш са точно характерни за синузита, преди години ме пратиха на нагревки и се оправих и да нямах хрема. Що не пробваш с друг УНГ.

Айде лек ден момичета   bouquet

П.П А пък така ме е яд, че ние няма да ходим на тържество, според госпожите на дребния били много малки всички ( нямат 3 години и половина хлапетата) и нямало смисъл да правят тържество, щото повечето не можели да приказват още. Абе поне можеха да погъделичкат майчиното чувство с някоя и друга песничка.

# 166
Bueno, досега на няколко пъти съм имала главоболие, но болката се издържаше. Обаче, тъй като аз не мога много да търпя да ме боли главата, та си пийвах по един парацетамол  Simple Smile Лекарката ми каза, че до 3 на ден е позволено.
Незнам какво да ти кажа Bueno, По принцип майка ми е с мигрена и постоянни главоболия, та си имам представа що годе за какво става въпрос. Много ми е жал като не мога да й помогна, а тя все някакви силни хапчета като Седалгин пие. Не може да няма някакво лекарство, което да става и за бременни... Това, което преживяваш е ужасно. Трябва да има някакъв лек... Ако искаш говори с друг лекар.. може би с  хомеопат.

Надина, сигурно сега сте в нов апартамент без ТЕЦ и затова сте без хлебарки... Simple SmileДано да нямате повече никога такива гадини

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 09:04 от Gorska_Kitka

# 167
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Bueno това наистина е ужасно.Както ти е казала Gorska_Kitka пии парацетамол.И да не ти мине напълно,поне малко ще облекчи болката.Аз пия от 650мг ,АГ ми каза по 1 на ден,но в аптеката ми казаха ,че може по 3 на ден.И наистина действа. Peace
Чифлигарова ще чакаме новини от прегледа Hug
Nadina и аз си мислих,че в университета съм виждала всякакви гадини,но като тукашните екземпляри не бях.Най-голямата която видях беше 6см и за да убия изхабих едно шише с препарат.А да не говорим,че в старата квартира беше пълно в кухнята и по стаите влизаха.Аз лятно време спях с маратонки,за да съм готова за борба LaughingНай-гадния случай беше-правя си кафе,оставям го в стаята и отивам до банята.Връщам се и една гад плува в кафето. Sick
После ще се снимам с новите дънки и ще кача снимка.Ама как беше паролата за албумчето. newsm78
Аз отивам да си пия кафето и днес най-накрая ще излезнем на разходка,че не вали. Party
После пак ще пиша.Лек ден на всички.

# 168
  • София
Някой ходи ли тия дни на фм? Аз съм утре, ту се шашкам, ту ме обвзема някакво спокойствие.  Crazy

Аз ходих вчера на ранната ФМ и преди това се чувствах както и ти !!!

Но след като видях бебо как мърда , движи си ръчичките и крачетата и всичко му е наред се успокоих!!! Наистина беше много вълнуващо за мен и за таткото !!

Както и dd2 сподели д-р Янкова наистина е много мила и обяснява много подробно !!!
Наистина съм очарована !!!

# 169
  • До хладилника, който обичам
Записах си час за фм при местно светило - чак след 2 седмици имали свободен. Понеже не се притеснявам особено за евентуални проблеми, се чудя да ида при по-малко светило, изобщо да не ходя или да ида, нищо че ще е на крайна граница 13+6...
Голям наплив, голямо чудо Rolling Eyes

# 170
Здравейте и от мен!

lady marmalad и аз съм така. По цял ден нещо дъвча.  Embarassed Глада ми е просто страшен. Онзи ден като се мерих на кантара установих, че вече съм 3 кг отгоре и се оплаках на мъжа ми, а той - ами как няма да качиш като постоянно ядеш. Направо ми идваше да го гръмна.

neky много неприятно това с комарите. Единственото, за което се сещам е да попиташ в аптеката дали репелентите стават за бременни. Тук например лятото ползвам Аутан за мен и детето и наистина действа страхотно. Гадинките стоят далеч от теб и не хапят. Мисля, че това е най-добрия вариант за теб, само дано става за бременни.

anita29, страхотно попадение с тези дънки. Ще чакаме снимки. А за хлебарките направо не ти завиждам, аз имам ужасна фобия към тях и направо настръхвам като видя някъде.

eli_gu дано успееш да отмениш часа си, за да отидеш на тържеството на детето. Ние тая година няма да присъстваме за съжаление, въпреки че госпожите ни поканиха, но някак ми е гадно да отидем само като гости без Хриси да може да участва. Но нищо, живот и здраве следващата година.

Bueno и аз те съветвам да отидеш на хомеопат. Сигурна съм, че ще ти помогне, след като нашите лекари отказват да ти помогнат на този етап. Опитай, няма да ти навреди. Дано се оправиш бързо, че и моята майка е като теб и като настъпи криза е нещо страшно.

Чифлигарова, много натоварен ден наистина. Успех на прегледа, а и на изложбата. Между другото малко нахално влязох в сайта на галерията ви и картините ти много ми харесаха. Възхищавам се на хората на изкуството като теб. Да пишеш после как е минало.

Контесата, чудесни новини. Много се радвам! Днес май Атракция щеше да ходи, ще чакаме новини и от нея.

# 171
Здравейте момичета!
Сутринта бях на преглед и доки каза, че след 2 седмици може вече да ме запише на ЖК и да ми пусне изследванията. Оказа се, че мога по ЗК при нея и съм много доволна / ходя в Токуда при д-Кирякова /. На бебето всичко си му е наред - има си две ръце и два крака / засега  Wink/. Подскачаше като на батут.  #Crazy Направо ме развесели Simple Smile
Времето е прекрасно и не мога да сесдържам вече в офиса. Ама след обед ще ходя по институции и ще кръшна от работа
Може ли да помоля за парлата за албумчето!  Embarassed
  bouquet на всички!
Идва пролет!  newsm44 newsm44 newsm44

# 172
Здравейте и от мен.Някой започна ли вече да се маже с нещо против стрии?Аз мисля че е време ,но не знам какво да взема.С дъщеря ми се мазах с какво ли не,без ефект Sad От Виши до свинска мас CrazyДали вече има нещо ефикасно?Ако сте чули-свиркайте WinkСлънчев ден на всички.

# 173
Здравейте днес...  bouquet

Някой от вас да е изпратен вече на биохимичен скрининг? При първата си бременност не ходих, но сега съм на 30 г. и лекарката каза че ще ме прати. Споделете ако някой е ходил. Благодаря ви предварително

# 174

Някой от вас да е изпратен вече на биохимичен скрининг? При първата си бременност не ходих, но сега съм на 30 г. и лекарката каза че ще ме прати. Споделете ако някой е ходил. Благодаря ви предварително

Здравейте и от мен, аз ходих вчера на БХС, доки ме прати в майчин дом. Само да споделя цената на изследването е 42 лв. Това е ранния скрийнинг има и още един дето се прави между 15 и 20 седмица. Преди скрийнинга трябва да се направи ултразвук да се видят размерите на бебето и на нухалната гънка и същия ден или най късно на другия се ходи. Това е, резултат другата седмица в сряда. Хубав ден на всички  bouquet

# 175

Здравейте и от мен, аз ходих вчера на БХС, доки ме прати в майчин дом. Само да споделя цената на изследването е 42 лв. Това е ранния скрийнинг има и още един дето се прави между 15 и 20 седмица. Преди скрийнинга трябва да се направи ултразвук да се видят размерите на бебето и на нухалната гънка и същия ден или най късно на другия се ходи. Това е, резултат другата седмица в сряда. Хубав ден на всички  bouquet

А кога ти е термина? В коя Г.С. си в момента?

# 176

А кога ти е термина? В коя Г.С. си в момента?

ъъъъъъ, аз мислех че на лентичката се вижда,  newsm78  но в момента съм 11 седмица и няколко дни, термина ми е на 22 септември  Peace

# 177
Уф сори изобщо не погледнах лентичката  ooooh!  голям заплес съм.
Успех и добри резултати желая

# 178
Уф сори изобщо не погледнах лентичката  ooooh!  голям заплес съм.
Успех и добри резултати желая

няма проблем  Peace дано при всички само хубави резултати от всички изследвания  Hug

# 179
  • София
Здравейте! Навън е пролет , а аз кисна в офиса и ме мързииииииииииииии. Вместо да работя само зяпам през прозореца. /и от време на време влизам в нета Mr. Green/
Завиждам ви, че ви се яде. На мен все още ми се гади и нямам никакъв апетит. Ям по малко а вечер имам чувството, че корема ми се подува като за 5-6 месец newsm78
Бу отиди все пак на ФМ щом си се навила. Не е късно14 седмица. Аз бях в 12 г.с+2дни и доц. Димитрова поиска да отида отново след 2 седмици за да видела нещо по-добре т.е. ще отида отново на 11,03, когато ще съм в 14+2. Така че ти си прецени, най-важното е да си удовлетворена от решението си Peace
Какви са тия хлебарки, бе?! Анита вие все едно сте в Латинска Америка Wink Те сигурно стават и за ядене Joy Шегувам се! Не ти завиждам - наистина
Чифлигарова радвам се , че си се оправила бързо-бързо!
Буено звучи ужасно! Наистина трябва да потърсиш друг УНГ или хомеопат, защото така и ти се изнервяш допълнително, а сега това не ти трябва хич..
Радвам се за мамите видяли мърдащите бебета, а на тези които предстоят прегледи - стискам палци

Общи условия

Активация на акаунт