Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-26)

• 14 861
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
 Съни82 аз бих те посъветвала да се насочиш към София най-добре,а иначе от врачанските гинеколози клоня към Боби Петров! Naughty
 Сега да ви се оплача как изчезнаха изследванията на голямата ми дъщеря...Може да ви е от полза и на вас.Отивам днес да ги взема от Микробиологичната лаборатория на болницата,като мъжът ми предварително е платил на Чакалска сумата от 12лв(на работят със Здрав.каса).Днес въпросната я няма на работа-няма ги и изследванията(Антибоиграмата) newsm78.Колежките й звънят,аз й звъня-никой не вдига!И ми казват,че тя си ги взела,защото ни вършела лична услуга,по-точно на Д-р Вълчева,която ни я препоръча #2gunfireЩях да падна #CrazyСкараха ни се ,че не сме платили парите през каса,ама кой да ти каже,като са поискали мъжът ми на место да ги плати #CrazyНаправо съм шокирана. И без изследвания...

# 211
Лоритка, съжалявам за изследванията ти. Пародията е пълна! ooooh! Дано я намерите тази особа и си вземеш резултатите.
Лоритка, я покажи снимки от РД на Орешка.

Моят мъж вчера и днес е почивка. Вчера си направихме хубава разходка, времето тук е чудно-25гр. А днес ми прави кемерки, че от миналата седмица ги сънувам, но пусти мързел...така и не си направих. Embarassed

Лекарите не ми се обсъждат пак, има достатъчно информация напред в темите. Търсачката също върши работа. Peace

Хубав ден на всички!  bouquet

# 212
Ронка,пускам линк за снимките-дано да съм задобряла и да се отвори
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11129940

Послепис:
    Хиляди благодарности на Бубето,иначе нямаше да се справя!!!

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 00:05 от loritka

# 213
Ами и аз не искам да ходя в СПА център, но все пак искам малко по-нормално отношение, все пак затова си плащам данъците колкото и прозаично да звучи  Rolling Eyes
Благодаря за мнението за Боби Петров, аз също чувам по-добри мнения за него, но незнам защо съм си внушила, че няма да се чувствам добре при него.. но както и да е, явно всичко е доста индивидуално и въпреки положителните и отрицателните мнения, ще трябва все някъде да избера  Thinking Само се моля избора ми да излезе прав...
А като се замисля, някои може ли да ми каже, как вървят тарифите.. защото не че в този момент има голямо значение, всеки би дал за детето си всичко, но въпреки това, ще ми е от полза да се настроя психически  Shocked ?

# 214
здраевй sunny82,аз мога да ти кажа преди 7 месеца раждах при д-р кръстев ,аз ли4но останах супер доволна от него с уговорка той ми поиска 600 лв.вярно не са  малко,но като си представя 4е ме закараха в 21.30 , и докато попълнихме документи ,преоблякох се и то се минаха 20 мин. ,21и 50 запо4на раждането ,и 22.15 ве4е бях родила останах супер доволна,тогава си казах и втори,трети път да трябва да родя пак 6те е с уговорка и то при кръстев,аз ли4но останах мноооого доволна ,както казва мъжът ми ,аз за такова бързо раждане не бях 4увал и виждал досега,даже и не болеше кой знае какво е има си малко бол4ица,но не е за умиране Wink,и така пожелавам ти и на теб правилния избор и леко раждане каквото беше и моето,успех! Hug

# 215
Не бъркайте двете понятия, плащане-бързо раждане! Двете нямат много общо, освен да ви претупат секцио, за да си ходи по-бързо лекаря за друго не се сещам. Или пък да стимулира раждането с окситоцин(това си е практика в Бг), което пък е съпроводено с доста болка, тъй като се "юрка" самият процес.
Кристар, радвам се, че си родила така леко и бързо. Дай Боже всекиму. Но едва ли точно Кръстев е "виновникът" за това. Laughing

Момичета, пак ви застигна студа. Ужас. Close Дано скоро и при вас се изпролетее и да се радвате на хубаво време.
При нас е топличко, на терасата не се търпи от жега, днес мислех да се попека, но не си намерих слънцезащитното мляко.

Лоритка, големи сладурки си имаш! Heart Eyes Малката е голям бонбон с тези зъбчета. Simple Smile

Мишенце, честити ходещи крачета на Мишел. Голяма чаровница е, а в тези красиви очи можеш да потънеш! Flutter

# 216
sunny82_g За всеки доктор ще чуеш и добро и лошо. Примерно Боби Петров, ти го хвалят, аз съм чувала разни негативни неща за него. По същия начин и за градове и болници, ще чуеш и добро и лошо. Най-важното е, всичко да мине добре.
Моето секцио беше в Шейново. Не съм доволна от отношението на голяма част от персонала, с което се сблъсках след операцията, но в крайна сметка, аз и детето сме добре, нямахме проблеми и усложнения. Професионално си свършиха работата. Нищо не съм плащала, оставих се на съдбата. И лошо съм чела за там, но при нас нямаше проблеми. Където и да раждаш, най-важното е, да си близо до семейството си.

# 217
sunny82_g заповядай
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376793.msg10409705#msg10409705
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360362.msg9780000#msg9780000
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360362.msg9918613#msg9918613
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347379.msg9338801#msg9338801
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336720.msg8994098#msg8994098
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368905.msg10267955#msg10267955
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347379.msg9356689#msg9356689
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376793.msg10455300#msg10455300
Не претендирам да са изчерпателни...но са горе- долу всички мнения за лекарите в последните теми. Аз съм раждала в София, Махинова ми следеше бременността, в 8-я месец вдигнах много кръвното, появи се и албумин, приеха ме в болница в Мездра. Отношението там е добро, не е кой знае колко чисто, проблема идва когато не дай се боже се появи проблем с майката или бебето, според мен там няма нужната техника и специалисти. Господ здраве да дава на д-р Цеков и д-р Махинова, просто ми казаха- "Ние не можем да се справим"- трябваше да ми се направи секцио, в крайна сметка ме посъветваха веднага да замина за София- Майчин дом, там са може би най- добрите специалисти неонатолози. Обаче там се оказа, че ще успеят да задържат бебето още 1 месец за да вляза в 9-я месец и тогава да се роди. Няма да се впускам в подробности, всичко мина...много съм доволна от грижите.
Колкото до плащането има си съвсем легални такси, които се плащат на регистратурата за избор на екип. Ако искаш иди и се уговори с някой лекар...не мога да те съветвам, защото всеки си знае. Леле че дълго се получи  Crazy
Ронка не знам кога ще се затопли, имам чувството че тази зима няма да свърши  Cry направо ви завиждам за топлото време  Sunglasses
loritka големи бонбони са и двете  Hug Засрами ме   Blush
_baby Валя пооправи ли се? Надявам се това лечение вече да е правилното Hug
Айде лек и слънчев ден от нас   bouquet

# 218
Аз мисля че е по важно да родите живи и здрави бебета.Отношениетоо....всички сме хора и не се знае кой в какво настроение ще е когато е на смяна,за да очакваме че ще се държат с нас супер любезно.Те са там да си свършат работата и това е.Ако са любезни ОК,ако ли не нищо не можем да направим.Хиляди родилки им минават през ръцете и предполагам на тях им все тая.Извинявайте ако съм разочаровала някой с това изказване,но мисля че е така.Все пак,при нормално развитие на нещата само 3 дена ще сте в родилното.
Аз когато влязах да раждам ме прие един лекар който не се държеше особенно любезно и знаете ли какво ми каза.Ако искаш да се оплачеш от мен ще ти дам и трите си имена и каквото ти трябва ходи се оплаквай. Така че мислете за това как ще се срещнете по скоро с вашите бебчета и се любувайте на момента когато дойдат.И най-вече дано всичко мине както трябва,а докторите ще свършат каквото трябва в професионален план.

# 219
Много ви благодаря момичето на Бубето и Буба_85 Simple Smile прочетох всички мнения и за сега остава само да реша какво да правя... дано взема правилното решение Praynig  Но все пак инфото я имам вече...
Броим дните до появата на бебо и дано всичко да е ок... и на всички мамита пожелавам лека бременност
Новичка съм  тук, но ще следя форума и ще се вклщчвам  Blush

# 220
Добро утро момичета! Hug

buba_85, съгласна съм, че е най-важно бебето да се роди здраво! Но защо ли си мисля, че в Бг са много малко лекарите по призвание. Всички са толкова озлобени, всяка родилка им е крива, било то, че вика...и ред други.
Процеса на раждане е много специален момент, и никой няма право да го разваля. Да, и лекарите са хора, но това не ги оправдава. Те и клоуните са хора, но когато са на работа се абстрахират от проблемите си! Само в Бг го има това да си купуваш внимание, и то пак не е сигурно, че следващият екип няма да е разсърден заради лошото време или сина си в тийн години да го е ядосал, а той да си го изкара на порадната родилка.

Същото е и с учителите, под всякаква критика са от определено време насам. Моя позната споделя как учителката подтискала сина й, който е в 1-ви клас. Ужасни неща разказва. А аз си спомням с голяма топлота и любов първата ми учителка. Това дете със сигурност няма да я обича, а по-лошото е, че може да му се насадят комплекси. Confused

Ясно е,, че заплатите им са ниски. Но пък нека видят първо какво предлагат за децата ни, и тогава да изискват.

Лелее, много изписах. Извинете ме.

Ние излизаме в парка докато още не е станало голяма жега.
Хубав ден!  bouquet

# 221
Хубав ден!  bouquet
  gydi ще се дразним а? И при нас ще стане топло....някой ден  Wink

# 222
Хубав ден!  bouquet
  gydi ще се дразним а? И при нас ще стане топло....някой ден  Wink
Hug Ще стане и още как. Миналата година по това време, та чааак до средата на юни тук беше отвратително време. Само дъждове, после лятото имаше около 2-3 седмици жега. А при вас се пукаше дърво и камък, наканихме се ние да си отидем малко на топло, и как стъпихме на Бг земя то взе, че заваля и Т паднаха до 11 градуса. Crazy

Хайде Ема се нахрани и тръгваме.

Изпращам ви много слънце и положителни емоции! Simple Smile

# 223
Слънцето ще го видим... някой ден.... но със сигурност не днес за съжаление... а настроението е някак си пролетно вече.. Simple Smile  bouquet

# 224
Не искам никой да оправдавам,казвам каква е действителноста в повечето случаи.И аз искам да се държат добре,не само в родилното,а на всякъде където ида,но не е така положението.Аз докато работех се държах добре с хората,та дори и когато съм се чувствала супер зле.Не можем да накараме и другите да се държат така,това е лошото Simple Smile
Остава ние поне да сме позитивни хора иначе пропадна света.
Айде аз да хвана мойта щерка че се завря под дивана.
Последно нещо се сетих хахахаха,мойта мома снощи докато вечеряхме видя мравка на масата.Милата никой не я гледа и тя си бие по мравката,обръщам се и я гледам една съсредоточена я гледа.Много беше смешна хаххахахаа  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт