Хиперактивност с дефицит на внимание - тема 7

• 258 543
  • 1 418
  •   2
Отговори
# 1 080
Милка, и аз се чувствам по същия начин. Болно ми е. Иска ми се да огранича телевизията и компютъра, но пусто като имам и малко време у нас, колкото и грозно да звучи - така ми е по-лесно за да сготвя и да свърша някаква домакинска работа. Болно ми е и се упреквам , че заради работата нямам много време за него. Мисля си, че ако не ходя на работа, ще мога да го огранича  и ще мога да създам ред в ежедневието което е много важно за тях. Чакам септември с нетърпение.

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 07:35 от Cvete™

# 1 081
Cvete, какво става с Вас бяхте ли вече в Св. Никола? Разпиши се ако имате някакъв резултат. Ние все още чакаме да определят кога ще ни вземат.

# 1 082
Милка,
разкажи повече за твоето дете, извинявай, може би го има го има по-назад в темата, но така и не ми остана време да я прегледам изцяло.

# 1 083
Cvete, какво става с Вас бяхте ли вече в Св. Никола? Разпиши се ако имате някакъв резултат. Ние все още чакаме да определят кога ще ни вземат.

Другата седмица на 27,08, ще се обаждам за час за първия преглед през септември, пък после ще видим как ще е нататък. Надявам се да ни да му направят и други изследвания, а не да минем само с един преглед. Ще пиша като минем, а ти пиши като минете и вие.

# 1 084
Здравейте, имаме час за 12 септември. dream09, и ние ще сме при д-р Бистрян. Вие кога ще ходите през септември ? Ти носили някакви работи на детето (рисунки и т.н.), попитах дали да нося някаква характеристика от детската градина и ми казаха, че ако ми направят да я донеса, но може и без да нося нищо.

# 1 085
За първия преглед не съм носила нищо,  но ми се струва добра идея да вземете характеристиката. Щом имате от градината е чудесно, на нас  госпожите не пожелаха да ни напишт (не знаели какво да напишат newsm78???) Но казаха за наблюдението да носим всичко, което би помогнало на лекарите да се ориентират в поведението на детето - вкл. клипчета с детето.
Д-р Бистрян наистина ми се стори мила и внимателна. Нас ще ни приемат на 16/09 и в продължение на няколко дни имаме записани часове при психолог. Ще пиша подробано след прегледите. Пишете и Вие за резултата.

# 1 086
  • София
Гамалон + барокамера пооправиха нещата при нас Wink

# 1 087
  • София, Люлин-8
Здравейте  Hug

Дайте съвет как мога да задържа хиперактивно дете 24 часа на едно легло.  newsm78
Предстои ни 24 часово ЕЕГ и ми се ще предварително да се подготвя.  Rolling Eyes
В стаята има телевизор, но с това мога да я задържа максимум 40 мин.
Приемам всякакви предложения - игри, техники за отвличане на вниманието и каквото се сетите.

Благодаря предварително.   bouquet

# 1 088
"Доника", напиши повече за твоето детенце, кой ви препоръча лечението, кога видяхте резултатите и т.н. За този препарат прочетох, че е хранителна добавка, някакъв вид аминокиселина, но наистина не съм запозната подробно, нещо подобно на рибеното масло ли е ?

# 1 089
И аз се присъединявам към питането на dream09! Какво ви е заболяването?

# 1 090
  • София
Гамалона си го предписах аз сама. Брат номер 1 според 2 психоложки (и мен самата, просто не съм го водила в св. Никола) с ХАДВ, брат номер 2 с ГРР. Барокамерата, която също сама предписах беше с идеята подобрение на номер 2. Големият го беше страх да влезе и се престраши накрая чак. ГАБА като аминокиселина се препоръчва за ХАДВ. Малкият е хипоактивен, но покрай барокамерата в началото стана хипер и реших да пробвам. Ефектът при него беше много добър и веднага приложих и при баткото.
Друго, което съм поръчала и ще започна при него е даването на морски магнезий. Не знам дали сте чели за ниските нива на магнезий в организма, но симптомите са като при ХАДВ. Та дава се вечер, за успокоение на съня и тн. В момента точно не мога да ви сложа линк. Като цяло магнезия се препоръчва за 'успокояване' на хиперактивни деца Wink

# 1 091
А някакви странични ефекти от гамалона имаше ли?

# 1 092
  • София
При малкия не защото въведох дозата много плавно. Големия не беше плавно в началото и се оплака от главоболие (бе не съм сигурна от него ли беше, от малкото сън по това време или от едно падане Sad ) Сега давам втори курс на двамата. урока вече си го знам и към момента няма оплаквания.
Снощи за пръв път дадох и магнезий, но ефект очаква до около 2 седмици чак

# 1 093
  • Пловдив
Доника, в каква доза даваш Гамалона на баткото(че ни е по-близък на възраст) ?
Аз не мога да дам на обяд, затова давам 2х3 табл. Иска ми се да намеря лекарствена форма на въпросната ГАБА, който да се взима нужното количество лекарство на два приема - просто да е с повече милиграми самото хапченце, че като сложим и другите добевки - цяла шепа стават. Но още не съм намериал такава ГАБА, само в разните фитнес сайтове, а не знам до колко мога да им се доверя като марка.

# 1 094
хадв - Това е паралелната диагноза ,която върви при нас с моторната алалия Sad

Общи условия

Активация на акаунт