Отговори
# 30
Ей, оставете на Морската изненадата, ами дайте да й последваме примера.   Sunglasses Whistling Sunglasses

# 31
Ааааааа не,аз с мойте кила,не се наемам да се облека в такава рокла Naughty
По ще ми отива нощница Joy

# 32
Ааа, не, аз вече съм изровила нощница от скрина на баба, така че нощницата е за мен. Ти си имаш плочки на корема, така че покажи си ги  Grinning

# 33
  • В светлината на слънцето
Аз в демонстрации на рокли не участвам. Имам още да свалям килааа.... #Cussing out Обаче обещавам да гледам и оценявам.  Peace

# 34
  • Видин
Аз обещавам да се покажа с рокля, лятото защото съм си поставила за цел до тогава да сваля така излишните ми 10-15кг Mr. Green

# 35
Ехе какви рокли,какъв секс ви е подгонил,признайте си идва пролетта и ви е ударил хормона здраво Joy
За кила не ми говорете,ту свалям,ту качвам,бях стигнала до 52 и айде пак съм 54-55,все там се въртя,но до сватбата ще стана 50,каквото ще да става.Лошото,че напоследък ми се ядат само сладки неща и тестени,какво става незнам,не съм бременна обаче ха ха
Абе вашите деца много говорят,ние сме най мълчаливите тук в отбора,знаем само д аказваме мама и баба,друго нищо не иска...чак се скофтясвам леко с това небърборене,поне с еуспокоявам,че разбира всичко на 90%
айде до нови срещи... Wink

# 36
Иркааааааа,какъв съвпадеж JoyЛатото 52,сега 55 ooooh!И пак продължавам да набивам сухи пасти Tired

Плочки вече не показвам,че ми остана само 1 голяма,другите изпопадаха Joy

Аз тогава ще ползвам комбинизона на моята баба,щом нощницата е заета Crossing Arms

# 37
 Joy hahaha е нее такава

ужасни сте оставете ме да ви изненадам Hug

# 38
  • Видин
Морска, не сме ужасни, а ужасно любопитни.
И мен ме е ударил хормона и ми се прави секс. Днес 2 пъти с мъжо, а искам още ooooh!
Анаморф, споко и ние не говорим. Знае само тата, айде и ела-ела. И това си е. От няколко дни се опитва да каже мама, ама само когато иска, т.е. по 1-2 пъти на ден и то не се обръща към мен Whistling

# 39
Лелееее,Ния BlushТи поне имаш мъж в наличност.Моят е на 200 км от тук TiredИма да сънувааааам разни работи Blush

Френското Тони,нещо днес се губи.Бързо да се яви на отчет Crossing Arms Heart Eyes

# 40
добре малко ще подскажа,зеброва е........ Whistling т.е. бяло и черно...

ай де пак се отвори темата за секса Laughing

# 41
Ааааа, какви теми сте подхванали тук!
Пролетно, 8-мо мартенски мисля аз!

Ние хапнахме, пийнахме на обяд със свекитата, дадох им от храната, че е толкова многооооооооооооо, бих дала с най-голямо удоволствие и на вас, но просто не се сещам как, освен виртуално. Wink Wink Wink

За килцата-аз съм се заковала на 61кг, и няма мърдане, но аз си бях и толкова преди да забременея. По-слаба от 60кг., изглеждам ужасно зле, хората си мислят, че съм болна. Но 61кг., на височина 180см., мисля, че е добре. Решила съм да се заема с фитнес упражнения, че кожата ми е загубила еластичността си.

Спокойна нощ на всички!   bouquet

# 42
Аха, вие може да не се притеснявате от бърбореши деца, ама аз се стягам на слаби и тюхкащи се жениSimple Smile) Имам аз един другар, доктор на философските науки, който поетично ми казва: "Милвано, що няма кой да те мацне:)" Та и вас така. По случайност, представили те се за дами, бленуващи удобството на бабината нощница, съм ги виждала и са страхотни.  И без да ми е работа - ПИванова, най-много те харесвах бременна. Тези големи очи имат нужда от бузи - не ги спадай ( тук е редно да кимнеш утвърдително).
Съвсем сериозно - аз наиситина изглеждам зле, а най-тъжното е, че вече не ми пука. Някакво дъно съм ударила или вече не съм мома?

Да ви кажа ли какво стана - излизаме за стотен път днес - и Явор започва да крещи (като козле , де) - бе ге, бе ге(BG). Гледам, чудя се, а той отива до номера на една кола и ми посочва, че там пише BG. Тези деца са шантава работа. В тази връзка ми се струва, че той малко притеснително познава около 10 марки и емблеми (от рекламите е и явно прекалявам Embarassed Embarassed Embarassed, ама мога ли да съм шоу цял ден)

# 43
Добро утро!

Хайде на кафенцето:

Тиги-благодаря за комплимента!

Ползотворен, слънчев ден на всички!   bouquet

# 44
Добро Утро,мерси за кафенцето...
Аз днес отивам на зъболекар,трябва да си облека едно предно зъбче,дано не ми откажат пак ,че ми писна все да казват,че по-добре криво зъбче,но твое вместо  хубав прав,ама изкуствен.. Rolling EyesДано да приключа най накрая с тоя зъб...
Тиги Яворчето голяма работа,щом и марките на колите почна да разпознава,страшен е Peace
Днес ще карам и малкото до педиатърката му,че от 5 месеца не го е виждала и ще трябва да бием последният пентаксим,че много го отложих аз...
Хайде оставям Ви...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт