Къде в Бургас(15)

• 45 202
  • 433
  •   1
Отговори
# 135
здравейте,знаете ли къде в Бс продават кремове на KORFF?
В Мико няма Корф, там има само селективна козметика.При мен има, какво ти трябва?
Трябва ми KORFF овлажняващ крем HYDRAENERGY,а къде е това при теб? Simple Smile

# 136
Г-жа Шуши - провери в "Лалето", намира се в Краставицата  Peace ... Не е склад, а магазин и миналата година продаваха доста дребни украшения  Peace

уф, Лалето, ама там си е скъпо  Crossing Arms
интересно е да разучим откъде зареждат или кой дистрибутор им доставя  Mr. Green

# 137
  • По света и У нас
Nefertity - и в Штъркела предлагат продукти на Нуби, но дали точно този ще намериш не знам  Hug
Иначе е удобно за ползване   Peace, нашият така го прилъгвахме да пие разредените капки  Mr. Green

Ако е за на едро, склада за Памперси зад Новата поща предлага някои продукти и на едро  Peace ... виж разнос не мисля, че предлага  Rolling Eyes .. Темата впрочем са също склад, говоря за този на Черноморка най-вече  Peace

# 138
Здравейте момичета,

имам желание да изкарам курсове по козметика и за сега съм се спряла на тези , които се провеждат в  ЦПО към ЧПК В. Левски.

Някой карал ли е курсовете по козметика там, чули ли сте някакви отзиви?
Ще съм ви много благодарна ако споделите.

# 139
pirania , аз за ЦПО към ЧПК В. Левски лично отзиви не мога да ти дам, само ги познавам.
Но защо не се пробваш в Занаятчийската камара направо да изкараш курса? те със сигурност провеждат такива курсове периодично  Peace А за да работиш в последвствие, ти е необходимо майсторско свидетелство, което само от тях се издава Peace ЦПО-тата издават само удостоверение/свидетелство за професионална квалификация, и ако след време мислиш да работиш сама, задължително ще трябва да се явиш на изпит за калфа или майстор, който само Занаятчийската камара провеждат  Peace Та в този случай май е по-добре и курса ти при тях да е  Wink ... ама знам ли, само разсъждавам като човек организирал и водил курсове към ЦПО три години подред  Wink  .

# 140
амелия благодаря ти за отговора ще си помисля в такъв случей още малко  Simple Smile
Януари месец ходих в занаятчийската камара да питам за такъв курс и там много любезно ми казаха че такъв ще има март месец ама за сега още не са започнали да набират кандидати и предполагам, че може и да няма та за това се поинтересувах и за други възможности а програмата по която протича курса е една исъща и на двете места.

# 141
Тя, програмата нормално да е почти еднаква, тъй като, за да получи ЦПО-то лиценз от НАПОО е необходимо и тя да е в рамките на предварително зададени задължителни брой часове, както и задъжителни теми за придобиване на определена квалификация ; отнася се както за теория, така и за практика  Wink
Поослушай се, да и не бързай  Peace проучи и преподавателите какви са и къде, и как ще се води практиката. Изчакай отзиви  Peace Ти като си платиш ще вземеш тапия, но по-важно е какво реало ще научиш и какво смяташ да правиш след това Peace

# 142
Мацки, къде в Бургас продават рол-он "Хербина" ?

# 143
  • Бургас
Аз също ги издирвам от два-три месеца, но тц  Tired От време на време проверявам в двете парфюмерии на фирмата, която ги представлява в Бургас (едната е на "Александровска" до Бургасбус, а другата е на "Богориди" до "Плаза"), но там казват, че от доста време ги нямат  Rolling Eyes

# 144
Момичета утре ли е откриването на Кауфланд последно,аз така разбрах   newsm78

# 145
  • Бургас
Момичета утре ли е откриването на Кауфланд последно,аз така разбрах   newsm78

Днес след 16ч. за граждани. Инфото ми е от тук

# 146
Момичета, някой знае ли от къде мога да си купя цял бански по това време?

# 147
В Триумпф има целогодишно.

# 148
# 149
В Триумпф има целогодишно.
Ахаа, бански може, пък бодита танга нямат, срамота! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт