Къде в Бургас(15)

• 45 204
  • 433
  •   1
Отговори
# 150
  • вкъщи
Моми4ета а кога ориентировъ4но се о4аква откриването на мола в Изгрев,4е с е зарибих по магазините дм и нямам търпение да го посетя.

# 151
Момичета, някой знае ли от къде мога да си купя цял бански по това време?
Ако не се лъжа, мярнах и в едно магазинче за бельо, в уличката на "Света София" към катмите, в тази новата кооперация Hug

# 152
Мола е обявен за 26март!
Ходих сутринта на Кауфланд -ле ле каква лудница,тези хора не работят ли и криза уж ,а количките пълни.Но и много баби ,много зяпачи.....Една голяма Билла ми е заключението!!!

# 153
на мен КАуфланд ми хареса много има много повече неща от колкото в голямата била и самоя магазин е много по голям и има по-голям избор

# 154
  • London, baby
Много пъти съм пазаряла от Кауфланд, но варненския. Единственото хубаво нещо е, че корнфлейса е на сипно, и можеш да си купиш колкото искаш. Също така, към края на деня зеленчуците, които на са привършване (марули, лук, чесън и др.) ги намалят, и колко по-малко бройки има останали толкова по-евтини са. Веднъж си взех за към 30ст. бяха намалени и докато стигнах до касата ги купих за 9ст. бройката. Това в никой друг хипермаркет го няма, предимство си е.
Извинявам се за отклонението. Crazy

# 155
  • Бургас
Къде в Бургас има магазин за дамаски

За Кауфланд: наистина има много хора, но организацията е добра и не се чака много. А в сравнение с Била, можеш да напълниш доста повече неща в количката за същата сума.
Живеем наблизо и не мога да ви опиша каква постоянна върволица от народ с торбички Кауфланд е през целия ден.  Simple Smile Явно рекламният отдел си е свършил добре работата  Laughing Laughing

# 156
Дамаски мисля че имаше в магазина който се намира на Фердинандова и Гладстон на ъгъла.До този магазин има магазин за ламинат.Ако някой се сеща може да каже да не те объркам

# 157
дамаски има срещу ресторант Младост, под ТОХ-а, малко по-надолу в новите кооперации, май до него имаше магазин за ламинат

# 158
Момичета, само да кажа за Кауфланд-сигурно ще съм единствената в Бургас посетила вчера магазина, която да не си е купила лилаво цвете за 2 лв и 3 литра омекотител Joy Joy Joy

# 159
  • Бургас
Момичета, само да кажа за Кауфланд-сигурно ще съм единствената в Бургас посетила вчера магазина, която да не си е купила лилаво цвете за 2 лв и 3 литра омекотител Joy Joy Joy
Peace, ааа и аз го пропуснах  ooooh!

Да ви питам, момичета, къде в Бургас мога да намеря памперси за "плуване" или няма такова нещо newsm78
Иска ми се да пробвам малката на басейн, обаче ме е шубе само по гащички Mr. Green

# 160
има памперси за плуване,гащички са,от Метро съм взимала,май на Либеро бяха,но не помня много,не сме ги ползвали,подарих ги на сестра  ми на детето,та дори не знам дали вършат работа,но сигурно и в другите магазини ще има.

# 161
Moмичета къде има поправка на чанти,за предпочитане изгрев,славейков,може и в центъра  Thinking

# 162
Къде в Бургас има магазин за дамаски

защо не отидеш направо до зодиака?  newsm78

# 163
Moмичета къде има поправка на чанти,за предпочитане изгрев,славейков,може и в центъра 

Зависи от ремонта, но обущаря в блока на ТВ-Микс в Лазур има машина за шиене на кожа, сменя ципове, виждала съм чанти при него за ремонт, може да попиташ там

# 164
  • у нас
Peace, ааа и аз го пропуснах  ooooh!

Да ви питам, момичета, къде в Бургас мога да намеря памперси за "плуване" или няма такова нещо newsm78
Иска ми се да пробвам малката на басейн, обаче ме е шубе само по гащички Mr. Green

а и аз пропуснах  Joy Joy

гащички има на Метро, но ми се струва, че бяха на Хюджис, но може и да бъркам марката  Peace

Имам питане - Къде мога да си купя или поръчам найлони, които се слагат по заведенията(като на "Калината")?

Общи условия

Активация на акаунт