Разделно хранене-част 34

• 19 235
  • 369
  •   1
Отговори
# 120
ООООООООООООООО,Кюбит!Радвам,се че си тук.Ние с теб по нощите сме седнали на компа,но на мен само това ми е свободното време с тези два звяра малкият и голямата!
Досега мъдрех една торта за кръщелника ми.Утре сме на рожд.ден от 18ч. и трябваше да я довърша.Представлява Багер-Фадрома.Ще я подаря на детенцето,а после ще ви покажа снимки.
Лека нощ и разделен ден,муцки! newsm51

# 121
Добро утро мили момичета кокичета  Hug

Виждам, че Алексче още не е сервирала кафето, та реших да те отменя  Hug

Хубав ден!

Кюбит, важното е да се чувстваш добре!  Hug

# 122
Добро утро .
Сладурска  Hug.
Антоан, аз съм по ниска от теб . Grinning
Дъщеря ми стърчи две глави над мен....
Кюбит, защо ядеш само плодове и сухари, достатъчно ли е?
Страхотна новина за бебоците!
Сладкишче ,а тези соеви кубчета наистина ли имат вкус на месо?
Мишенце, хубаво ми е детето, но е в трудна възраст и съчетано с телешки инат... нали разбираш?
wily, и аз съм чувала за красотата на Барселона, и за Мадрид и......., имам много близки в Испания, а още не сме се наканили да отидем.
Прима, ами хайде де ,накани се Laughing, започнеш ли веднъж, няма спиране.
Вчера готвих фасул яхния, не ми понася тази храна и това е.
За днес съм в чуденка Thinking..
Страхотен ден ви желая  Hug.

# 123
  • София
sladkishche Simple Smile Да не отказваш месото!? Соята в този и вид е трудносмилаема храна и не трябва да се яде със грах, картофи и т.н. Соевите кълнове са много по полезни и неутрална храна..
Купих си една книга : РХ в българската кухня - енциклопедия 700 рецепти и има много интересни и лесни неща, а и се замислих как готвя... Брей  Twisted Evil Ще вида блога и ще пусна нещо има хубави закуски   chef

# 124
  • София
опа sladkishche sorry! видях че правиш опити да постиш Embarassed

# 125
Здравейте! Мнооооого ми е спокойно днес - направо учудващо!?  newsm78
Разделна съм, но нещо ме гони глад за сладко - хапнах нещо като мини-рулце на "7 дейс" ! Blush  Дано вече лекарят реши какво става с моите хормони, че ще стана жената-сладкиш! newsm53
Dundy Sladurska благодаря за интереса - взех си изпитите, а и стипендия за висок успех ще взема. Нужна ми е, че ако съм без работа още 1 месец ще фалирам... За 17.03 ти стискам палчета - всичко ще е ОК-и!  smile3521
хайде стига съм говорила: smile3505   чао и не се уморявайте утре в работата - все пак е събота!

# 126
тъй като вече е късно за кафе, споделям моето следобедно чайче  newsm03

# 127
antoan2006, при мен беше много ранна привечер.  Wink
aleks, това ям, защото друго не ми се яде.  Peace Очевидно е достатъчно. Чувствам се добре. Хапвам и по малко овесени ядки с орехи (даже в момента закусвам с тях  Grinning). А снощи дори ядох спанак с ориз. Аз съм на принципа "ям каквото ми се яде и колкото ми се яде". Даже съм решила, че ако ми се ядат неразделни неща, ще ги ям независимо дали съм на разделен ден или не.

Къде се изгубиха всички?
Мимче? Даме оздравя ли?
Ками? А ти?
И госпожата я няма... И изобщо, къде сте?

# 128
Ехо ей ме на пак мен  Flutter
Вив, благодаря ти мила за подкрепата - надявам се всичко да е Ок-и. А по отношение на сладкото, като те подгони следващия хормонален напън хапни няколко пресни или сушени фурми или друг сушен плод, но не тези с добавена захар  Wink
Ванчето страхотно ми се отрази чайчето  Hug
Кюбит, важното е да се чувстваш добре  Hug а и аз се чудех къде се загубиха Госпожата, Мимчето, Ками, а и останалите дами, които не са се вясвали от 1000 години  newsm78
лека вечер на всички
Тази вечер ще е леща яхния   chef любимия я готви разделно  Joy

# 129
Ай-ла-ри-пииииии! Привет , мили мои момичета - кокичета !Липсвахте ми ! Hug
Нямаше ме , защото бях цялата седмица с децата на ски училище на Витоша ! Прибирахме се към 17.00 ч. и аз в 21.00 вече си бях в леглото ooooh!!Планината , чистият въздух , тичането по пистите и подир малчуганите , си казва думата. WinkВъпреки умората , обаче , прекарах много добре и се заредих с много положителна енергия Peace! Ще кача  снимки по- натам.
Да си призная - не бях много разделна  Embarassed , но и не съм прекалявала. Днес малко се поизложих с едни шоколадови бонбони , ама нямаше нчин - празнувахме дипломите на децата Wink.Утре ще се кача на кантара да видя има ли поражения. Надявам се , че движението и тичането нагоре-надолу по пистите , ще ми спести резила !
Алексче ,  Heart Eyesтолкова ми липсваше  Hug!
Кюбит,  Hugмного се радвам , че всичко е ок с бебоците! Те вече колко пораснаха?И не е лошо по- честичко да си поръчват нещо по- съществено от плодове и сухари - пица си е направо супер PeaceЩе взема и аз да си поръчам една с гъбки тази вечер , ама ще видя дали ще има някой толкова услужлив , че да ми я спретне Wink! Ако пък не - имам си салатка Peace!
Сладурска ,  Hugрадвам се , че вече си добре , ще стискам палци за изследванията , но съм убедена , че всичко ще е ок Praynig Peace!
Мимче ,  Hugпрочетох , че мойто приятелче пак нещо боледува  SadКакво му е , какво казаха докторите ! Прегърни го силно от мен! Hug Hug Hug
Мише ,   Hug как си миличка ? Как върви либофта?
Леничке ,  Heart Eyes и ти ми липсваш ! Погали коремче вместо мен Hug!
Неразделни мои , разделни  , целувам ви наред и отивам приготвя нещо за хапване , че тази седмица съм ги оставила на самотек ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 130
МОМИЧЕНЦА,КОКИЧЕНЦА!

Ето да се похваля и на новите си приятелки,сиреч-Вие,с тортата,която направих тази вечер за утрешният рожден ден на моят кръщелник .
Ето я...

Joy

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 22:22 от antoan2006

# 131
Aleks да ти кажа нямат вкус на месо и това ме радва, но наистина са тежка храна.
Нелинче, аз от 2008 януари си казах няма да ям повече месо, и така 6 месеца...обаче детето се разболя и аз от притеснение пак проядох....сега ям много рядко и то не пържоли примерно а кренвирши( Sick) и някое друго изобретение на кулинарната химия.... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Писала съм, че не съм любител на месото, но явно не си чела..... Peace
antoan2006 фадромата ти е невероятна..... smile3501
Кюбит радвам се че си добре.... Hug

# 132
Здравейте сладурки   bouquet
Антоан, страхотно творение си създала, за пореден път.
Сладкишче, скарана съм с месото определено и много, ама много рядко ми се дояжда нещо месно, например преди няколко дена ми се дояде черен дроб, ама като си го представих се отказах да купувам или да ям, вместо това хапнах 5 фурми, пак им желязо и определено ме засити. Не знам дали аз съм дефектна, но определено от соевите продукти качвам килограми с невероятна бързина и лекота  newsm78
Някоя от вас има ли подобен проблем?
Иначе тия дни съм трево-плодово-пасна, че както съм си вкъщи, само с една гимнастика и скачане на въже да не стане да бъда неприятно изненадана от кантара, като се кача на него след някой и друг ден. Ох писна ми от стоенето вкъщи, дано скоро литна на свобода  Crazy

# 133
Dundy Sladurska  ти каза, че си имала проблеми с хормоните преди време....
А соята знам, че съдържа някакъв женски хормон.....спомям си, че, като бременна гинеколожката ми забрани да ям соеви продукти(тогава вместо сирене ядях тофу).
Та мисълта ми е, че при теб може да е на хормонална основа,аз не ям всеки ден соя.Просто онзи ден на Био щанда я видях, видях, че пишеше без ГМС и я купих......само веднъж съм яла, защото ми е тежка....
Сега готвя 2 супи със спанак.... Mr. Green
Едната разделна, другата за мъжо..... Crossing Arms

# 134
Хм Сладкишче, това много интересно звучи  newsm78 Аз продължавам да боря хормоналния проблем Пролактином, което ще рече свръх производство на пролактин. Пия си медикамента и хормона е под контрол, но опроделено не знам защо но от соеви продукти дудна  hahaha Ще трябва да погледна какво казва чичо Гугъл по въпроса  newsm78
Мерси за инфото  Hug

Общи условия

Активация на акаунт