Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните принципи в книгата "Пингвините"?
Какво е предложеното време за забравяне на кантара според автора?
Какви са някои от методите, предложени в книгата за промяна на хранителните навици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните принципи в книгата "Пингвините"?
Основните принципи в книгата "Пингвините" са: 1. Яжте, когато сте гладни. 2. Яжте само когато желаете и никога, когато си мислите, че 'трябва'. 3. Яжте съзнателно и се наслаждавайте на всяка хапка. 4. Спрете, когато дори си мислите, че сте сити. Тези принципи са разработени мотивиращо с цел промяна на хранителните навици и връщане на способността на организма да различава емоционалния и истински глад.
-
Какво е предложеното време за забравяне на кантара според автора?
-
Какви са някои от методите, предложени в книгата за промяна на хранителните навици?
В книгата се предлага метод за хранене бавно, наслаждаване на храната и съсредоточаване върху нея. Освен това авторът предлага „Скалата на глада“, която помага да се научи кога да започнете да ядете и кога да спрете, като препоръчва ядене между 3 и 4 по скалата, за да се избегне преминаване в режим на глад и преяждане.
-
Какви са отзивите на участниците във форума за книгата и компактдиска?
-
Какви са мненията на участниците относно книгата и методите за отслабване?
? Защото сигурно си забелязала, че в раздела с въпросите за хипнозата за остслабване има отговор, че е нормално да заспиш...
ама щом питаш.
Сега е моментът да споделя, че и аз бях на абсолютно същото мнение преди да си купя книгата (в никакъв случай не искам това да се приема като реклама ... все пак ще видим на 31. какво ще стане
) и не са качили нито грам...
) и затова само мога да те поправя, че именно методът на Маккена ти позволява да ядеш каквото искаш и когато искаш, ако наистина си гладен, ако ядеш бавно и съзнателно с наслаждение и спреш когато си сит! Удивително е как не те кара нито да се отказваш от готвенето, нито да се заробваш в кухнята и цял ден да готвиш за дадена диета... 
(както при други диети)... Аз тоя Дюкан така и не го почнах главно, защото ми се струваше мн главоблъсканицата
Но след това което споделяте тук съм обнадеждена, защото и аз като
) ...
?

!