Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 4

• 76 020
  • 378
  •   1
Отговори
# 315
А какво е това прополис сега?
Виж в Гугъл  ooooh!

# 316
Само да предупредя, че това пари ужасно много... аз не си представях де, че толкоз много пари. Лекувах се 5 дена преди и 5 дена след цикъл, като напоявах върха на тампона (някъде до половината) и го оставях за през нощта. Ако има алергични към пчелни продукти, обаче май е по-добре да не се самолекуват. Аз просто не знаех какво да опитам, а от лекарства ми беше писнало.

# 317
Ами да , пари , защото това , което се продава в аптеките не е прополис, а спиртен разтвор на прополис - пари спирта, а не прополиса, на мен ми го бяха изписали 30-40 капки в половин литър вода за промивки с дамски душ + Фунголон за 5 дена. Това с памука ми се струва малко опасничко, не ти ли причинява изгаряния като седи цяла нощ  newsm78

# 318
Да знам, че е спиртен разтвор, естествено. Прополиса няма как да е течен, освен ако не е разтворен. Пари плюс това само 5-10 минути, след това не се усеща. И не, не ми причини никакви изгарания. Този фунголон го пих 2 пъти в рамките на 1 месец и ефекта беше точно за 2-3 дена. Както и всичко останало.

# 319
  • Пловдив / София
Аз си прекъснах курса(бях точно на половината) с Лактажин и Лакто 4, тъй като цикълът ми малко избърза този месец.
Този понеделник ще го подновя. Надявам се да не е фатално. Tired

Но по принцип засега се чувствам добре.

Дано да се изчезнали бактериите.

# 320
Фунголонът ако се пие по една таблетка 150 мг помага само при профилактика, преди да са се равили гъбичките... Когато го пия, го пия по схема , изписана от лекар за по-дълъг период например:

5 дена по 1 таблетка 100 мг, след седмица още една , след седмица още една и след седмица още една. Общо 8 таблетки за около месец. Ако лечението с някакво лекарство не се докара до край, много вероятно е да се развие резистентност и затова да не действа следващия път...

# 321
офф аз май пак ще съм с гъби  ooooh! сърбеж още нямам, но течението нещо ме съмнява  Sad

хапнах повечко сладко по празниците и сега... ooooh!

# 322
  • София
Здравейте момичета,аз да ви се похваля за тези бактерии дето ви питах и откриха у партньора ми не се предават по полов път и не представляват интерес за влагалището при жената. dancing  Много съм доволна,че ако трябваше пак да пия АБ.  Sick

# 323
  • Варна
Привет на всички. Искам и аз да споделя своя проблем, т.к съм мн притеснена. Преди 1 мес, след микробиология ми откриха Кандида. Моята гинеколожка ми изписа един куп лекарства - Дифлукан(който ми каза да го пия 6 месеца по веднъж). Освен това Гино-певарил, Лакто4, Биозин за имунната система, и след като свърши всичко това, трябва6е да си поставям още едни капсули - Лактажин, за възстановяване на флората. До тук добере, накупих лекарствата, уползотворих ги и тази седмица в вторник на контролен лекар и нова посявка. Днес звъня.....и просто ме съсипаха......Стафилококи епидермис Cry. Кажете ми как е възможно това, това ми звучи още по страшно. И нзн от каде се появило, защо предния път не се е изолирала такава бактерия. Възможно ли е според вас да е някакъв ефект от лекарствата. Честно казано вече се съмнявам и в лабораторията. Става въпрос за МЦ Младост в Варна на бул. Република, там има клон на лаборатория Статус. Просто нзн какво да си мисля и да очаквам от тук на сетне и има доста време до вторник, тогава имам преглед.
Ще се радвам някой да ми пише мнение по въпроса Praynig

# 324
Мила, не ходи повече там. Аз съм страшно разочарована от тази лаборатория... ooooh! Три пъти ми объркаха изследванията. Отиди в Лаборекспрес - там са надеждни, аз ходя вече там, а и доста хора са ми го казали. Успех   bouquet

# 325
  • Варна
Здравей Сиска24, благодаря ти за отговора. Силно се надявам наистина да са сгрешили. А ти точно тази лаборатория, която е МЦ Младост ли имаш предвид или Статус като цяло.

# 326
  • Варна
Да но сега за да си пусна нова микробиология трябва отново да отида при лекарката нали, да ми вземе на ново секрет. Знам че по принцип за цитонамазката може да си поискаш стъкалцето и да си го дадеш в друга лаборатория, но микробиология нзн дали става така.
А моите съмнения в тая лаборатория дойдоха от преди това когато си бях пускала едни кръвни изследвания, които ми бяха съмнителни и после отидох в Лаборекспре и там наистина бяха различни. А иначе съм ходила в Статус която е долу на центъра, там сякаш ми вдъхваха повече доверие.

# 327
мисля, че наново трябва да се вземе секрет. а и при положение, че имаш съмениня в резултатите, по-добре да ти вземе секрет наново.

аз си правих тест, отрицателен е. май ще трябва да си лекувам параноята  Embarassed

# 328
Здравей Сиска24, благодаря ти за отговора. Силно се надявам наистина да са сгрешили. А ти точно тази лаборатория, която е МЦ Младост ли имаш предвид или Статус като цяло.

Говоря кото цяло... Първите два пъти ходих в тази на Република в Младост, понеже минавах за работа през нея, но след това слязох и до центъра-на Бдин мисля, че беше. Като условието тогава беше да направят изследването за тяхна сметка и така и стана. Все пак 3 еднакви изледвания в една и съща лаборатория, в период от една седмица....дойде ми малко в повече  #Crazy

# 329
  • Варна
А на теб какви изследвания ти бяха правили тогава, ако не е нахално да попитам!

Общи условия

Активация на акаунт