Ето, Март се появи-дъжд от бебета вали!!!

• 22 025
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Elwing, скоро, мила, още съвсем малко и ще е при теб! Браво за достигнатите кг на Алекс! пликчетата на Лансинох от къде и за колко ги взе и наистина ли са удобни? смисъл, аз не си го представям в пликче как става номера? не се ли разлива? И един, сигурно тъп въпрос - а, не може ли в малки стъклени (преварени) бурканчета да се съхранява кърмата (30 лв за 20 контейнерчета на авент, които явно могат да се ползват само по 4 пъти нещо май не ми се дават, какви са ми алтернативите?
Sia, как са памперсите? Знам, че това е показател дали се храни достатъчно бебчо... другото, което се сещам (а, и от чутото днес на лекцията) - хубаво е, че се храни на поискване (така тя си иска като е гладна), но пък такова висене по цял ден може би също не е толкова добре - давай и само като сучи наистина, а когато те ползва за биба - я махай - ако реве - пробвай я пак дали не иска да яде, и ако пак откаже - е, значи не е гладна - гушкай я, занимавай я с нещо... знам ли... не мога да ти дам конкретни съвети, пиша ти само каквото ми хрумва, аз  самата все още не знам какво е това кърменето... желая ти успех и наистина питай в кърмаческия - там са страхотни и ще ти помогнат, сигурна съм. Друг вариант е да потърсиш съвет от Консултативния център по кърмене към Майчин дом! Ако искаш тел, пиши! Дано съм помогнала с нещо!  Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
SZA, много ценни съвети даваш, мерси за което! Кажи сега за тази сьомга в бутер, че ме заинтригува. дай рецепта! а, баткото и малкия са големи сладури - пу-пу, да са ти живи и здрави!
И, да, много тъпо, че не пишат толкова много от записалите се... дали изобщо ще ни навестят? Слънце, ми знам ли, трий ги, ако трябва, какво да се прави... или пък на края на месеца - ако няма още нищо от тях, тогава, знам ли - както решите!
Айде, лека ви нощ!

# 76
  • Стара Загора
Слънце  доколкото разбрах Ангелина ан е родила на 04.03. И аз не мога да разбера защо не пишат тук поне че са родили ами ги издирваме по другите теми. Много ми е странно  newsm78

Аз за такива неща паля от раз - някой от нашите мами знаят много добре. И знаеш ли как ще ги изтрия от списъка и да си пишат по другите теми. Колко ли усилия ти трябват да влезеш в нашата тема и да ни кажеш, че си родила ми е много чудно?  newsm78

# 77
  • Варна
Слънце  доколкото разбрах Ангелина ан е родила на 04.03. И аз не мога да разбера защо не пишат тук поне че са родили ами ги издирваме по другите теми. Много ми е странно  newsm78

Аз за такива неща паля от раз - някой от нашите мами знаят много добре. И знаеш ли как ще ги изтрия от списъка и да си пишат по другите теми. Колко ли усилия ти трябват да влезеш в нашата тема и да ни кажеш, че си родила ми е много чудно?  newsm78

Абсолютно си права да се палиш  Peace Не мисля че е много трудно просто да кажеш родих еди кога си след като си в списъка. Ама не се ядосвай за глупости, не си заслужава  Hug

# 78
 Peace

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 23:21 от meni2

# 79
  • Стара Загора

А другия вариант е -нали до края на март сме в тази тема,в новата с вече родени 2009 ,ще сложим само тези ,които са редовни ,имаме снимки на бебетата и т.н.

Аз съм съгласна на този вариант!  Peace

# 80
  • Варна

А другия вариант е -нали до края на март сме в тази тема,в новата с вече родени 2009 ,ще сложим само тези ,които са редовни ,имаме снимки на бебетата и т.н.

Аз съм съгласна на този вариант!  Peace

И аз съм съгласна, иначе е много играчка наистина. Ако не се обадят дотогава ок, а ако някоя от нас преноси то ще се знае  Peace  Аз може да откарам до април  Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 23:29 от dessiss

# 81
  • София
SZA, пробвах да ти пратя ЛС с паролата на снимка.бг, но ми дава
Цитат
Съобщението не може да бъде изпратено. 'SZA' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

# 82
Наистина след като се преместим в родени ще е ясно кой е редовен и кой не е писал повече от веднъж.

СЛЪНЦЕ ама ти верно ли си от Бургас аз чака сега разбирам. То знаете че и аз съм от Бургас по принцип ама вече 8 години живеч в Несебър.

А относно проблемите на мамите с кърмнето мога да кажа че всички момиченца имат проблеми с кърменето защото се измарят по бързо, заспиват на гърдата и се събуждат след максимум час да папкат пак. Този режим на хранене не трябва да ви навежда на мисълта че нямате достатъчно кърма. Мисля си че просто се изисква повече търпение и настояване и проблема е временен. Като им давате от шишенце не се изисква толкова труд да сучат и затова го предпочитат и изяждат всичко и после спинкат.
 Надявам се и аз да съм била полезна с нещо Peace

# 83
  • Стара Загора
СЛЪНЦЕ ама ти верно ли си от Бургас аз чака сега разбирам. То знаете че и аз съм от Бургас по принцип ама вече 8 години живеч в Несебър.

Дам Бургаско чедо съм аз! И все се каня да ти кажа, че с моя мъж се запознахме в Несебър в "Герджика"  smile3503

# 84
Оф, абе нямате ли си друга работа, че се чепкате сега кой къде пишел. Ами това е свободен форум, това, че някой първоначално се е записал в темата, прави ли го длъжен да се отчита. Може да са си намерили по-хубаво място, по-подходяща компания, никой няма право да държи сметка кой къде се хвалил и защо. Вместо да се радвате, че има живи и здрави родени деца, почнахте по махленски да ги одумвате що пишели на друго място, ами не тук. Камо ли пък да се сърдим и ядосваме, че имало излишни имена в списъците. Ами ще има, 120 души са това, не всеки си е намерил мястото тук явно, за да си споделя, какво лошо има. Това не означава, че трябва да се "издирваме" по темите. Радвайте се на дечицата и толкова. И без това от разчистване на списъци няма смисъл сега, после при местенето в Родени вече ще си личи кой пише редовно и кой иска да е в тази групичка.

# 85
СЛЪНЦЕ Shocked ние живеем блока срещу Герджика

# 86
  • Стара Загора
СЛЪНЦЕ Shocked ние живеем блока срещу Герджика

Айде ще ти пиша на скайпа, да не пишем тук и да занимаваме другите

# 87
Оф, абе нямате ли си друга работа, че се чепкате сега кой къде пишел. Ами това е свободен форум, това, че някой първоначално се е записал в темата, прави ли го длъжен да се отчита. Може да са си намерили по-хубаво място, по-подходяща компания, никой няма право да държи сметка кой къде се хвалил и защо. Вместо да се радвате, че има живи и здрави родени деца, почнахте по махленски да ги одумвате що пишели на друго място, ами не тук. Камо ли пък да се сърдим и ядосваме, че имало излишни имена в списъците. Ами ще има, 120 души са това, не всеки си е намерил мястото тук явно, за да си споделя, какво лошо има. Това не означава, че трябва да се "издирваме" по темите. Радвайте се на дечицата и толкова. И без това от разчистване на списъци няма смисъл сега, после при местенето в Родени вече ще си личи кой пише редовно и кой иска да е в тази групичка.
newsm10

# 88
Аз пък искам в аванс да ви честитя наближаващия празник  Laughing

ЧЕСТИТ 8 МАРТ  newsm51 newsm51 newsm51
ОТ СЪРЦЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ СЪПРУГИ И НАЙ-ЩАСТЛИВИ МАЙКИ!!!

# 89
Честит осми март на всички,искам от сърце да ви пожелая да бъдете истински обичани и щастливи жени и майки, всичко да постигате с усмивка на уста и да сте горди,че носите името жена 
                                                                   newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт