Грил-тиган...

• 98 601
  • 207
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Би трябвало да стане,Тайне,и аз това съм си мислела,ама не съм пробвала.Айде направи и да докладваш. Hug
Ще остане за друг път, като започнах в тигана и забравих за плочата  Embarassed!Утре ще изпека пак и ще пробвам.

# 166
Като ми ги предлагаха тие Таурус, аз не вярвах хем пред мене ги прави. Купих скъпа скара и се оказа пълен боклук и сега съжалявам и май ще взимам Таурус.

# 167
  • Пловдив
Майка ми ни подари преди няколко дни плочата на Таурус, май тази тема я е подтикнало  Wink И аз до сега се мъчих с един не евтин оребрен тиган с тефлоново покритие. След втората употреба започна да му се смъква покритието, доста време вече си стои неупотребяван.
Още не сме пробвали плочата, днес ще ходим да напазарим малко мръвки. Ще споделя после впечатления. Много се надявам да не пуши защото кухненската част ми е разположена в едно помещение с всекидневната, при това най-далече от прозорците.

# 168
И моят грил-тиган е Таурус,от по големите..............какво да кажа освен- супер е,много съм доволна,не залепва,а и дъното си е толкова чисто както като го купихме.Много неща пека на него,но сега се замислям и за плочата,по голяма е,но незнам дали ще мога да я използвам,при положение,че готвя на газов котлон?

# 169
  • София
И моят грил-тиган е Таурус,от по големите..............какво да кажа освен- супер е,много съм доволна,не залепва,а и дъното си е толкова чисто както като го купихме.Много неща пека на него,но сега се замислям и за плочата,по голяма е,но незнам дали ще мога да я използвам,при положение,че готвя на газов котлон?
Плочата си е със самостоятелен нагревател,с кабел и на ток!Може да се сложи навсякъде!

# 170
  • София
И аз от скоро имам, но освен риба и пиле май друго не съм пробвала. Не пръска.
Дайте някакви идеи, какво може да се слага на него.

# 171
  • София
   Аз правих и панирани чушки на плочата.Няма разлика във вкуса. Горния ред, без дръжките са на плочата. Сложих им вътре и по една лъжичка сирене с яйце. Но трябва да се намаже леко с мазнина плочата.

http://media.snimka.bg/7014/020283001.jpg

# 172
Като ми ги предлагаха тие Таурус, аз не вярвах хем пред мене ги прави. Купих скъпа скара и се оказа пълен боклук и сега съжалявам и май ще взимам Таурус.
Така е,то ние все сме си томаневерници,защото бая боклуци са ни минали през ръцете.И аз не бих си я купила само от демонстрация,че съм все мнителна към такива реклами Thinking.Добре,че мой човек си взе и я похвали,че и тъй пак бях скептична,докато не метнах да се пече нещо на нея. Mr. Green

tsveti1 ,по-напред Пеп-4о е дала снимка.Всичко,което би опекла на скара,можеш да печеш на плочата,че и повече-пържоли,карета,наденици,шишчета,кебапчета,кюфтета,сатленки,колбас,зеленчуци/предварително подходящо нарязани/,омлети,яйца на очи,палачинки,пърленки,сандвичи с настърган кашкавал,кайма/но се пекат с главата надолу Grinning/,тост с шунка и кашкавал,а парчета сирене и кашкавал-хващат коричка мигновено.Сигурно има и още неща. Peace

# 173
Здравейте!
От два дена и в къщи сме с такава скара- Таурус Аполо/двулицевата/. Имам чувството, че не работи добре. Пилешките пържоли станаха горе долу за нормално време, но пекох чушки, тиквички и лук - е няма такова чакане/около 45-50 мин. - не засякох точно/. Даже тиквичките ги махнах и след проба пак ги сложих да се допекат. Преди да купим скарата ги правех на тефлонов тиган и там ставаха бавно, но ми се струва, че не беше чак толкова. Правих и палачинки и при тях времето определено беше повече отколкото на тефлоновия. Във връзка с това искам да ви попитам ако някой може да ми каже за колко време стават зеленчуците по видове и палачинките. Благодаря предварително!

# 174
Тиквичките ги нарязвам тънко на ленти,не повече от 3-4 мм.Докато наредя плочата до края,в началото вече са за обръщане.Чушките стават малко по-бавно,но не и за 50 мин.Наскоро на моя позната нейна позната си взела Таурус Ения и се оказала дефектна,подменили й я веднага.Направи рекламация.Твоята да не е по-слаба от 2 000 вата,затова да я чакаш толкова? Thinking

# 175
Не, 2000W е мощността. Точно затова и аз се учудвам, защото  на котлона също е 2000, ако не се лъжа, но става по-бързо с тигана.

# 176
*lidi*,не знам какво да ти кажа повече,предвид,че твоята е от другия модел,освен да направиш рекламация,защото явно не загрява достатъчно.Иначе не мога да си обясня как баш тиквичките,дето са готови аламинут,ще ти останат сурови. Thinking

# 177
Нямаше да пиша, щото елексирчето е казала, но да кажа, че и палачинките стават бързо, дори по две наведнъж, проблема е, че моите са тънки та сместа се разстила и малко по наклона, и ако не са завити са видимо неравномерно кръгли.

# 178
И аз съм вече от феновете на тая плоча Таурус Ениа. И нямаше как да не е така, след като прочетох отзивите ви  Hug Стават много вкусни зеленчуци - гъби, лук, тиквичка, сирене, кашкавал, и месцето става сочно. Още не съм пробвала палачинки и сандвичи, както и риба, но скоро и това ще стане. Правили ли сте нещо на плочата в пергамент? Предполагам, че няма да има проблем. Само дето тия дето я рекламираха плочата, казаха че бил с титаниево покритие  Laughing, вярно, че е незалепващо, и не е тефлоново, но чак пък титаниево...

# 179
Мартинче,не са ми казвали такова нещо на мен,хем им гледах демострацията,ама то и аз си бях толкова навита да я взема,че нито съм разпитвала много,нито съм стояла дълго време край щанда,позяпах малко и айде плочата под мишница Party.Дори и да е титаниево няма лошо,и без това в други теми много го хвалят това покритие и го предпочитат пред тефлона.За тези пари обаче не вярвам да е титаниево,въпреки че е перфектно. Peace

п.п.Честита покупка,радвам се,че си доволна! Hug

Общи условия

Активация на акаунт