Грил-тиган...

• 98 615
  • 207
  •   1
Отговори
# 180
Преди време ви писах за мойте проблеми със скара Таурус Аполо. Направих рекламация и вече ми я оправиха. Сега вече разбирам, защо всички ги хвалите тези скари. Пробвах почти всичко, което се сетих и става супер. Палачинките наистина стават много бързо. Честно казано и моите не са от най-кръглите, но като ги навия никой не забелязва. Само с кашкавала не можах да се справя. Като тръгна да го обръщам се разтича и не е това, което ми се иска да бъде. Предполагам, че зависи и от самия кашкавал какъв е, но ако може малко указания как точно го правите, на каква температура или ако прилагате някакъв  по–специален чалъм.  bouquet

# 181
  • София
Май аз ще се окажа единствената недоволна от скарата на Таурус. Имам я от няколко години, зарибих се при едно ходене в Технополис. В един момент и на нея всичко започва да залепва, огромна е, само се чудя къде да я сложа, когато не я ползвам. Не знам как го правите този номер със салфетката, но при мен без гъба и веро не минава. Накрая започнах да я прибирам и след последното прибиране преди повече от година не съм я и вадила. Не знам как при вас не пръска, но при мен си пръска, еднакво с тефлонов тиган. Тогава започнах да си ползвам активно грил тигана и съм много доволна, защото не залепва и се мие в миялната и винаги ми е под ръка Peace

# 182
За кашкавала-аз режа парче с дебелина около 1 см.,слагам го за много кратко,колкото да хване коричка.Пробвай с друга марка,може да не се разтича толкова бързо. Peace

# 183
  • Шумен
Здравейте,
и ние си избираме скара, и се чудя коя да е  newsm78 Сякъш ми се иска да е с капак, че ако пръска-да може да се захлупи?
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … D0%B0%D1%80%D0%B8
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … D0%B0%D1%80%D0%B8

какво ще кажете за тези, коя да е / цената ни е до 150 лева/ Thinking

# 184
Ами честно казано тая скара става само за палачинки ... който иска бърза закуска може да си я вземе, иначе за месото #Crazy може да изчаткаш докато чакаш .. Тук вече зависи и какъв регулатор ви се е паднал, тва е важно ! Или ще ви изпържи скарата, или ще изключва през 1мин. ! Има среден вариант, въпрос на късмет !

# 185
Имам си такава TAURUS ENYA http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/updateItems/%28cpgsize=10& … workarea&rf=y и я препоръчвам на всекииииииииии  bouquet
с нея вечерята е лесна - яйца месо кюфтета - всичкоооооо

# 186
Искам да ви попитам някои правил ли е риба на такъв тиган и имам предвид скумрии???Залепва ли???Изпича ли се добре???Аз за сега правя принцеси на него и съм доволно,но за да станат хубави "чертички" им слагам я някоя тенджера или нещо друго...

# 187
Да побутна темата.Обмислям покупка на грил-тиган или грил-плоча  Thinking

# 188
АЗ съм доволна от чугунения грил тиган, вкусът е все едно е печено на барбекю, откакто го имам вече не палим барбекюто, когато ще печем нещо само за нас. Когато правя зеленчуци, леко ги намазвам със зехтин, за риба и месо, намазвам леко тигана.

съгласен със Таннита, нашата е на Staub и сме предоволни

подобен тиган се затопля постепенно, също така преди ползване се намазва задължително и леко с олио/зехтин/мас

винаги се подпомага с дървена лъжица/спатула/маша

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 15:00 от Ердинч

# 189
  • 5 етаж в ляво
Аз също съм "за" за грил-тиганите  Peace
нищо не ми залепва,и храната става вкусна Wink на нея пека всичко що е месо и зеленчук...за пръскането , пръска си, и то тогава когато се е оттекла мазнина в тигана и вместо печене става пържене...за тази цел,или обилам с домакинска хартия мазнината, или я изливам..обикновено при кюфтета ми се получава така
и друго, задължително когато го ползвам, си постилам около тигана от брошурите, които ни засипват в пощенските кутии, и така нямам главоболия с пръскане.Просто си събирам вестника и не ми остава нищо друго освен да забърша с кърпа Wink
Майка ми има и грил тиган и плоча, на Таурус мисля беше...еми...остана си пак с тигана, нещо плочата загрявала много бавно, храната ставала бавно, незнам и аз какво не и харесва, но я е ползвала само веднъж, което пък не значи, че плочите не са хубави...вероятно нейната е слаба и не загрява колкото е нужно...

# 190
  • ...живея на последния етаж...
Най-добрата комбинация за мен е грил тиган върху газов котлон. На ток не е същото, степента на нагряване е различна. Забравих за скарата откак го имам, всичко може да се приготвя на него, само риба не съм пекла, че мъжете не я понасят. Няма начин да не се получи.

# 191
Здравейте, има много писано по темата, но ми се иска да ви попитам с конкретен въпрос. Някой ползвал ли е съдове на марката Pyramis и по-конкретно грил тиганът им с керамично покриетие. Много съм го харесала, но искам първо да поразпитам за него. Има ли някакви лоши впечатления. Наистина ли съдовете им са с добро качество. http://www.pyramis.bg/default.aspx?lang=bg-BG&loc=11&&am … p;sr=1&c1=381
в този сайт има повече от продуктите им, но конкретния тиган го няма.
Благодаря предварително за съветите.

# 192
Тиган с керамично покритие си купих, но оребрения ми е чугунен с тефлоново покритие. Оребрен керамичен не съм виждала, но не съм и търсила. Да кажа, че от оребрения съм много доволна и влиза много по-често в употреба, отколкото другия, но и обикновени си трябват.

# 193
  • София
Има, има, и то доста видове и  модели.

# 194
Аз лично не съм доволна от тигана скара. Един път го ползвах, пеках кебапчета и кюфтенца. Много пръска и пуши, а и храната става нещо средно между печена и пържена. Да не говорим, че и покритието потъмня още от първото ползване. Не знам как е с тигана скара с керамично покритие, може би е много по -  добър.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт