Грил-тиган...

  • 98 634
  • 207
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
  • Мнения: 4 036
Не ми се е получавало такова наслояване. Мъжът ми прави следното: след всяка готова пържола (или каквото пече) преди да сложи следващата сурова изтърква тигана с кухненска хартия да падне загорялото. Така хем не загаря още повече, хем следващото печено се пече "на чисто". Пробвай!

# 91
  • На земята, която е всъщност звезда.
  • Мнения: 2 542
За какво ти е телче? Ние мием само с веро и не сме имали проблем  Thinking.
Знам, че обикновено телче ще повреди покритието. И аз досега само с гъба и веро го мия, обаче остава някакво наслояване, което незнам как да измия. Мислех си,че може да има някакво специално телче  newsm78

Напръскване с обезмаслител и накисване?

# 92
  • Мнения: 952
Не ми се е получавало такова наслояване. Мъжът ми прави следното: след всяка готова пържола (или каквото пече) преди да сложи следващата сурова изтърква тигана с кухненска хартия да падне загорялото. Така хем не загаря още повече, хем следващото печено се пече "на чисто". Пробвай!

svetli - страхотна идея. Благодаря, че сподели.   bouquet

# 93
  • Мнения: 1 259
Всичко става  Peace Правя кюфтета, пържоли, пилешки флейки, всякакви зеленчуци (дори домати, става супер), риба, разбира се, наденички, кренвирши... Аз не слагам мазнина, ако е качествен, не залепва нищо (освен тиквичките понякога  Close).  Simple Smile Дава различен вкус от електрическата скара.
Но, разбира се, нищо не може да се сравни с барбекюто  Tired



Ако наистина става всичко, направо отивам да си купя... А какво е положението при готвене, със скарата пуши, мирише..после 2 дена се проветряваме?

Иначе съм голяма привърженичка на всякакви съдове на Тефал.

# 94
  • На земята, която е всъщност звезда.
  • Мнения: 2 542
Всичко става  Peace Правя кюфтета, пържоли, пилешки флейки, всякакви зеленчуци (дори домати, става супер), риба, разбира се, наденички, кренвирши... Аз не слагам мазнина, ако е качествен, не залепва нищо (освен тиквичките понякога  Close).  Simple Smile Дава различен вкус от електрическата скара.
Но, разбира се, нищо не може да се сравни с барбекюто  Tired



Ако наистина става всичко, направо отивам да си купя... А какво е положението при готвене, със скарата пуши, мирише..после 2 дена се проветряваме?

Иначе съм голяма привърженичка на всякакви съдове на Тефал.

А, по пушене нищо не може да надмине скарата.  Laughing В това отношение грил- тигана е като всеки друг тиган, само пръска повече, когато месото е мазно.

# 95
  • Мнения: 1 259
Чудесно, значи е време да поразгледам къде какво предлагат...!

# 96
  • Мнения: 2 024
Чудесно, значи е време да поразгледам къде какво предлагат...!

Определено си струва  Peace Аз имам на итал.фирма Risoli,от две години го ползваме,наистина всичко става на тези тигани,вкусно,бързо,без мазнина,особено рибата става много хубава на такъв тиган.Пускам аспиратора на най-високата степен и след готвене наистина не мирише.   chef

# 97
  • Мнения: 9 451
Чудесно, значи е време да поразгледам къде какво предлагат...!

Определено си струва  Peace Аз имам на итал.фирма Risoli,от две години го ползваме....

и моят е такъв и от по-скоро, но наистина всичко се пече много добре на него - зеленчуци, меса, наденици  и пърленки  Peace

# 98
  • Мнения: 1 259
Вече си харесах един на Тефал, ама в магазина не приемаха карти,а аз нямах пари в кеш... пречупи ми мерака, ама до утре Wink

# 99
  • Мнения: 1 632
Аз имам на Тефал и не съм доволна! newsm78
Май по-добре ми се получава  на оребрен тостер, отколкото на оребреният тиган.

# 100
  • Варна
  • Мнения: 2 378
Вече си харесах един на Тефал, ама в магазина не приемаха карти,а аз нямах пари в кеш... пречупи ми мерака, ама до утре Wink

Нищо. Купи си, направи шедьовър и ни покажи. Hug

# 101
  • Мнения: 3 219
Ех, не мога да се стърпя и ще се похваля-днес си купих и аз, моят е на Pyrex, струваше около 36 лв, 21/24 см, тоест е малък, но е доста тежък и масивен. Ето го и него    http://www.arc-international-cookware.com/en/products/stainless- … eel-cookware.php#. Като начало метнахме едни вратни пържолки, станаха страхотни и мъжа изобщо не съжали за покупката Crazy. Смятам и да направя пърленките, големият ми син ги обожава.

# 102
  • Мнения: 398
Честито!!!
Редовно да го ползвате и с наслада да си хапвате приготвената в него храна Peace

По темата аз имам на Ingenio Tefal /всъщност е две в едно с махаща дръжка/ и най редовно го ползвам.Не съжалявам,че наринах 42лв за тиган....,но пък и като тава го ползвам.  chef

# 103
  • Мнения: 952
МерСедес - честито тиганче  bouquet

Моят тиган също e Risoli, засега съм много доволна.
През уикенда, пробвахме скумрия печена на грил тигана. Получи се супер, не залепна и приятно ме изненада. В началото лекичко го намазах с четка потопена в олио, че се притеснявах.


# 104
  • Мнения: 9 451
Таня, само риба не съм пекла на тигана, но щом казваш, че не залепва непременно и риба ще изпека.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт