"Европейско кенгуру"

• 153 418
  • 626
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Не мога да намеря отговорите на "Европейско кенгуру" за 2006г. - 3 и 4 клас. Някой има ли ги?

# 362
3 – 4 клас (български език)

1. B   4. D   7. E   10. A   13. C   16. B   19. D   22. E
2. А   5. D   8. B   11. B   14. E   17. C   20. E   23. C
3. D   6. В   9. C   12. E   15. D   18. D   21. C   24. B

# 363
Siq1 - благодаря но ми трябва по математика Sad

# 364
  • София и там където не се пуши
Иска да каже, че това се отговорите, които са на български език. 

# 365
# 366
И ние сме на Кенгуруто, само да не съвпадне с някоя олимпиада.

# 367
  • София
Изчетох страниците тук, но не намерих инфо за това как се свързвате с организаторите, за да се запишат децата за участие в състезанието?
В училището ли пристигат документи за записване и съответно учениците заявяват своето участие?
Искам, за първа година, да заведа детето си на състезанието, но не намирам нужната информация за записване.
Успях само да разбера, че тази година ще се проведе на 20.03 от 11 часа. Но къде да го запиша и как - не
Ние сме второкласници и за първи път ще участваме в подобно състезание. Аз самата научих за него от ровене из интернет за по - интересни математически задачи.
Предварително благодаря на откликналите, на въпросите ми.

# 368
  • София и там където не се пуши
natinat  това е състезание, което е масово и във всяко училище почти се провежда. На първо място, питай във вашето училище дали се провежда. След което в най-близкото или удобно за теб училище винаги може да го запишеш, но това трябва да се знае поне 10 дни предварително за да си сигурна също платила таксата.

# 369
В нашето училище НЕ записват за Кенгуруто. Миналата година, след като попитах на родителската, ме мотаха един месец, след което дадоха на детето една бележка с адрес. Оказа се, че трябва да отида в Първа немска гимназия. Там ме гледаха странно, дори се разсърдиха, защото е мястото, в което учителите представят списъци (с подпис, печат, че ще го организират). Само нашето "елитно" училище ги правело тези номера всяка година. Дойде една госпожа от 6-то училище и се съгласи да допише сина ми в списъка на своите ученици.
Предишните години го записвах в СМГ. Там винаги записват (и деца до 4-ти клас), ама си викам, хайде, да се състезава за училището си...
Та, в СМГ май е най-сигурно. Тази година там ще го запиша.

# 370
  • София
По принцип за това иде реч - не във всяко училище има кой да се занимава, та било то доброволно или по нареждане.
Но, пръво ще попитам, а след това ако не са ангажирани ще търся лично да го включа.
Как става записването на ученик от едно училище в това състезание през СМГ?
Има ли стая, кабинет и някакво работно време , за да може да се вместя , ако се наложи  да ходя при тях?

# 371
В книжарницата на партера на СМГ, доколкото си спомням.
Работното време - мисля 8.30 - 16 часа

# 372
Книжарницата работи в събота предиобед със сигурност.

# 373
  • София
Благодаря!
До скоро чуване (след 20.03)!  Simple Smile
След това има да решаваме и разискваме задачи до първи петли.  Thinking

# 374
  • София
Аз записах моят син за Кенгуруто в СМГ при г-жата, при която ходи там на курс /3 клас/. Мисля, че в книжарницата не записват, а записванията стават при преподавателите по математика. Таксата е 7 лв., начало 10.30ч. на 20 март.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт