Работещи мами 2006 - тема 20

• 20 883
  • 441
  •   1
Отговори
# 345
Герчо, приятна почивка! Да забравиш и за работа и за болежки! Във вторник те чакаме с нови сили и усмивка!

Нана, и ти явно се нуждаеш от почивка!  Hug

Аз искам да ви пожелая притно изкарване на празниците, много положителни емоции и любов. Да победи вашето яйце!
Най-вероятно няма да мога хич да се включа през почивните дни, защото сестра ми пристигат днес.

Hug Heart Eyes

# 346
Дю, весели празници и на теб:)

# 347
Потвърдиха ми за Тасос  Mr. Green. Утре изчезваме... Не смея да звънна на лекаря ми, че заминавам, че сигурно ще ме затвори в психо диспансер след всичките ми проблеми и болежки, ама се надявам бавно, но славно да стигнем без инциденти... На мен пътуването ми понася. Само незнам във ферибота дали няма да оповръщам ситуацията  Joy,ама да му мислят гърците

# 348
Браво , Герчо Hug Желая ти леко и безаварийно пътуване по всички транспортни средства/ Дано нямаш проблеми и най-вече, да се върнеш отпочинала и презаредена Peace
Ние тази вечер отиваме на гости при родата в Плевен.Скромно - но от сърце- пак си е разнообразие в моето ежедневие Crazy Ще оставя истинската почивка за майските празници Wink

# 349
Аз сигурно ще заведа децата на пикник и това ще е. Но някак си не ми се ходи никъде.

# 350
Аз използвам, че днеска раб. ден е наполовина и сега съм се разчистила из къщи, че хората отдвана си излъскаха домовете кой за пролетно почистване, кой за Великден, а на мен все не ми остава ред Mr. Green

# 351
  • Sofia
Весели празници, мацки!!

Герчо, лек път! Аз съм много кекава на пътуване, особено с воден транспорт, но миналата година ферибота до Тасос не го усетих!

Аз използвам, че днеска раб. ден е наполовина и сега съм се разчистила из къщи, че хората отдвана си излъскаха домовете кой за пролетно почистване, кой за Великден, а на мен все не ми остава ред Mr. Green
Ей, то трябвало и да се излъска дома ли Joy Joy Мик, и аз не съм чистила, ама ще трябва, че жената, която чисти идва във вторник и сега не е образцов дом

Аз и мъжо се сцепваме от пътуване и с нетърпение чакам празниците, за да си починем у дома.

# 352

Честит празник!!!
Нека Великден ви донесе много здраве, щастие и късмет!!!

# 353
  • София
Здравейте девойки!

Аз оцелях. Днес майсторът приключва работа. Ще наснимам банята да се похваля.
Детенце е при баба и дядо. У нас е лудница. Довечера чистя за последно и утре се го прибирам.

# 354
Ей девойкииии! Христос Воскесе!
Аз се завърнах благополучо от злополучното ми пътуване до Тасос. Тръгнахме си един ден по-рано. Там не е за бели хора. То ясно, че гърците са свине, ама чак такова нещо и от тях не очаквах... В 4.30 следобед затваряха ресторанта, в които се вечеря  Joy Joy Joy. На детето не дадаха храна  Joy Joy Joy. И на финала искаха да си платим последната вечеря, която ни влизаше в цената и стана страшно... Бях забравила, че не е възможно да изкарам нормална почивка без да събера идиотите... Така, поне влязах малко в кондиция с хубав скандал вчера по обед. Пътуването е убийствено - 9 часа в посока... Ама аз го понесах учудващо добре. Вчера по едно време пих някакви но шпа-та, ама аз с лежането в бг пия повече...

# 355
Гер4о, интересен празник сте изкарали Wink
Nana, чакаме снимките:)

Ние се отдадохме на разходки и мързелуване, сега вече подготвяме майските празници.Днес ми беше много разконцентриран ден, но май защото тотално съм включила на вълна почивка:)

# 356
# 357
Нана, много е хубава банята! И цветът много ми хареса.

Герчо, добре завърнала се! Интересна почивка сте имали, ама защо ли не се учудвам.  Laughing

# 358
Нана, банята ти е супер! Айде честито! И да почерпиш, ей!

# 359
  • София
Нана, банята ти е супер! Айде честито! И да почерпиш, ей!

Хайде на трапезата тогаз. То и без туй станало обедно време  Mr. Green

и да преглъщате по -лесно

Общи условия

Активация на акаунт