Отговори
# 135
Момичета вижте на каква тема попаднах, направо ми се скъса сърцето, но едновременно с това съм очарована и радостна колко добри хора има. Ще се опитам и аз да помогна с каквото мога.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368678.0

Здравейте и от мен, мами Simple Smile
До сега не съм писала тук, но сега ми остава малко повече време или поне се надявам така да си продължи и да мога да пиша повече.
.............
Добре дошла при нас   bouquet
Пожелавам ти лека бременност и на пролет сладко бебче.
Пиши ЛС на May2009baby с данните си за да те добави във списъка.

П.П. Ах колко е хубаво групичката ни да расте  Party

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 15:24 от madlena_bg80

# 136
Благодаря и добре заварила Simple Smile
Писах и и още вчера ме беше добавила Simple Smile Laughing

# 137
bani  Добре дошла сред нас  Hug   bouquet
Супер още една Майска мама .

Майчета имам едно въпросче - Изчислявали ли сте си пола на бебо по тази таблица на първата страница .И на колко от вас се е паднало същото бебече което чакате.
На мен се падна момиче и такова и чакам. Разгледах другите мами на мойта възраст какво чакат и всички чакаме момичета  newsm78 колко интересно  Mr. Green
Хм не съм ги изброила правилно горе долу сме по равно  Embarassed

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 16:11 от Slavaa

# 138
Аз си смятах пола на бебето по онази формула на първа страница и ми се падна момиченце, каквото ми и казаха, че чакаме.
Иначе тествах и майка ми и на нея и излезе вярно, може би има нещо вярно Simple Smile

# 139
  • о`майна лунна нощ е
Опитах на два-три пъти с подобен род формули, календари на зачатие и тем подобни и резултатите при някои от тях бяха "Честито Вие сте мъж" , а се отнасяше за мен. Считам ги за абсолютни глупости и тотално неверни.

Уморена съм. Искам да спя - дълго и спокойно, за да заредя малко батериите. Беше тежък ден.

# 140
Аз смятах по няколко формули и в интерес на истината ми се падаше най-много,че ще имам момче newsm53,ама имаше и такива дето бяха категорични ,че ще е момиче smile3506
То си е божа работа какво ще се пръкне на финала, щото, аз като го видя с очите си ,че е момче и тогава ще повярвам ,че наистина е такова- уж доц. Димитрова не бъркала пола, пък и тримата лекари, при които съм ходила, все на "тати гордостта " сочеха, ама колко грешни "безпогрешни" прогнози познава човечеството hahaha

# 141
Аз смятах по няколко формули и в интерес на истината ми се падаше най-много,че ще имам момче newsm53,ама имаше и такива дето бяха категорични ,че ще е момиче smile3506
То си е божа работа какво ще се пръкне на финала, щото, аз като го видя с очите си ,че е момче и тогава ще повярвам ,че наистина е такова- уж доц. Димитрова не бъркала пола, пък и тримата лекари, при които съм ходила, все на "тати гордостта " сочеха, ама колко грешни "безпогрешни" прогнози познава човечеството hahaha
Именно то даже има и такава пусната тема -На колко от вас объркаха пола на бебо  или нещо подобно беше  Joy

# 142
  • София/Варна
Абе в по-големите градове лекарите, а и техниката са що-годе добри. В януарки 2007 имахме едно момиче от Асеновград, което в края на седми месец разбра, че всъщност нейната Теодора ще е Тодор Wink. Та Тоти си ходи в розово почти до годинка Wink

# 143
  • Русе
Aaa не, без такива. Купила съм синя количка, трябва да е мъж.
Трима доФтори ми казаха че ще е такъв. Остава и да са се заблудили  Shocked ooooh!
Момичета, не пускайте такива филми. Със слаби нерви съм  Laughing

# 144
Здравейте майчета! И аз днес бях на ЖК, пораснали сме, но нали е мома  засега е 1,700 гр.Иначе е много добре, примляскваше си нещо, беше много смешна  Grinning .Иначе аз засега сигурно ще съм секцио, планирано след 27.04.2009.Ами това е, очаквам до края на днешния ден окончателно Пловдивските мами за срещата!

# 145
  • Варна
Здравейте и от мен. Току-що се прибрах от преглед при д-р Скочев. Понеделник се разминахме и преглед не се състоя. Той се сети, 4е ми правил първото секцио, гледа бебата на видеозон, каза, 4е всичко е наред. Ще ме планува за 22-23.04. А на 6.04 съм отново на преглед при него да видим дали всичко е наред и да ми каже какво да приготвя за секциото. Много бях притеснена, но всичко мина добре. Доктора се държа много добре. Не можах да видя бебата, защото той беше обърнал монитора към него, но важното е 4е с нея всичко е наред. Това е от мен за сега.
Варненки, кои ще ходите утре на лекцията на 9 месеца?

# 146
Здравейте сладурки ,радвам се 4е вси4ко е наред с вас.                                                                                                                          Като про4етох поста на  Мадлена ми стана много гадно ,милото моми4е ,дано има хора който да и помогнат.Аз като се прибера  ще и се обадя задължително ,ако мога да и помогна с нещо.                              Радост нямам думи за твоят лекар ooooh!.                        Аз тези дни изпрах и изгладих дрехите за бебка ,прибрах вси4ко в гардероба и съм много доволна.С мъжът ми ходихме за коли4ка ,но са толкова тежки 4е не знам дали да купувам двойна   ,ако някой знае по лека коли4ка за близнаци или за бебе и малко дете нека пише Praynig Сиска  помагай.                                                                                                                    

# 147
  • Велико Търново
  Сиска  помагай.                                                                                                                    

Аз само ще се опитам,ама не знам колко тежи инъче е много хубава и удобна.Моя позната вози новородено и близо двегодишна мома.И на дизайн е много хубава.
Пък ти ще ми помогнеш как да си сглобя чико-то,че ще возя бебето в коша за новородено до второ причастие CrazyБожидара снощи пак налази количката и искаше баща и да я вози в коридора Mr. Green

Мадлен,какво стана с Бугабото-много е хубава Crazy
За мамата,която търси помощ първо изчакайте да се срещне някоя от движението с нея и след това помагайте.Форума помни много случаи на "много нуждаещи се и самотни "майки.Аз дарих леглото на Божа и една съфорумка от София прати количка на една"самотна" майка,която сега чака второ дете от същия мъж Mr. Green

Това от мен,че тръгвам да събирам таксата за входа от живущите  Crazy

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 18:23 от siska79

# 148
Момичета, благодаря ви за вниманието. Не исках да пиша в тази тема не защото няма да ми помогнете със съветите си, а защото не искам да ви товаря с личните си проблеми. Всички трябва да сме спокойни и щастливи заради бебчетата, но уви, на мен не ми се отдава. Цял ден се треса от нерви и не мога място да си намеря #Cussing out Става въпрос за родители на мъжа ми, които всеки Божи ден ни рекетират!Чудят се за какво да искат пари от мъжа ми и той нали е добричък, им дава! Строим къща и вместо те на нас да ни помогнат с нещо да стане по-бързо, само се чудят какво да искат още. Носи им храна, плаща им сметките, купи им дърва за зимата...И на финала си оставаме без къща и ще се завираме в 15 кв. м. с каката и бебето! Просто не ми се мисли как ще се справим  newsm78Не ме е яд, че им дава и им помага, а за това, че зад гърба му го плюят и все той е лошия. Че винаги имат пари и начини да помогнат на брат му, който не ги бръсне за слива.За протокола-свекър и свекърва ми работят девер ми работи и бабата взима пенсия! И снощи просто ми преля чашата, след като разбрах, че свекър ми чакал съпруга ми до 12 през ноща да си дойде от работа, за да му иска 500 лв #2gunfire Скарах се с мъжа ми и днес не си говорим. Не знам какво да направя, но знам, че няма да оставя така тази работа. Не е моя работа да се меся, все пак съм чуждата, но пък и няма да оставя децата ми страдат заради нечия простотия. Съжалявам за дългия пост, но поне ми олекна.

# 149
Милата, знам какво е свекърите ти да не са стока, не е точно като в твоя случай, но мисля, че те разбирам.
Опитай се да поговориш с мъжа ти без да се карате, спокойно, помислете нещата, успокой го, защото съм сигурна, че и на него не му е лесно и има нужда някой да е на "негова страна". Сигурна съм, че ще се справите и ще успеете въпреки пречките да построите къщата. Трудно става, но малко по малко и ще стане Simple Smile Кураж!:)

Общи условия

Активация на акаунт