Мартенско слънце грее, дечицата ни да засмее - Бургас

• 16 995
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
това под сандалите цени ли са или партиден номер  #Crazy

Joy  Joy  Joy партиден  hahaha ама как ти идват

аз всичко плащам по нет-а и никъде опашки не чакам, а пак хващам 5% отстъпка на данъка Mr. Green

# 106

Почти никой познат не видях,а как искам като минавам и хората да ми кимат приветливо с глава Joy(ох,припомням си годините,кога бях известна Blush)

ТОВА топли ли те!? newsm78
И аз се старая да плащам каквото мога по нета ,по лесно е hahaha

# 107
  • у дома
Амелия как плащаш данъците по нета? Първо не им знам размера - на МПС-то, на апартамента - въобще не съм го получила, защото кутиите са ни в ужасно състояние,  как?  newsm78 Много искам да знам, аз ходих два пъти и само се врътвам като видя опашката  Crossing Arms
Искам да питам дали има някоя мама, която да работи в общината?

# 108
Moжеш да провериш сумата при Справки /данъчните/ , а да платиш по банков път.
Ако си регистрирала картата си в нета, може и от там.
Дългите опашки са за Касата.

# 109
  • тъгата в мен

Почти никой познат не видях,а как искам като минавам и хората да ми кимат приветливо с глава Joy(ох,припомням си годините,кога бях известна Blush)

meri_zajo,сори,ама другите момичета са запознати с хумора ми  Whistling
Топля се с определените за тази цел неща.

# 110
  • у дома
Г-жа Шуши, от касите на Дирекция МДТ ми казаха, че не знаят дали са актуални сметките посочени в сайта на общината, а аз намерих обявлението за 2008 г. За 2009 няма още ooooh!
http://www.burgas.bg/bg/notice/details/61/2154

# 111
ами, аз през epay плащам данъка на апартамента, но наистина като нямаш писмо незнам  newsm78

а за МПС - банков път : http://www.burgas.bg/bg/info/index/253
не съм звъняла аз тази година още

утре ще звънна в общината да питам, имам познати  Wink  надявам се разбера актуалните сметки и кодове дали са същите, както и как да разбереш размера на данъка като нямаш писмо... то има и калкулатори за данък МПС, ама колко и те са актуални???

# 112
Amelia Благодаря и аз за инфото за паспортите. Ще се възползвам. Mr. Green

Г-жа Шуши, тази справки за размера на МДТ къде мога да я направя? На сайта на Общината ли е и как ти вади справката - по ЕГН ли? Това от една страна е удобно, ама пък от друга - всеки, който има достъп до ЕГН-то ти да може да ти види декларираното имущество.... Преди да се отделят Местни от Републикански данъци такава справка можеше да си направиш само лично или с пълномощно и то на място.

# 113
  • у дома
Справка само на касите или по телефона, но имат много работа и могат да те отрежат.

# 114
сврачето, хич да не ти пука, ние си те знаем-ти си мацка Hug

# 115
Добро утро. Днес няма никой ранобуден като мен, май.
Лек и успешен ден на всички.

# 116

meri_zajo,сори,ама другите момичета са запознати с хумора ми  Whistling
Топля се с определените за тази цел неща.[/colo

Моите извинения.... Embarassed,имах много кофти ден вчера....пък и отказвам цигарите ,днес е4ден,сори,сори,сори....  bouquet

# 117
  • UK
 спи ми се  Tired

# 118
И на мен... Много!
Снощи хем си легнах рано, сутринта се събудих наспана, а сега едва гледам.

meri_zajo, добре дошла в клуба! Simple Smile Аз захващам трети месец без цигари и вече не ми пука, но верно първите седмици са най-трудни. И кафето сутрин хич не ми вървеше. Ще се справиш. После става по-лесно. Вече не ми дреме и като пушат край мен... Simple Smile

# 119
   Аз цигарите скоро не съм се мъчила да ги спра, но пък в къщи се е развилнял пак гардеробния вирус, който ми свива всичките дрехи  ooooh! За целта заразих с лечебна цел хладилника и стомаха си с друг вирус, който да ги държи празни  Mr. Green

И на мен ми се спи  Tired

Общи условия

Активация на акаунт