Януарската дружина регистрира сега, дъжд ще има от нови бебета!

• 13 082
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Моето добро утро е пак наобяд  Blush
Ним, помня ви костюмите от миналата година, чакам да ви видя с новите  Hug Весел празник!
Добито  Hug

Аз вчера взех Nesquik гранулки и какао и моето магаренце много ги хареса, вие давали ли сте такива неща?  Thinking

# 211
Аз вчера взех Nesquik гранулки и какао и моето магаренце много ги хареса, вие давали ли сте такива неща?  Thinking

Да Simple Smile При нас баткото ги прави тези работи. Любо ги хрупа направо и им вика 'кука' (закуска)  Grinning

Доби и Мони, ако сте спокойни за децата си и те ще са спокойни. Диванетата имат способността да усещат притесненията на майките и да ги подсилват. Така привличат внимание, а то никога не им е излишно  Mr. Green
Пробвайте да сте усмихнати и да си внушите, че детската градина е супер място и ще видите, че и децата ще го повярват  Grinning

# 212
  • Willebroek, Belgium
Лилянчо ,Емито много обича да яде Nesquik гранулките  Grinning
Иска всяка сутрин да яде ама я ограничавам. Неможе всяка сутрин това да яде я  Crossing Arms

Анджи ще се опитам да се успокоя   Rolling Eyes Hug
Благодаря ти   bouquet

# 213
  • София
Моето добро утро е пак наобяд  Blush

Rolling Eyes  bash И аз с удоволствие ще се гърчея по този параграф...  Crossing Arms

Къде ще уважим еврейските традиции, майчунгели депресирани?  newsm53 Бива да докажем на практика колко широкоскроени религиозно сме...  newsm47

Добито, чудесно е, че макар и тежък, имаше просто ПМС...  hug

Мони, реви, но и докладвай като обръгне малкото на градинските условия!  spoko И Добито, и тя да рапортува!  spoko

# 214
  • София
Пък сега се връщаме от представянето на тинейджърския роман "Тина и половина. Как се става яко гадже"  Flutter

Дай някакво резюме, де.

Как е Шош? Мангъров посети ли ви вече?

# 215
  • София
Пък сега се връщаме от представянето на тинейджърския роман "Тина и половина. Как се става яко гадже"  Flutter

Дай някакво резюме, де.

Как е Шош? Мангъров посети ли ви вече?

Резюмето е в линка по-назад.  Hug

Мангъров ще идва тази вечер...  Tired След 18.30.

# 216
  • София
Аз ли съм кьорава, ама резюме не виждам   Thinking

# 217
  • София
Аз ли съм кьорава, ама резюме не виждам   Thinking

Ето, Лила   

Мимето им вика "топчетата"  Wink

# 218
Благодаря ви, сверих часовника  Grinning Hug

# 219
  • София
Лилита, баща ми е опериран от разширени вени по класическия за България начин - режат, режат, режат. Без лазери или подобни замразяващи и спестяващи мъките техники. Зависи колко тежки са пораженията, де. Но принципно при него разрезите бяха повърхностни и раните като рани бързо заздравяха. Има обаче друго - кракът трябва да се пази, да не се натоварва и т.н. принципни неща. По спомени той за кратко се беше залежал, дали имаше и седмица не знам и после си ходеше с превръзките. Но баща ми е от тоя тип хора, дето няма да легнат да почиват, докато могат да са изправени и на крак, та не знам дали реално не е повече възстановителния период. А и скоро след тая операция се наложи друга, заради която стоя в болничен 1 година и така.
Дано майка ти преживее това изпитание лесно и скоро да е на хорото пак! Praynig А кой ще гледа Митака през това време?

# 220
Благодаря ви момичета за разбирането и подкрепата. Hug
Ив,разбира се ,че ще рапортувам.Само да се приобщи магаренцето Simple Smile
Анжи, Hugблагодаря ти много за съвета  bouquetПрава си.
Доби, HugУспех и на вас със свикването.Милите дечица Hug
Лилянчо ,и Алек ги обожава "топцитата".Ама ги хруска така без да се заливат с мляко.
Лилита, Praynigза мама.Леко да минава и бързо да се възстановява.

# 221
Здравейте мацки,как сте днес?  Ние днес бяхме повечко време на разходка и преди малко се прибрахме и Вани вече спи.
Ние също много обичаме Nesquik и както казва Мони без мляко.
Лилита,дано всичко мине бързо и успешно с майка ти. Praynig
Доби и Мони дано и вашите мъници бързо да се приобщат към обстановката в детската градина и както каза Ивонска да докладвате непременно,че мен лично това със свикването към детската ме интересува много,че и ние ще сме същите от есента. Tired

# 222
Благодаря ви за подкрепата момичета Hug
Ним на Мите дупе да му е яко.  Аз толкова съм блокирала,че още не съм се обадила в една детска градина ама най-вероятно там ще ходи ако баба му не е подвижна. Ако не стане или излизам неплатена и ме уволняват или гледачка ама къде да я търся за една седмица. Абе ще се оправиме някак..........
Аз в храненето няма да се намесвам /знаете защо Twisted Evil/ ама все пак да ви питам какво закусват вашите зверчета, щото Мите освен бисквити с кисело мляко друго не признава

# 223
  • София/Варна
Аз в храненето няма да се намесвам /знаете защо Twisted Evil/ ама все пак да ви питам какво закусват вашите зверчета, щото Мите освен бисквити с кисело мляко друго не признава
Фини овесени ядки със сирене, макарони със сирене, запечен сандвич с шунка(филе) и кашкавал, принцеса с яйце и сирене, домашна баничка. Понякога му купуваме закуски от баничарница (кифла с мармалад или кашкавалка), ама нещо не го кефят. Понякога на сандвича с шунка му изяжда само филийката, а останалото зарязва. Попарата ми я отказва вече близо половин година.

# 224
Софи закусва каша, друго не ще, но и аз не правя опити да и давам друго.
Kayrenn, огладнях от описанието.  Laughing
Ним, другите 2 метода за операция на вени се правят във Военна болница в София, обаче се прилагат при по-леки форми.

Общи условия

Активация на акаунт