Мартенско Варненска

• 16 138
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
mia_ata мммм кондензирано мляко - от онова руското Сгушчоное молоко много обичам аз eat ям си го с лъжичка Mr. Green като няма взимам на Dutch lady Rolling Eyes ех как ми потекоха лигите:

Именно Peace smile3521

# 151
Да ви се оплача маника днеска взе да кашля с зачервено гърло е и задна хрема. Изсписаха суматии работи капки за нос, Синекод капки  (които ги повърна ) и тантум верде за пръскане в гърлото. Отделно пръскам стеримар и давам вит С. Побърках се вече кое кога да давам строила съм ги в една редица всички илачи та да не забравя някое. Отвратителен е този вирус!!!!!!!!!!

# 152
Virginity и аз ползвам Дентинокс и Калгел, обаче ефектът е съвсем кратък и мажа само през деня. За сега само Панадол ни изкарва цяла нощ без събуждане.

# 153
Някой интересува ли се от  курс по хомеоратия за майки .Аз смятам да ходя, ако има желаещи да свиркат  Wink

# 154
  • Варна
Е, кажете коя е двойничката на Virginity де  Mr. Green Да гледам и аз  Simple Smile

# 155
Keli то бре..Кели Кларксън!!! Laughing Hug

# 156
  • Варна
Mery_red ме е нарочила за двойник Mr. Green аз не съм убедена де ама щом казва  Mr. Green

# 157
Добро утро!
Днес предчуствам, че ще е много пусто в тематааа.... Simple Smile Нали татковците /повечето/ са си вкъщи и мамите ще им обръщат внимание  Joy Пък и времето се очертава като за разходка! Е, ако все пак някой намине има едно "Добрютро" от мен  Simple Smile

# 158
begbie я кажи къде е този склад и можем ли да си купим от там, че на на с ни предстои последния прием на Пентаскима?
не бе мацки, идеята беше че струва само 35 лв /вярно на едро/ ама какво е това завишение беее Shocked Тези са луди.  #Cussing out

# 159
Добро утро!

Но студено утро,кога ще стане топло нямам търпение. #2gunfire

# 160
ние сме със сополи Tired

# 161
Добро утро и от мен
исках да се наспя тази сутрин, но не ме оставиха. Днес май ще стане за разходка, аз ще ходя по късно за кухнята и дано е топло. Мисля да го заведа на детския кът до нас, да поиграй малко, макар че Даринчо като е навън само спи.

Морска , моя мъник като има само сополки и веднага му вземам от черните капки и за 2 дни е готов.

Лек ден на всички и който ще ходи на разходка приятна разходка  newsm68

# 162
Добър ден от нас!!!
Днес сутринта ходихме с татито до село Здравец при моята баба да види правнучка си.
На връщане видях доста колички по улиците, макар че на мен ми се струва че май ще вали, но дано да не съм права.

# 163
Привет  Hug
Ние сме все така болни, но поне температурата спадна. А тати днес е на разположение с колата, и се визползвахме да поизлезем заедно - ходихме до детския кът в младост, но не за дълго - много гаден тоя вятър, не е за болнички като нас  Ill
Айде, приятен ден на всички, Hug

# 164
  • Варна
Здравейте, аз малко се изгубих ама нали чистим като за последно а и всеки ден ходя на дъъъъъълги разходки. Аз още съм 2 в 1 и чакам  Mr. Green  таткото ми каза че ще ме чака още 1 седмица и после вече ще му писне да ме гледа с корем  hahaha  така че скоро ще е. Да ми тискате палци. Лек ден на всички.
Иврос успех ти желая днес си вече в болницата така че .... стискам палци  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт