Домашна аеробика 2

• 33 144
  • 326
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро на всички! Честита Първа пролет!  bouquet /въпреки че навън не е много пролетно/ Пожелавам ви да сме все по-хубави, стегнати, здрави! И след някой друг месец да се пъчим с манекенски мерки на плажа!
 smile3521
Обичам пролетта   Flutter

# 241
Ох, аз днес съм на друга вълна... не се харесвам  Confused Май ги редувам през ден - харесвам се в огледалото/не се харесвам в огледалото  Simple Smile ooooh! Tired

# 242
Честита Първа пролет и от мен момичета newsm44. Изцяло се присъединявам към пожеланието на pink spring.
pina, и аз съм така. Днес проспах две особено важни процедури и сега ме е яд на себе си. Обаче мисля, че самата дума ПРОЛЕТ, сега трябва да ни нахъса и зареди с оптимизъм и упоритост в двойни дози.
Във Варна все още и приятно и слънчево, зарязвайте прохосмукачката ли парцала, грабвайте децата/може и мъжете/ е на игра в парка Simple Smile

# 243
Pina, какво не си харесваш пък сега. Я ела да видиш мене ще се харесаш още повече  Laughing Laughing
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ И ОТ МЕН.
vessit много добре си го написала  Peace Peace

# 244
Никой не е писал.  newsm78 newsm78 Да се отчета днеска изкарах един час със Сидни. Чесно да ви кажа взех вече да се гледам по друг начин. Не че изглеждам като едно време стия кила в повече но досега не се харесвах с нищо а сега взеха някой дрешки да ми стоят по добре.  newsm44 Това мекара да продължавам и да се надъхвам още повече. А и вече с лекота изпълнявам упражненията не ме натоварват както преди. Ами момичета от мен това е лека вечер на всички.

# 245
mimi_msm, аз не съм писала понеже от снощи трябваше да си увелича двойно хапчетата, с които ми лекуват депресивното разсройство и днес бях пълен парцал. Не само че спах до 13 ч., но и нямах сили да сготвя, а пък за тренировка да не говорим. Надявам се утре вече да съм посвикнала с дозата и ще се натоваря двойно, да не се заричам де, ама съм си го поставила като цел и непременно ще докладвам дали съм успяла да го изпълня.

# 246
Привет и от мене!
Дано пролетта ни мотивира още повече!
Вчера бях пак на турбото, 5 пъти подред съм го играла - става въпрос за Punch kick and jam!
Днес може и да го сменя, топка не съм взела, че ме извикаха на бача и излизането се провали!
Някоя от вас знае ли топката с какъв диаметър трябва да е, защото има различни - от 65 см нагоре!
Лек и спорен ден!

# 247
evich, според мен тия топки трябва да се избират според височината на човека. Давам такова мнение, защото доста от упражненията, които играя, се ляга върху топката. Аз съм 158 см висока, взех си топка 65 см и ми е много удобна. Всъщност това ми е любимия уред в недокрай обзаведената ми фитнес зала у дома.
svetli333, при кой кардиолог ще ходиш във вторник, пуснаха ли ти изследвания на холестерол, триглицериди, чернодробни и кръвна захар, какви хапчета ти изписаха засега. Аз повече от 10 г. съм хипертоник, вкл. и съм лежала лятото в кардиологично отделение на Терапията и мисля, че мога да съм ти доста от полза. Моля те, пиши на лични, защото не е по темата и да не ни спамят. Ох, пропуснах да поледна само от кой град си.

# 248
Vessi, много ти благодаря! Аз съм малко  по-висока - 164 см и може би трябва диаметър 70 см , не повече! А ти откъде я купи и за колко пари?
Аз мисля да ходя до магазина Алабин 9, малко ми е далечко , че живея на Плиска, ама ще ходя!
В нета прочетох за този магазин, ако знаеш друг пиши!
Още веднъж ти благодаря!
Сега изиграх тае бо екстрийм с гири и ми се виза нагорно!

# 249
  • в моя свят
Момочета в torrents.ru са качили Callanetics Evolution,сега я тегля и мисля понякога да разнообразявам с нея.Всички други каланетики там са все на рускини,а междудругото на описанието на една от тях пише,че ефекта от 1 час каланетика е равен на същия от 24 часа аеробика.Това още повече ме стимулира,днес почивам а утре по програма съм на 9 час 10 в 10.

# 250
Vessit, спорта не ти ли помага да се пребориш с депресивното разстройство? Аз бях с панинк атаки преди да почна да спортувам. Е мисля си че всичко е вече зад гърба ми. Навремето преди да родя спортувах много и нямах никакви депресии и панинк атаки появиха се след раждането но сега откакто скачам се чуствам много добре и пълноценен човек. Мисля си, че и на тебе ще ти помогне много. Всъшност да не говоря много, защото и незнам за проблемите ти това го дадох само като съвет и какво направи спорта от мен.  Hug Hug Hug

# 251
evich, моята я купих преди около 20 дни от "Метро", около 22 лв. е цената.
mimi msm, спорта действително много помага при по-леки случаи, но при мен нещата са много сериозни - изтръпване на крайниците, стягане в гърлото и задушаване, стягане в сърдечната област, така че е невъзможно без медикаменти. А и сега продължавам едновременно със спортната терапия, още повече като съм в болнични и съм си сама у дома играя по два диска от "Селф" плюс допълнително гири, фитнес топка и въртене на обръч. А само ще споделя за един от проблемите...съпругът ми е болен от рак и въпреки операцията и химиотерапиите, туморните маркери не спадат. Ама това вече май е за спам.

# 252
me4ta22 bdbaloni а ти си мислиш пак за каланетика. Я стягай домочадието и на една хубава кръчма!!!!!

# 253
Vessit, дано по скоро имате добри резултати от лечението на мъжът ти  Hug Hug Май си имаш доста проблеми. Стискам палци за бързото им разрешаване.

# 254
Момочета в torrents.ru са качили Callanetics Evolution,....................
искам я  Twisted Evil обаче сега не мога да се регистрирам  Sad
svetli333 стискам палци да стабилизираш кръвното  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт