Онова в началото зоопарка ли е? Много искам да заведем Нсско в Софийската зоологическа градина. Било много хубаво.
Онова в началото зоопарка ли е? Много искам да заведем Нсско в Софийската зоологическа градина. Било много хубаво. 
И Биренка е права, по-важно е човек да се чувства добре в кожата си, да се харесва и да е в мир със себе си!
Много е сладка и наистина и на мен ми прилича на Мая. Но като се има предвид, че всички ми казват, че Миша ми е одрала кожата, а аз съм убедена, че прилича на баща си, съм се отказала да оприличавам чуждите деца
. 

Интересното е, че и там имаше драма-тръгнахме за 14ка, щото 12ката ми се видя малка, ма пък нали е дребен нашия...Обаче нямаше и решихме да го пробваме на 16ка, по изрично настояване на баща му. Аз оревах орталъка, че ще се пребие "детето ми" 

Ама метоха ли, метоха ли или само позираха 

.Винаги подбираш страхотни снимки! Как са ушетата?
А като й кажа, че е наказана, отговаря - Не искам да съм наказание, моля ти се 
На Любака АБ му с еотразява страхотно..зачерви бузите, прояде, напълня....имам чуството, че неговата бактериална флора не може да се поддържа в нормални нива без периодично пиене на АБ 

И като я боядисам, вместо да се изтощава, тя буквално разцъфтява, вече я разпознавам кога й е време за поредната доза 
Това си спомням, обаче блузката може и да не е била от тази фотосесия
Ами...старост-нерадост, кой ти помни работи опреди 2-3 години вече 
Любака е голям сладур.
Та така, сега съм доста притеснена... Препоръчани теми