Пролетното настроение ни завладява, а пък ЮНИ наближава! Тема№41

• 13 080
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, и от мен мами бебелани.        УЖАС ПЕТЪК 13 Е ДНЕС!!!
Е по-голям каръшки ден от тоя за мен няма, каквото има да се случи ще се случи днес. Въобще не трябва да излизам от вкъщи, нали вече съм си болничен до края ще си почивам днес и ще си чета книжка, пък тати ще вземе каката. Уф отървах се май? newsm78

# 76
Ауу somebody, ти си ужасно добър човек. Аз с ръка на сърцето си признавам, че не съм такава.
Вярно е, че да помогнеш на приятел е човешко и добро, но по такъв начин аз не бих при положение, че е такава каквато я описваш.
Финансово бих помогнала на приятел, съвет бих дала, но да ми живее в къщата - НЕ!

Спечелих си славата на звяр и ме избягват!  Joy
Трудно го постигнах, но важен е крайния резултат Joy

# 77
Спечелих си славата на звяр и ме избягват!  Joy
Трудно го постигнах, но важен е крайния резултат Joy
Сега е ред на мамата на нашия татко  Joy тя май си мисли, че има имунитет! Е до скоро имаше...

# 78
Somebody , лелеее , направи се втрещих , как  може да има такива хора  Shocked Щом веднъж сте и яли попарата , трябва да си по-трърда с нея сега , това е моят съвет  Peace А между другото и ние вчера се " фризирахме " с мъжо , бяхме в подобна картинка , аз се клеча на едната или на другата страна в банята  Blush ... въобще не мога да видя как се е справил мъжо  Rolling Eyes

Франческа  Shocked ама и вие едни приятели имате , по-далеч от такива  Rolling Eyes

За секса  вече забравих какво е това  Whistling вече даже спрях да пресмятам от кога не сме правили секс  ooooh! Още някой друг месец ще се въздържим  Crazy

# 79
Не знам за вас, но аз определено усещам,ч е е петък 13. От сутринта ми е тройно критичен ден  smile3511  Дано не бъде такъв и до края.

Не спах отново почти цяла нощ, много ме заболяваше лявата страна, а днес се сетих, че онзи ден си ударих много силно кръста на вратата на кухнята в офиса и че болката идва и от там. Отделно от вчера ме боли и ниско долу, все едно срамната кост съм си ударила, та цяла нощ болката я имаше.

На всичкото отгоре тази сутрин Жоро ми каза, че и аз съм хъркала  Embarassed Вярно, че се събудих със запушен нос, но предполагам, че не е било типичното мъжко хъркане. Или поне се надявам да е така  Praynig

Дано поне довечера прегледът ме зареди с положителни емоции  Hug

За секса - аз все още нямам никакви желание и се съмнявам, че и ще имам скоро. Та и ние сме на сексуални пости

Хехе, аз пък успях сутринта сама да се обръсна, но затова станах 10 мин. по-рано, че си е трудна и съответно дълга процедура вече  Peace

# 80
За секса  вече забравих какво е това  Whistling вече даже спрях да пресмятам от кога не сме правили секс  ooooh! Още някой друг месец ще се въздържим  Crazy
А след фризьора, нямаше ли близки срещи от третия вид? Ние обикновенно до там я докарваме! Embarassed Леле ама, чак не мога да се позная! Embarassed

# 81
Изчетох ви.
За помощта и аз гласувах стига да не си налагат мнението.То моята майчица сигурно ще е в Италия,а свекито ще е на работа.То и в квартирата няма място за други хора Mr. Green
За секса и ние не го правим.
За "фризьора - мъж" още не ми се е наложило.По памет си се бръсна.Интересното е че там почнаха да ми растат по бързо и повече,а на краката по-бавно и по-малко.Явно от кръвоснабдяването на някои части.
Отивам да ям че ме гони вълчи глад.До после.  bouquet

# 82
  • София
здравейте момичета,

за помощ съм категорично против някой да ми седи постоянно вкъщи. Миналия път се справихме чудесно от първия ден и не сме имали никакви притеснения. Не само свеки, а и майка ми дава съвети и аз откачам, но на нея поне мога да и кажа да не ми се бърка. Искам да ви кажа, че допреди да се роди Габи, никой не ни се месеше за нищо и после стана ужас. Те нали били отгледали децата си, а аз как не искам да ги гледам по техния начин и бях полудяла.
за секса, вече повече от месец нямам грам желание. След първите три месеца либидото ми се беше покачило, но сега е на нулата.

# 83
  • София
Привет и от мен!

Бих искала да се включа по темата с клизмата и бръсненето. Не налагам мнение, но си мисля че ако сме се подготвили още от вкъщи, ще си спестим доста неудобни и неприятни емоции! Особено пък мамите с планувано секцио!
Деня,сутринта или към обяд, преди постъпването  в болница мисля да се изчистя: Фортранс или Дуфалак. Дуфалака е с малко по-драстично действие, но кое от двете да използвам - ще питам докторката. А вечерта ще вечерям само кисело мляко, например.
Причината да предпочета сама да свърша тази манипулация е, че незная как процедират в болницата. Ако правят клизма по стария начин, достатъчно е водата да е малко по-студена и да не ви разправям какви болки се получават това.  Cry  Бръсненето също ще направя вечерта.  Сигурна съм, че персонала ще ми е благодарен, че няма да го товаря с тези задачи!
По новите закони на ЕС санитарките вече нямат право да пипат болни, защото нямат нужното образование. В много болници все още от санитара си зависим, но правилата вече навлизат. В същото време сестринския персонал драстично е намалял по здравните заведения. Затова мисля да ги облекча колкото ми е по силите.

Чувала съм /от лекар/, че жени подложени на коремна операция завинаги се "прощават" с плоското коремче. Поради нарушаване целостта на коремната стена се получавало едно отпускане, което си го носиш до живот. Възможно е да има истина в това, защото аз съм след секцио, но пък съм си пълничка по принцип и досега си мислех, че е от килограмите. Но моя колежка е претърпяла операция по повод извънматочна бременност, друга пък също след секцио. И двете си имат коремчета. Дали пък момичетата, които нямат противопоказания за нормално раждане да не се откажат от секциото!?!? Thinking Въпрос на избор. Само не се шашкайте! Аз ще питам пак.

Somebody, мила, по-добре отклони това "посещение"! Особено пък като е траяло половин година предния път. Сега, "накрая вече", трябва да си спокойна! Да се разхождаш когато си искаш, да спиш когато си искаш, да се къпеш когато си искаш, да си лягаш когато си искаш....... абе изцяло да се съобразяваш само със себе си и със съпруга си. С никой друг!

# 84
Водица, и аз те подкрепям за клизмата и бръсненето в къщи преди планирано секцио. Мисля,че е най-удачния вариант,а и ще се чувстваме спокойни най-малкото Simple Smile

За корема след секцио според мен е ген.

# 85
Мацки, мерси за подкрепата! набрах смелост след вашите отговори и използвах една лъжа за почивните дни поне да не идва, казах, че майка ми ще ни идва на гости и няма къде да я сложим да спи, засега се отлага за неделя вечер идването и!! Outta Joint Whistling

MIndi, видях ,че съм перфектно обезкосмена с едно огледалце отпред, приятелят ми се шегува, че е много добър в тази област и щял да си отвори салон за бръснене на ........, казах му, че освен мен други клиентки няма да имаа и бързо ще фалира, тъй като мен ме оправя безплатнооо Whistling

Сега една мацка ми каза, че чула за някакъв специален крем с който си мажеш онази работа също, както се мажеш с крем против стрии за да не ти се сцепи при раждането- вие чули ли сте за такова нещо?? newsm78

# 86
 newsm78

хаха абе не знам кой ви ги говори тези неща-аз не съм чувала за такава екстра  hahaha

# 87
Запис и от мен.
За клизмата и бръсненето-при второто ми раждане в Америка не ми правиха нито едното, нито другото. Дори ме изгледаха странно, когато ги попитах, дали няма да ме бръснат и да ми правят клизма. Докторът беше много учтив и каза, че децата се раждат между урина и фекалии и това е напълно нормално. Но за сметка на това лекарите бяха облечени все едно ще излитат в Космоса и под мен постоянно сменяха пелените, които бяха, като памперси и въобще всичко е за еднократна употреба.
За помощ от баби-твърдо не. Изгледала съм един куп деца, две мои и не помня бройката на чуждите, така че мисля да се оправям сама. При първото ми дете, когато бях на 20 години ми помагаха баби и кой ли не, като резултатът наистина беше болнаво и хилаво бебе. Да не говорим хилядите бабини деветини с които си длъжен да се съобразяваш...разни чесънчета, червени конци, да не замръкваш с детето, да не правиш секс...абе не ги помня всички....пълен кошмар.
Да гледаш дете е удоволствие, а не бреме!!!
Да ви се похваля, че вчера си купих страхотни дънки за бременни на H&M  за 32 лв. от един магазин в който продават маркови дрехи с малки дефекти...страхотни са. Нямат връзка с тези, които се продават по нашите магазини и са много по-скъпи.

# 88
# 89
правилно си постъпила Peace
аз също не бих търпяла някои да живее с нас колкото и егоистично да звучи,
особено сега когато  жсяко нещо ме изнервя,сега имаш нужда от спокойствие не от нерви newsm10

Не съм чувала за такъв крем и аз

Общи условия

Активация на акаунт