Пролетното настроение ни завладява, а пък ЮНИ наближава! Тема№41

• 13 083
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
ivi_81, аз пък да ти кажа, според мен това е най-добрия вариант. Жената ще ти е под ръка винаги, когато имаш нужда. Тук има много майчета, които се притесняват, че свекървите им не са от същия град и ще се наложи да пребивават в техните домове. Моята свекърва е в съседния вход. Никога не ми е отказала помощ, беше до мен в началото, когато ми беше трудно да свикна с новия живот на майка. Важното е да се разбирате и родителите ви да не ви се месят.

Франческа е много права. Всяка свободна минутка, подарена ви от свеки, ще ви радва. Аз моята я обичам страшно много. На моменти се разбирам по-добре с нея, отколкото с майка ми. А и според мен не е редно да лишавате родителите си от възможността да помагат за бебето. На мен лично едни от най-хубавите ми спомени са ми тези от ваканциите, прекарани с баба и дядо.

Аяс, почти във всеки детски магазин продават въпросните покривала срещу насекоми.

# 106
Nadeto - Добре дошла при нас    Hug

# 107
Благодаря за посрещането  Hug
Да се представя........Надя на 24 г от София. Имам син Стенли на ....то се вижда  Mr. Green Чакаме още едно момченце.
Франческа, тъкмо се чудех от къде си ми позната  Mr. Green
За бабите- не искам никой да ни се меси, ако имам нужда бих ги помолила, но не и да досаждат. Със сина ми ни изписаха и директно в новия дом и затова ги събрахме за два часа вкъщи, но после всички да си ходят, спокойствието ми беше най-важното.

# 108
Гъди, моля те, припомни ми Котешкия гръб, защото от около седмица съм с такива болки, че вече ми се реве. Просто темите станаха много и не знам къде да го търся въпросното упражнение.

Някой от вас, но вече не си спомням кой, беше питал преди време защо леглото не трябва да е до външна стена - дали са бабини деветини или си има други причини. Днес разбрах отговора. Когато родих Елена, свекър ми ни помоли в никакъв случай да не поставяме кошарата до външната стена. Тогава не попитах за причината, защото реших, че може би до въпросната стена е по-студено. Днес, обаче, свекърва ми ми каза защо е бил против. В случай на земетресение (да не дава Господ) първо падали външните стени. Та така, ако се чудите, причината може би е в това.

# 109
Наде добре дошла при нас, да те вкарвам ли в нашето списъче или не???  bouquet

Полито, ами аз точно мислех леглото да е до външната стена, то и ние така спим, сега трябва да се замисля!!

Нямам търпение и аз за моя преглед днес, че от две седмици не сме се виждали с беба!! Heart Eyes

# 110
somebody , при нас това е единственият вариант. Аз все си мисля, че ако се стигне дотам да падат стени, то сигурно и блокът ще рухне. Затова гледам да не мисля много по този въпрос - без това ми е болна тема и все още не съм се отърсила от ужаса, който преживях ноември месец покрай земетресението...

# 111
Поли, ето за котешкия гръб:

Заемете колянна опора, като дланите са поставени на пода точно под раменете. Като държите ръцете изправени, издишайте, повдигнете високо главата и таза в областта на опашката.
Използвайки коремните си мускули вдишайте, като отпуснете главата надолу и извивате гърба като котка.
Направете няколко ритмични повторения. Заздравява коремната мускулатура и гърба.

За всеки случай виж и тук (снимките след "колянна опора"):

http://www.letsgym.com/2007/04/21/razpuskane-raztiagane/

somebody, питаш ли ме мен, дето не съм си виждала малкия от 28 януари  Crazy  Нямам търпение да става 18.30, когато ми е прегледът....сигурно е пораснал страшно много....запасила съм се и с кроасанчета, които да хапна преди да тръгна за прегледа, та да го разсъня мъника  Peace

# 112
  • Варна
 Приятна и вълнуваща среща с бебоците.  Hug

# 113
 smile3529 ей не мога да ви изчета.2 дни нямах комп и сега не мога да наваксвам.
за секса-нямам желание нито пък жъзможност.Милото ми горкия Weary smile3518
за помощ-100%  ще имам нужда от помощ-за първи път ще раждам и то близнаци.Сигурна съм че няма да се справя сама.Друг е въпросът че предпочитам мама да ми помага отколкото свекито но понеже живеем заедно със свекито............винаги ще е до

# 114
И аз най накрая да се включа.Относно присъствието на баба в първите дни,аз съм твърдо ЗА.Не бих си представила как ще се справям сама.За съжаление свекърва ми почина,но майка ми ще е неотлъчно с мен поне първия месец.
Аз нямам нет вкъщи и ми  е много тъпичко.

# 115
    За бабките : само се моля да съм жива и здрава и да мога да се справя без "чужда помощ".Свекърва ми е примадона и половина,мисли само за екскурзии в чужбина,тоалети,прически и маникюри. pletka.За нея нашето дете ще е първо внуче и ми е трудно да си я представя като помощница.Майка ми е много сърцата,но само толкова....Сама си е поставила диагнозата "разбити нерви" и се крие зад нея.Получава пристъпи на паника,че бебето ще си задави,вдигне температура и т.н. smile3516Брат ми има малко дете и имам наблюдения как се справя.Най-тъпото е че и двете ни баби не работят и са в прекрасно здраве/да не им уроки/,а не виждам и да се наложи,на коя от двете да разчитам newsm78.
 Somebody,миличка това не е ли прекалено?Как може да търпиш такива пиявици?Това че си с добро сърце е прекрасно.Замисли се обаче, ако не дай боже ти си в нейното положение,тя дали ще те приеме в дома си?Хората са ужасно егоцентрични и саможиви.
За приятелите-искам да споделя нещо "смешно",моля да ме разберете правилно.Имаме голяма компания,всичките са семейни с деца.С мъжа ми сме се скъсвали с огромно желание да  подаряваме какво ли не за техните децата години на ред,с повод и без повод/нали ние си нямахме/А сега те се скъсват да ми обещават какво ще ми подарят/втора и трета употреба/ от техните деца smile3505

# 116
Наде, добре си ни дошла!!!!

Никакви баби, само ако много слушат Joy Ние сме сами и не сме свикнали с тях.
Да lelia Bel и аз се моля ,Дай боже да сме живи и здрави да си се гледаме .

Вижте нещо много интересно.По ? за водат, която пием

[url][http://www.youtube.com/watch?v=HZjtQUWmMxk/url]

# 117
Наде добре дошла при нас, да те вкарвам ли в нашето списъче или не???  bouquet

Ще се радвам, но за сега пиши термин 24.06. като уговорим датата ще кажа допълнително  Wink

# 118
[url][http://www.youtube.com/watch?v=HZjtQUWmMxk/url]
Линкчето обаче не работи!

# 119
Секс ли? Май пак съм девствена,на мъжа ми ще му е трудно после Laughing
За мазането,сега си взех на ХиП и съм много доволна,единствената миризма която не ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт