Пролетното настроение ни завладява, а пък ЮНИ наближава! Тема№41

• 13 103
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честита количка на Франческа, с здраве да си я ползвате, аз днес реших да си сменя мнението за количката, и харесах нова. До събота ще ми дойде друга идея ха ха.
Съгласна съм напълно с Petia taq, ако не ви е проблемно да си останете вкъщи и само финансовата страна ви притеснява, защото заплатата ви е перо в бюджета , само заради това не го правете.
В положението с ниска плацента, в което съм и аз, още от февруари си казах довиждане с колегите и си останах вкъщи. Е вярно още изплащане на болничен не съм видяла да ви кажа, но пък моето джуджи се грижи за мен и сега работи и за двама. Та ако имате възможност, не я пропилявайте в скрупули към колегите си , никой няма да се съобрази с вас, ако е във вашето положение. Така се случи и с мен, и по думите на моята колежка " че никой няма да ме награди с тиквен медал", се отправих във вкъщи като се отдадох на почивка, зареждане с положителни емоции със  семейството си. Света се върти, работата продължава, няма незаменими хора, колкото и да не ни се вярва от опит го знам. Naughty

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 18:12 от takanat

# 136
Някой виждал ли е тази количка на живо? http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=240

Този зимен кош отделно ли се закача или долната част на лятната се издърпва и става като зимен?
Хареса ми това,че докато е малко бебето може да гледа към мен,а това е важно  newsm76

# 137
  • София
michelle_varna само коша се върти според мен виж гумите на количката и по това се ориентирай!

# 138
Мишел, маха се летния кош и се слага зимния и моята количка е на същия принцип.

# 139
Тръгнах да ви пиша и ми спряха тока #Cussing out

Наде добре дошла при нас  bouquet

Вече ми е ужасно запушен носа, можеше ли вече да ползвам капки, помни ли някои от предишната бременност.

Не помня вече какво писах преди да спрат тока Embarassed

Франческа честита количка

# 140
michelle_varna аз съм я виждала само със зимния кош и не мога да кажа със сигурност, но мисля, че той е отделен, все пак количката е много лека и лесна за управление, но честно казано ми се видя за съвсем дребно бебе, в смисъл че е много тясна. Нямам личен опит, но една майка засичам тук с такава и бебчето вътре ми се стори на много тясно. се пак е хубаво ти да си отидеш на място да си я пробваш, на всеки човек му пасва различна!
Франческа, честита покупка, да си я ползвате със здраве и много усмивки!

# 141
Качих вчерашни малки покупки, а сега ще видя какво сте обсъждали.

Франческа, честита покупка!И пак- здраво и весело бебе в нея!
Грийнлайф, не бих рискувала при такова положение. Ако има как, от вас може да им правиш някои неща. Юначето в момента си е на първо място.
Ди, макар да имам, казах си, че с това ще го изпиша, ако е топло. И за девойки беше сладурско - в лилаво, направо българските фирми много дръпват!

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 18:42 от ayas

# 142
Ayas, много сладки неща си накупила, а одеалцето е направо страхотно  smile3501 Като се замисля сега, аз май се прехласвам по всичко, което е с "кукленски" размери.
Edno_Momiche, моля те кажи ми от къде си взе тези кошарки??? Чак сега видях  Embarassed че са точно тези които търся, но в Штъркел-а казаха, че чакат доставка лятото  Sad Дали ти не си взела последните две  newsm78  Laughing
Франческа, ще качиш ли снимки и на твоята количка  Rolling Eyes

# 143
  • гр. София
Здравейте момичета!
Тези дни съм на вълна бебешки креватчета. Като за външен вид няма проблем да избера. Обаче май имало значение дали се движи решетката, дали има люлка, дали има колелца, дали става на юношеско, дали дишал матракът, скринът за повиване да имал дълбоки страници и т.н. Имате ли наблюдения дали механизмите за люлеене се развалят? Кое всъщност е най-важно?  newsm12

# 144
Оф, много ме е домързяло  Laughing
Да се обърна с едно въпросче - хавлийките на Bebetto хубава материя ли са? Аз мислех да си взема от тях, че са много сладурски, но ми се сториха от онези дето не попиват много добре  newsm78 дали не греша...?
Честито, Франческа за количката! Аяс, много хубаво одеалце  Grinning Аз мисля да понапазаря от магазин "Всичко за вашето слънчице", казаха ми, че продават само на български фирми там и са на добри цени  Simple Smile

# 145
Fantasia, аз взех комплекти за изписване на Bebetto, а разгледах и други неща, качеството им е уникално, предполагам, че и с хавлийките е така!

# 146
Здравейте момичета!
Тези дни съм на вълна бебешки креватчета. Като за външен вид няма проблем да избера. Обаче май имало значение дали се движи решетката, дали има люлка, дали има колелца, дали става на юношеско, дали дишал матракът, скринът за повиване да имал дълбоки страници и т.н. Имате ли наблюдения дали механизмите за люлеене се развалят? Кое всъщност е най-важно?  newsm12

Здрасти Simple Smile
аз си харесах на Дибо креватче
http://www.dibobg.com/products/_smallImg/Georgesm1.jpg

и ще ми го направи моят кум , защото е дърводелец , та това ми е подаръка от тях
но те го имат същото и са много доволни, като порасне детето се застопорява това което се люлее и се свалят решетките, а шкафчето е удобно защото освен отпред с вратичката има и отзад като ракличка (под повивалника) което е страшно удобно за одеалца и спални комплекти. Препоръчвам да е шкафче с вратичка а не с чекмеджета защото при чекмеджетата  се губи пространство за дрешките

# 147
Ами аз се върнах от прегледа- всичко си е ок- плацента идеална, пъпна връв също, най-важното беба и тя  си е ок и  за пореден път ми казват момиче!  Heart EyesОбърнала се  е надолу с главата! Следващ преглед чак на 10 април!За отока по краката, лекарката ми каза, че е от седенето цял ден на стола и ми предложи ако искам да изляза болничен, ама и казах, че не искам, каза като дойда следващия път да съм си помислила да ми пусне, обаче за да ми го дадат трябва 3 дена да лежа в болницата, а не ми се иска ей така без причина да си лежа! Питах я за шийката ми, каза ,че си е с нормален размер, исках да ми я измери, каза, че няма как Sad Исках да ходя пак на преглед след две седмици, каза ми че няма смисъл,  а кръвното си ми  е нормално! пусна ми пак изследвания за кръв, урина белтък- този албумин в урината ли е??

И по ЗК колко пъти ти се полагат да ти пуснат изследванията, да знам да се разкарвам ли до другия гинеколог или направо да си ги плащам- досега май 3 пъти съм пускала!!???

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 20:14 от somebody

# 148
*Di*, и аз чувам добри отзиви за марката и се зарадвах като ги видях, но за хавлийките...не съм сигурна.

Да кажа - записах се за училището за бременни на 26-ти във Варна  newsm68

# 149
  • гр. София
Somebody, чудесни новини! Да си пожелаем все такива! Yaya86, благодаря за отговора! Леглото е много симпатично.  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт