Бял списък за гр. Пловдив

• 2 787 410
  • 13 476
  •   8
Отговори
# 855
  • София / Пловдив
.... както и детски невролог благодаря ви  Hug

Детските невролози в П-в са трима: Пискова, Иванов и Пачева.

Доц. Иванов не го препоръчвам, освен за тежки епилептични проблеми, там наистина е добър.
Д-р Пачева е млада и все още без опит, не съм и чувала до момента добри отзиви за нея, нямам и лични впечатления.
Най - добрият вариант е д-р Пискова, всъщност тя е детски психо - невролог, така че можете да съчетаете нещата.

# 856
.... както и детски невролог благодаря ви  Hug

Детските невролози в П-в са трима: Пискова, Иванов и Пачева.

Доц. Иванов не го препоръчвам, освен за тежки епилептични проблеми, там наистина е добър.
Д-р Пачева е млада и все още без опит, не съм и чувала до момента добри отзиви за нея, нямам и лични впечатления.
Най - добрият вариант е д-р Пискова, всъщност тя е детски психо - невролог, така че можете да съчетаете нещата.
Благодаря много  Hug  а някакви кординати за д-р Пискова ако може да ми дадете

# 857
Преди 2 години работеше в мед. център до автогара Юг (блока между автогарата и колелото на гарата) Сори ама не пазя телефони  Embarassed Хубавото е, че си работеше и по ЗК с направление, само дето си записваш час за след 10 дни поне  Peace

# 858
Според това се е преместила в Гранда
http://firms.plovdiv24.bg/603.html
ние сме я посещавали до автогарата, не съм очарована, но тогава ни гледаха сто човека, за да може на снимка за бронхит да се види, че няма пареза, а счупване на ключица
хубаво че не я послушах, че щях да си наблъскам детето с излишни лекарства....
за невролог тогава най-добра работа ми свърши един професор, който за съжаление вече не е между живите.

# 859
  • Пловдив
Пискова работи в Гранд , час дава от днес за утре .Аз нямах нерви да ходя за талон и платих 25 лв  за прегледа.Като цяло  съм доволна -беше много внимателна, отдели ни достатъчно време, разпита подробно  .Ако се наложи ,бих я посетила отново.

# 860
Пискова работи в Гранд , час дава от днес за утре .Аз нямах нерви да ходя за талон и платих 25 лв  за прегледа.Като цяло  съм доволна -беше много внимателна, отдели ни достатъчно време, разпита подробно  .Ако се наложи ,бих я посетила отново.
И преди беше така - ако си на частно те приема веднага, чакането е ако си с направление  Peace
И моето мнение е по-скоро положително, въпреки че тя си е доста особена като характер, но като професионалист е  Peace

Използвам случая да похваля д-р Нухов от Кожния диспансер   bouquet - свърши отлична работа за детето

# 861
  • София / Пловдив
Д-р Йорданка Пискова  0888 647 697
Да, в Гранд-а приема, даже с направление не се чака дълго за час.

Пак казвам, изобщо не е идеалният лекар, когото бих препоръчала с чисто сърце, но пред останалите възможни в Пловдив - препоръчвам нея.

Но ако става дума за нещо сериозно - взимайте си детето и отивайте в София!

# 862
Извинете.
Интересуват ме координатите на частния кабинет на д-р Жорж Пелев.Някъде до автогара Юг ли се намира?И ако може телефон.
Благодаря ви много!

# 863
  • София / Пловдив
Извинете.
Интересуват ме координатите на частния кабинет на д-р Жорж Пелев.Някъде до автогара Юг ли се намира?И ако може телефон.
Благодаря ви много!

65 11 01 е телефонът за частен прием.
Клиниката е зад автогарата, като тръгнеш от Централна гара по "Ив.Вазов", първата в дясно, после в ляво.

# 864
Много ти благодаря ДимДам!

# 865
Месец юни сменяме педиятрите, ако не сме доволни от тях. Да аз ме съм доволна от моята педиатърка и ще я сменя -сега разглеждам форуми, правя списъци и разглеждам мнения. Досегашната ни педиатърка беше Д-р Марева-АЗ лично не съм въобще съгласна с начина и на преглед и съветите които дава -карайки се.Детето ми е на 4 месеца и е само на кърма,аз съм решила да е тъка поне до 6-я месец,споделих го с нея и тя веднага- че не била достатъчна да давам сок.Детето ми се развива отлично, само да добавя, няма нужда от сокове.На третия месец вече каши от картоф с масло и забелегете сол!!!!Погнуса.А аз съм и казвала, че е на кърма и само на кърма, тя продължава да ме кара да давам каши.ИСКАМ ДА СЕ ОТТЪРВЯ ОТ ПОГЛЕДА Й. Не я харесвам,кара се,гледани за секунди в какво състояние сме,веднъж и се обадих защото бях притеснена за детето си,тя ми заяви да се обадя на бърза помощ те щели да дойдат с педиатър :О MFG ПОМОГНЕТЕ ми в избора на педиатър поне малко загрижен за здравето на детето ми,подкрепящ ме с кърменето поне до 6 месеца изцяло, използващ новаторски методи за лечение.Това са три доста трудно покриващи се при педиатрите критерия.И не на последно място да ръботи със ЗК.

# 866
Здравейте, ходили ли сте при д-р Котева във 2 градска и имате ли някакви отзиви за нея? Тя е гинеколог там, мисля че преди това е била в "Селена".

# 867
  • до Пловдив
Здравейте, ходили ли сте при д-р Котева във 2 градска и имате ли някакви отзиви за нея? Тя е гинеколог там, мисля че преди това е била в "Селена".
аз раждах при нея в селена и съм много доволна незнаех че приема и в 2 градска от кога знаеш ли нещо повече newsm78

# 868
Месец юни сменяме педиятрите, ако не сме доволни от тях. Да аз ме съм доволна от моята педиатърка и ще я сменя -сега разглеждам форуми, правя списъци и разглеждам мнения. Досегашната ни педиатърка беше Д-р Марева-АЗ лично не съм въобще съгласна с начина и на преглед и съветите които дава -карайки се.Детето ми е на 4 месеца и е само на кърма,аз съм решила да е тъка поне до 6-я месец,споделих го с нея и тя веднага- че не била достатъчна да давам сок.Детето ми се развива отлично, само да добавя, няма нужда от сокове.На третия месец вече каши от картоф с масло и забелегете сол!!!!Погнуса.А аз съм и казвала, че е на кърма и само на кърма, тя продължава да ме кара да давам каши.ИСКАМ ДА СЕ ОТТЪРВЯ ОТ ПОГЛЕДА Й. Не я харесвам,кара се,гледани за секунди в какво състояние сме,веднъж и се обадих защото бях притеснена за детето си,тя ми заяви да се обадя на бърза помощ те щели да дойдат с педиатър :О MFG ПОМОГНЕТЕ ми в избора на педиатър поне малко загрижен за здравето на детето ми,подкрепящ ме с кърменето поне до 6 месеца изцяло, използващ новаторски методи за лечение.Това са три доста трудно покриващи се при педиатрите критерия.И не на последно място да ръботи със ЗК.

Пробвай с д-р Розалина Христова - от съседния кабинет. Аз съм изключително доволна от нея - но не съм сигурна, че приема още деца - трябва да се попита  Peace. Д-р Марева не е лош лекар - просто вече е доста възрастна . Била ми е педиатър на мен  Rolling Eyes

# 869
Здравейте,момичета!
Спешно ми трябва препоръка за добър личен лекар.ДКЦ1 или някъде наоколо.По Мария Луиза или Цариградско шосе.Ще съм ви много благодарна.Не съм от Пловдив и не познавам никого.

Общи условия

Активация на акаунт