Бял списък за гр. Пловдив

• 2 862 124
  • 13 821
  •   5
Отговори
# 2 175
Защо скачаш така?!
Дадох пример с Дойков,за да покажа как един и същ лекар в очите на различните пациенти изглежда различно,тъй като вие спорихте за Митковски.
И не,не съм объркала лекара.Знам какво говоря и за кого говоря.

# 2 176
  • Пловдив
Защо скачаш така?!
Дадох пример с Дойков,за да покажа как един и същ лекар в очите на различните пациенти изглежда различно,тъй като вие спорихте за Митковски.
И не,не съм объркала лекара.Знам какво говоря и за кого говоря.

Защо скача ли?
Защото са злобни женички,които се чудят с кой да се заяждат....Определенията се убедих,че са ми много на място....
Момичето просто е искало да помогне ,като си изкаже мнението за д-р Дойков.И някакви елементи като meri 68 решават ,че се намират в Съдебна Битка...И още не ми давай акъл къде да пиша-гледай себе си!!!!!Айде да се хващате на работа,че се заседяхте в чата много дълго!

# 2 177
Бихте ли ми препоръчали добър имунолог в Пловдив.

# 2 178
Valentine_07,
предполагаемото добро възпитание,факта че сме родители и създаваме ценности в четящите тук деца предполагат по-естетически изказвания.
Това намекнах с първото си включване.

# 2 179
Момичета, не ми е работа да давам акъл, ни нека не превръщаме темата в бойно поле само защото имаме различни мнения и да я съсипваме по този начин.нека се придържаме към заглавието все пак.

# 2 180
  • Пловдив
Каспела, доц. Дойков и д-р Лилия  Милинич -много са добри!!!
Хм, аз съм на абсолютно обратното мнение специално за Дойков. Бих казала, че съм отвратена-
Д-р Милинич е добра, но тя не оперира.

# 2 181
Каспела, доц. Дойков и д-р Лилия  Милинич -много са добри!!!
Хм, аз съм на абсолютно обратното мнение специално за Дойков. Бих казала, че съм отвратена-
Д-р Милинич е добра, но тя не оперира.
Д-р Петров е много и добър и извършва операции!

# 2 182
Здравейте момичета  Grinning
Извинявам се предварително ако са споменати (не ми излязоха с търсачката), но нямам време да прочета цялата тема  Peace  Та, исках да попитам дали сте посещавали някой от кардиолозите в Хипократ - Н :
-  д-р Петър Чапкънов
 - д-р Димитър Иванов
 - д-р Златка Димитрова
Записала съм час при д-р Милинч за малките и тъй като мъжът ми трябва да направи преглед при кардиолог, мислех да ги съчетаем в един ден и да не обикаляме по други центрове - не сме от Пловдив. Ще съм ви благодарна за всякакви отзиви, мнения и коментари  Peace
Благодаря   bouquet

# 2 183

Не мога да съм ти много от полза, защото не съм го посещавала лично. Но една майка от "проблемно забременяване" беше доволна от доц.или проф.Павлов в ВМИ.

# 2 184

Не мога да съм ти много от полза, защото не съм го посещавала лично. Но една майка от "проблемно забременяване" беше доволна от доц.или проф.Павлов в ВМИ.

Благодаря ти все пак за информацията  Hug , но защо си мисля че той е ендокринолог, а не имунолог  newsm78

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 10:48 от *peony*

# 2 185

Благодаря ти все пак за информацията  Hug , но защо си мисля че той е ендокринолог, а не имунолог  newsm78

Съжалявамо за неточната информация, наистина е ендокринолог.
 Peace

# 2 186
Отделение по микробиология и имунология към УМБАЛ "Свети Георги"
Разнообразни клинични микробиологични и имунологични изследвания. Уникални дейности за Южна България: 1. Апаратна идентификация на клинично значими бактерии и гъби с Vitek 1 и Sceptor 2. Определяне на минимална инхибираща концентрация на антимикробни средства с автоматизирани системи Vitek 1, Sceptor и експертна оценка на Vitek 3. Имунологична диагностика на автоимунни заболявания 4. Извършване на договорирани с РЗОК изследвания по пакет “Имунология” и високоспециализирани имунологични изследвания; интерпретация на имунологични изследвания 5. Диагностика на коринеформени бактерии.
Пловдив бул."Васил Априлов" 15 а 4000
управител: доц. д-р Ирина Хайдушка, дм
Има договор с НЗОК
Телефон:  032/602269  
E-mail: cclab_plovdiv@evrocom.net  
Сайт: www.unihosp.com/structure.html  
Безплатен и платен прием. Транспорт с автобуси 6, 24, 113 и 222 и тролей 102.
Намерих това ,дано да е актуално и да ти е от полза.

# 2 187
Отделение по микробиология и имунология към УМБАЛ "Свети Георги"
Разнообразни клинични микробиологични и имунологични изследвания. Уникални дейности за Южна България: 1. Апаратна идентификация на клинично значими бактерии и гъби с Vitek 1 и Sceptor 2. Определяне на минимална инхибираща концентрация на антимикробни средства с автоматизирани системи Vitek 1, Sceptor и експертна оценка на Vitek 3. Имунологична диагностика на автоимунни заболявания 4. Извършване на договорирани с РЗОК изследвания по пакет “Имунология” и високоспециализирани имунологични изследвания; интерпретация на имунологични изследвания 5. Диагностика на коринеформени бактерии.
Пловдив бул."Васил Априлов" 15 а 4000
управител: доц. д-р Ирина Хайдушка, дм
Има договор с НЗОК
Телефон:  032/602269  
E-mail: cclab_plovdiv@evrocom.net  
Сайт: www.unihosp.com/structure.html  
Безплатен и платен прием. Транспорт с автобуси 6, 24, 113 и 222 и тролей 102.
Намерих това ,дано да е актуално и да ти е от полза.

Благодаря   bouquet

# 2 188
  • София / Пловдив

Спешно ми трябва мобилен телефон на д-р Цветан Деведжиев, кардиолог, от МБАЛ "Св.Мина".

# 2 189
Момичета, моя приятелка спешно има  нужда от детски гинеколог. Каса е се за детенце на 3 години. Моля, ако някой може да помогне. Явно е много наложително и тя е силно обезпокоена.
Предварително благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт