Бял списък за гр. Пловдив

• 2 856 230
  • 13 790
  •   5
Отговори
# 3 060
Здравейте! Спешно да ми препоръчате добър невролог за баба ми, която претърпя вече втори инсулт. Благодаря ви предварително.
Дано не ти отговарям късно ,но бих ти препоръчала д-р Гиритлиев.Работи в Окръжна б-ца и в шесто ДКЦ до хотел Лайпциг..Майка ми ходи при него и скоро много помогна на дядо ми /със склероза/,на който състоянието много се подобри след намесата на Гиритлиев.
това са телефоните на регистратурата за записване на часове и да попитате за работното му време-
032 275700
032 275701
032275706-този май е в кабинета му,но не съм сигурна

# 3 061
Здравейте! Спешно да ми препоръчате добър невролог за баба ми, която претърпя вече втори инсулт. Благодаря ви предварително.
.... бих ти препоръчала д-р Гиритлиев.Работи в Окръжна б-ца и в шесто ДКЦ до хотел Лайпциг..
Подкрепям! Баба ми също беше на лечение при него! За съжаление тя си отиде от тумор в мозъка, но човекът доста направи за нея! Опитайте! Желая ви късмет!

# 3 062
  • Пловдив
Някой знае ли актуалния телефон на д-р Запрянова/очен лекар/.Знам, че приема в Свети Врач, но само в понеделник.Ако знае някой в другите дни от седмицата къде приема, моля да сподели.Предварително благодаря!

# 3 063
  • Cyprus, Пловдив
Моля да ми препоръчате добър УНГ, става въпрос за сина ми-на година и половина.
Чух за Д-р Милинич, но от Каспела бяха изключително "любезни" и ми затвориха телефона, когато попитах за запазване на час  Rolling Eyes Някой има ли отзиви за нея или друг?  Praynig  bouquet

# 3 064
Милинич е вече в Хипократ Peace

# 3 065
  • Cyprus, Пловдив
До колкото знам работи и на двете места, освен, ако не се е отказала от Каспела  Rolling Eyes Peace

# 3 066
До колкото знам работи и на двете места, освен, ако не се е отказала от Каспела  Rolling Eyes Peace

Не споря Hug Ние ходим в Хипократ при нея.

# 3 067

Да и двете места работи!Но не се запазва час,кой когато отиде си чака реда  Peace
Може би на регистратурата им е писнало да отговарят едно и също и затова са ти затворили телефона,въпреки,че не е редно,но хора вкякакви.............  Wink

# 3 068
Моля да ми препоръчате добър УНГ, става въпрос за сина ми-на година и половина.
Чух за Д-р Милинич, но от Каспела бяха изключително "любезни" и ми затвориха телефона, когато попитах за запазване на час  Rolling Eyes Някой има ли отзиви за нея или друг?  Praynig  bouquet

Д-р Должиков от поликниниката в Тракия. Ходили сме и при д-р Милинич, но откакто се преместихме при доктора не се е налагало антибиотично лечение. Лошото е, че и при двамата се чака доста. При Должиков може да си запишеш час, но пак може да се наложи да повисите, защото има много пациенти. Спомням си, че смените му се редуваха втора - първа, като понеделник започва с втора смяна след 12.30. Работи с касата.

# 3 069
  • малкия йеросалим
Препоръчайте ми добър очен лекар.Става въпрос за дъщеря ми която е на 7 год.От половин година ходим при д-р Боева,но искам и второ мнение.

# 3 070
Aз мога да препоръчам много добра очна лекарка но за Стара Загора д-р Рускова специалист и детско зрение.

# 3 071
  • Пловдив
Д-р Пламен Димитров - офталмолог (очен лекар) - работи с деца
преглежда в медицински център Хипократ - Н, който се намира до хотел Санкт Петербург
GSM на доктора е: 087 82 19 230

# 3 072
Препоръчайте ми добър очен лекар.Става въпрос за дъщеря ми която е на 7 год.От половин година ходим при д-р Боева,но искам и второ мнение.
Д-р Джингаров-работи в Поликлиниката в кв. Смирненски,работи по здравна каса
http://www.dkc4.com/cabinets.php?cab=ophthalmic

# 3 073
  • Пловдив
Аз бих препоръчала д-р Лесинска, кабинетът и е в Мараша, работи със ЗК.  Peace

# 3 074
Здравейте момичета, някой може ли да ми даде актуални координати на доктор Захари Гълъбов - кардиолог?

Общи условия

Активация на акаунт