Бял списък за гр. Пловдив

• 2 791 521
  • 13 501
  •   9
Отговори
# 9 765
Здравейте! Препоръчайте ми детски офталмолог за преглед на 3- годишно. Имам съмнения за късогледство.
Д-р Минева, има много добра комуникация с децата, преглежда в Селена, часове се записват и през супердок.
Благодаря. В супердок пише, че работи със здравната каса. Имате ли информация дали е така?

# 9 766
  • Пловдив
Здравейте! Препоръчайте ми детски офталмолог за преглед на 3- годишно. Имам съмнения за късогледство.
Д-р Минева, има много добра комуникация с децата, преглежда в Селена, часове се записват и през супердок.
Благодаря. В супердок пише, че работи със здравната каса. Имате ли информация дали е така?
Да, работи с НЗОК.

# 9 767
Здравейте, препоръчайте ми добър лекар хирург вътрешни болести в Пловдив! Благодаря предварително!

# 9 768
Здравейте, някой има ли мобилен телефон на др. Станислав Къртев (пулмолог)

# 9 769
Здравейте! Препоръчаха ми невролози Бързински. Наистина ли са много добри? Към кой от двамата да се насоча?
И от двамата съм много доволна. За различни проблеми във времето съм ги ползвала и съм доволна. За час при доктор Бързински повече се чака.

# 9 770
Здравейте, може ли да ми препоръчате общопрактикуващ лекар в район Тракия?

# 9 771
Здравейте, може ли да ми препоръчате общопрактикуващ лекар в район Тракия?

и аз търся от много време.. Сега сме при Дипчиков, но чакането е много, а коридорите в Димед са малки и това не ми допада, иначе той е окей. Иска ми се да намеря някой в самостоятелна практика, но нещо не откривам..

# 9 772
Здравейте! Нуждая се от наистина добър нефролог за възрастен. Моля и за контакти или поне кой къде работи. Благодаря 🙂

# 9 773
Здравейте! Нуждая се от наистина добър нефролог за възрастен. Моля и за контакти или поне кой къде работи. Благодаря 🙂
Доц. д-р Д. Николов, приема пациенти в Хипократ Н, иначе е преподавател във ВМИ, т.е. МУ Пловдив. В линка има телефон за връзка.
https://hipokrat-n.com/
Или проф. Димитър Шишков, в Окръжна болница, но пак зависи какъв е точно проблема, нефрологичен или урологичен.

# 9 774
Николов и от мен Hands Plus1

# 9 775
Доц. д-р Д. Николов, приема пациенти в Хипократ Н, иначе е преподавател във ВМИ, т.е. МУ Пловдив. В линка има телефон за връзка.
https://hipokrat-n.com/

Благодаря 🙂

# 9 776
Допълних горния си пост, погледнете.

# 9 777
Допълних горния си пост, погледнете.
Благодаря 🙂 Уж не е урологичен , та да се надяваме др Николов да може да помогне.

# 9 778
  • Пловдив
От лекари съм чувала добри отзиви за нефрологията в Каспела.

# 9 779
  • Близко съм
И аз съм за Николов, много съм доволна.
И в тази връзка смятам, скоро да го посетя отново ,но не за мен, а познат как става вземането на уретрален секрет за хламзии и микоплазми и прочие, в смисъл има ли нещо определено да се спазва или да му звънна лично да го попитам, не знам дали ще е така свободен , за да обясни по тел.

Общи условия

Активация на акаунт