Бял списък за гр. Пловдив

• 2 863 788
  • 13 826
  •   4
Отговори
# 11 010
  • Близко съм
Здавейте, може ли препоръка за ендокринолог за проблеми с щитовидната жлеза на възрастен?
Преди 10 години аз съм посещавала доктор Георгиев по препоръка на позната и останах доволна.
Сега не знам работи ли и къде е кабинетът му.
Работи, може да си запазиш час през супердок.

# 11 011
Аз ви препоръчвам д-р Нончев,но не работи със здравна каса.

# 11 012
  • под тепетата
Д-р Георгиев също не работи със Здравната каса. Ако става въпрос за този до Военна болница.

# 11 013
Здравейте, моля за мнение за кожен лекар относно упорито акне на дъщеря ми, за който да има часове до седмица. Коментираните кожни лекари имат часове след месец

# 11 014
Д-р Георгиев също не работи със Здравната каса. Ако става въпрос за този до Военна болница.
Благодаря. Да, за него.

# 11 015
Здравейте, моля за мнение за кожен лекар относно упорито акне на дъщеря ми, за който да има часове до седмица. Коментираните кожни лекари имат часове след месец
д-р Влашева - има часове за Кожния диспансер за другата седмица
За там ви трябва обикновено, не по НЗОК направление от ЛЛ, въпреки това има таксата, за лечебното заведение - 15 лв. /ако няма някаква промяна/.

# 11 016
  • Пловдив
Здравейте, моля препоръчайте ми очен лекар, който да работи със здравната каса, за преглед на очни дъна и стъкловидното тяло на окото.
Също и мнения за очната клиника Луксор.
Благодаря предварително!

# 11 017
В Луксор съм си записвала час, бях с направление и бях при др Георгиев, млад и внимателен беше. Честно казано може да съм останала с грешни впечатления, но според мен с направление преглеждат младите лекари там и не се чака за час.

# 11 018
Да, работят с направления. Майка ми от години се следи там.

# 11 019
  • Пловдив
Здравейте, моля препоръчайте ми очен лекар, който да работи със здравната каса, за преглед на очни дъна и стъкловидното тяло на окото.
Също и мнения за очната клиника Луксор.
Благодаря предварително!
Доволна съм от д-р Анета Христова Иванова.
Кабинетът ѝ е на бул. Шести септември #82, ет. 2

# 11 020

Може ли координатите на д-р Нончев, къде преглежда?

# 11 021

Може ли координатите на д-р Нончев, къде преглежда?

ул. „Ангиста“ 3, 4002 Център, Пловдив
088 849 2828

# 11 022
детски хематолог - доц. Мария Спасова, др. Стоянова
Имате ли личен опит с тях?
 Посетихме 2 пъти през ден д-р Лилия Иванова за високи електроцити и други, а тя беше така отнесена и някак несериозно ми изглеждаше. Поиска нови кръвни тестове със стъкло за нея да го види на "нейната работа" (неизвестно къде) , а на другият ден не си спомняше нищо.... нямало нищо особенно на стъклото и същото небило запазено защото"някоя грижовна санитарка го била изхвърлила"' !!! Това е несериозно оправдание - една санитарка няма да хвърли нещо, което трябва...  Не си спомняше прегледала ли го е детето, хъркало ли, пило ли антибиотик .... изобщо напълно отнесена ми се видя. (Може да има някаква причина да е така, но начина на провеждане на прегледа и поведението и никак не ми харесаха. Остава усещане за незаинтересованост и безотговорност, съжалявам.

# 11 023
Здравейте, моля за мнения някой посещавал ли я МЦ др Людмил Димитров за лечение на болки в кръста и дископатия с озонотерапия?

# 11 024
Здравейте,моля за препоръка за АГ за следене на бременност

Общи условия

Активация на акаунт