Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 396
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 12 030
Ще може ли да споделите добър дерматолог от кожния диспансер!

# 12 031
Д-р Лукова, с две ръце препоръчвам!

# 12 032
Майка ми прави ЯМР и се установи дискова херния. Кой лекар бихте препоръчали за консултация и лечение?
Доктор Илиян Коев - Пълмед - неврохирург, прекрасен и като човек, и като лекар. Не предлага веднага операции.

# 12 033
Здравейте!
Някой посещавал ли е д-р Теодор Атанасов нефролог. Всъщност има три специалности- нефролог,вътрешни болести и токсикология ако не греша. Работи в Окръжна болница. А от скоро и във някакъв нов медицински център Света Анна до Новотела. Не намерих никакви мнения във интернет за него,а ще го посетя заради проблеми с бъбреците. Доста говорихме и ми се стори че е много запознат със мойто заболяване,но все пак искам да чуя и други мнения. И този МЦ е нов и също нищо не пише за него.
Благодаря предварително!

# 12 034
  • Пловдив
Зъболекар за кореново лечение може ли да препоръча някой?

# 12 035
Д-р Гьозова. Клиника д-р Станков.

# 12 036
  • София
Още един глас за клиниката на Станков

# 12 037
Моля препоръчайте ми очен лекар за дете в Пловдив, без значение района. Имах препоръки за доктор Лесинска, но телефоните са й изключени. Благодаря!

# 12 038
Моля препоръчайте ми очен лекар за дете в Пловдив, без значение района. Имах препоръки за доктор Лесинска, но телефоните са й изключени. Благодаря!
Маринов Фихилт

# 12 039
Здравейте,търся препоръка за очен лекар за детенце на 5 годинки. Бяхме при Минева,но не останах доволна. След което посетихме доктор Благовеста Тодорова и тя препоръча да не слагаме очила,а да почакаме още няколко месеца и тогава ако се наложи.Не ми е спокойно много,защото от няколко дни младежа взе да мига много с лявото око. Казва,че го прави нарочно,защото се научи скоро да мига,но на мен хич не ми е спокойно.

# 12 040
  • Пловдив
Препоръчайте ми мамолог. Да работи с касата. Благодаря.

# 12 041
  • София
Препоръчайте ми мамолог. Да работи с касата. Благодаря.

д-р Даниела Манолова - Хирургиите

# 12 042
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми клиника и доктор, които мерят костна плътност. Не е задължително да е по каса. Благодаря.

# 12 043
Препоръчайте ми добър гастроентеролог за Пловдив.

# 12 044
Нов и съвременен апарат за измерване на костна плътност има в КОЦ, онкодиспансера, във ВМИ на Васил Априлов.

Общи условия

Активация на акаунт