Месец март Е на жЕнАтА, НОеМВРИиЙЧЕ ЗНАЕ, КазвА "МАМА" за отплата

• 12 507
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Цеце не де дей сега - ще им премалее. Казвай бързо къде е магазинчето  Praynig Hug. Това е нечовешко - да има такова магазинче и аз да не знам  Flutter. Приятен полет днес - последно днес беше нали  Blush и страхотно изживяване   Peace .

Марианче и аз съм в понеделник в Плв, но едва ли ще имам време дори за кафе  Sad , така ще се видим на наша територия.

Еличке, отново имаме - индиректна-  връзка  hahaha. Не знам дали разбра. Твоят колега е приятел на моя колега и всеки ден съм информирана как сте  Mr. Green . Няма скрито покрито и тва си е  hahaha.

Днес ще ми е първата командировка, но поне ще е без приспиване. Другата седмица обаче ще е яко - програмата е фул  Laughing - цяла БГ. Аз си мисля само за яжна Бг , а то айде и Добрич и региона и не знам къде си още, та стана цяла Бг  Thinking .

Това е на крак от мен, изчезвама да са прАвЯ  #Silly

ПС Маруся и Митето са болнички - бързо оздравяване им пожелавам  Praynig.

Весел и хубав ден на всички.

# 241
Хора,  с тези магазини ме разбихте! Има ли някоя от нас дето да не я тресе шопинг манията?Показвайте туй-онуй ,че да плакнем очите!
Катюша, като минеш ти знаеш от къде ,свиркай!
Да се оправят Мите и мама Praynig
Губят ми се Росито и Жу newsm78
Сладур,как осъмнахте?Дано сте по-добре.
 Дес, и у нас живее същата фурия  Hug

# 242
  • София
Аааа, Катюш, ще ти кажа, ама като се прибера от Маджарско и си напазарувам първо, че докато ме няма ще отидете и ще ми изкупите тенджУрите  Joy Лек път и успешна командировка ти пожелавам! Hug

# 243
Хора,  с тези магазини ме разбихте! Има ли някоя от нас дето да не я тресе шопинг манията?  Hug
Има, има...мен.  Grinning Никога не съм била шопинг маниачка. Пазарувам само по необходимост. Дори се ядосвам на свекърва ми, че купува безкрайно много дрехи и играчки....това за мен е разточителство, не успяваме дори да ги използваме Simple Smile

Гого пък иска цял ден да стои в кухнята, иначе реве и се тръшка...не е гладен иска да рови Crazy

# 244
  • София
Хора,  с тези магазини ме разбихте! Има ли някоя от нас дето да не я тресе шопинг манията?  Hug
Има, има...мен.  Grinning Никога не съм била шопинг маниачка. Пазарувам само по необходимост. Дори се ядосвам на свекърва ми, че купува безкрайно много дрехи и играчки....това за мен е разточителство, не успяваме дори да ги използваме Simple Smile

И аз така Simple Smile

Скреч, клубчето се намира на Оборище (след кръстовището с Черковна), от дясно посока бул.Ситняково. Още няма светеща реклама, но ще го познаете по цветните картинки на стъклата  Grinning

Ако децата са ОК до неделя ще дойдем.

# 245
Тианка, тук съм, мила  Hug Чета ви редовно, но 2-3 дни нямах възможност да се разписвам и сега не се чувствам на място  Rolling Eyes Когато ми мине, ще пиша  Rolling Eyes

# 246
  • Варна
Привет от мен  Hug

Роска , ади бе душа  Heart Eyes

Катюш, нали знаеш че ние сме около Добрич  Laughing

За магазинчето- който ще праща свои хора, да им каже че е в гараж е няма табела  Laughing Но именно заради тези неща които каза Цецето си струва да се посети. Като каза тенджУри, бях загледала един огромен кашон и трябва да видя седи ли още  Mr. Green
Ами рамките още не са разопаковани  ooooh! Като ги отворя ще пусна снимка.

Ние излизаме на близката площадка, че сме станали преди 7 и сме супер киселочи.

# 247
ХааЛлллИииооооУ  Shocked
Едва гледам, Ники вади зъбища и е чудо?  #Crazy Sick От 4 сме на крак и само сновем из нас, дърпа ме за ръцете иска солети, хруска като голям човек и троши  Whistling Нерничък и кисел, бера си кахъра днес."само 40 мин се приспвахме"  Rolling Eyes, заболя ме ръката, изнервих се и си пуснах 1 кафе от машината и сега очаквам реакция..../а аз нали не пия кафе, но не можех да отлепя нещо/
Скреч - днес не можеш ли да дойдеш до клубчето на Зита да се видим?/ и за Снимката говоря и за всички онези, които имат възможност/????
На мен прегледа ми остава за понеделник рано сутринта,че мамолога имал в събота спешна работа извън града и няма как, така че ще пиша от Сф с резултата.
Препоръчайте ми хубав фондьотен, който да не си личи от 100 км,че си омазан с нещо.

Рубриката днес: Купувате ли си свежи цветя за дома/ като декорация/ ? Наприме да стоят на масата и да ги сменяте през няколко дена. Аз винаги съм си мечтала да го правя , но не съм много често. Ще опитам да си го наложа и практикувам до някаква степен. Много е красиво да станеш и да погледнеш към масата и да видиш разпъпили пролетни цветя рано сутрин и едно слънце да ти сгрее душата.  Crazy Hug  bouquet

# 248
  • София
Гале, аз ползвам на Джордани голд...не знам дали ми личи,че съм омазана...двата пъти, когато се виждахме бях с фон ( в парка и в клубчето) , като ходихме до яслата- не.

Цветя купувам рядко, но пролетно време го правя Simple Smile Купувам си от любимите ми фрезии Simple Smile Също и когато излезне далията Simple Smile Неустоими са ми Simple Smile
Мъж ми не ми купува без повод...с изключение на миналият месец, когато ми цъфна с цвете и аз бях паникьосана какво изпускам  ooooh! Вместо да ме зарадва ме изнерви за секунди  Laughing За 10 години никога не го беше правил...което ми се стори странно и после ме замисли, но...да не зпадам в подробности. Много съм мнителна, чак дразнещо  ooooh! Скоро няма да ми купи пак  Laughing

# 249
Добро утро

Скреч, и аз да се включа с упътване: Оборище 80 е адреса, а ето от тук можеш да си правиш за справка за автобусите:
http://www.skgt-bg.com/
Ет това ми излезе:
От спирка ГОРНА БАНЯ до спирка ОБОРИЩЕ можете да се придвижите с 2 прекачвания по следните начини:
с Автобус 260 , прекачване на Тролейбус 9 , прекачване на Автобус 413 или
с Автобус 260 , прекачване на Тролейбус 9 , прекачване на Автобус 313 или
с Автобус 260 , прекачване на Тролейбус 5 , прекачване на Автобус 313 или
с Автобус 260 , прекачване на Тролейбус 8 , прекачване на Автобус 313

Иначе аз съм май сравнително близо до вас (в ОК1), но незнам дали ще успея за неделя, че май ще се мотаем семейно. Миналата седмица ходихме с мъжа ми с колата-далечко си е, ама ти обичаш преходите из Сф Simple Smile
Роска айде влизай в час Hug
Дес с характер е мацката Laughing
Рени айде честити мерки Grinning

За рубриката на Галаксина: не си купувам цветя никога Blush. Пацо ми подарява  и крася къщата с тях  Grinning.

За акумулаторните колички да се изкажа и аз: на племенника му подариха, когато беше на 2-3 годинки. Тогава колите му бяха страст. Та огромно чудо, много му се зарадва, Но първо заема огромно място, техните се чудеха къде да го държат и го завираха в гаража, второ-голямо и тежко и страшно рядко го взимаха на разходки, трето-той въпреки голямата си първоначална радост предпочиташе да се вози на платените колички по парковете, но не и на неговата Crazy. Та и според мен е абсолютно безмислена инвестиция. А и предпочитам нещо с педали, да има движение, а не от малък да седне в колата мързелешката Laughing.

Бързо оздравяване на болните дечица Hug
Приятен ден на всички Heart Eyes

# 250
  • София
Скреч, Много съм зле  ooooh! Щях да пиша за транспорта до там...минават автобус 72 и 9. Наблизо спират автобус 120 и трамвай 20.

# 251
Добро утро!

Вчера удържах една победа над Рони. Той пък 7. Но и на едната победа се радвам, заболя ме главата от ревовете му, но не му дадох да суче. Та резултатът за вчера е 7:1 за него. Днес съм се зарекла да съм по-твърда.  Joy

Галакси, и аз търся хубав фон дьо тен.  Flutter През последните години ползвах на Максфактор, този с двете части - бяла и цветна. Много съм доволна, но реших да разнообразя и си купих новия на Виши - ужасен е. Рекламират го с това, че не стои като маска, прикрива всички несъвършенства, даже тъмни кръгове под очите /а това най-много ме вълнува/, но се оказа пълен боклук. Точно като маска седи и може би защото кожата ми е суха, а той май е за мазни кожи, съвсем ме изсушава и се беля. Пълен ужас!

Рубриката на Галаксина: И на мен много ми харесва да имам свежи цветя във вази вкъщи, но наблизо не продават и няма как да го правя редовно и по мой избор. Разчитам на цветята, които ми подарява мъжът ми, долу-горе всяка седмица. Но напоследък обявих, че искам цветя в саксии, защото не ми останаха много. Даже се бях загледала по една туя и очаквах на 8-ми март да ми се появи с нея, но не, купил орхидея, а тях много бързо ги уморявам и ми е жал. За декорация у дома обожавам лилиумите, защото са пищни и издържат 10-ина дни у нас. Розите увяхват за 1-2 дни. Confused Едни лалета откараха 1 седмица, но в кухнята до отворен прозорец.

Роси, включвай се, де. Hug

И сега рубриката на Ванилия: Laughing Какви са ви ритуалите за приспиване на децата? Различават ли се дневните и нощните?

Маджурка, Жу имаше планирана очна операция за отминалата сряда, ако не ме лъже паметта. Сигурно няма да може да се включва известно време.

Таш, за новия ми аватар - ако нямах огледало, щях да си мисля, че така изглеждам. Толкова критично гледам. Joy А и на младини ходех с подобна прическа.

# 252
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing outБясна съм .До сега чистих ,обръщам се, размазана бисквита.Хайде пак!
Омръзна ми !
С нетърпение чакам момента в който спокойно ще мога да изхабя един бойлер без да се ослушвам като заек #Cussing out

Вчера удържах една победа над Рони. Той пък 7. Но и на едната победа се радвам, заболя ме главата от ревовете му, но не му дадох да суче. Та резултатът за вчера е 7:1 за него. Днес съм се зарекла да съм по-твърда.  Joy

smile3501

# 253
Мами, някой знае ли Вит. Ц до колко може да се дава  Rolling Eyes Лилия преди седмица беше болничка, та и дадох 4 ампулки , мина се не мина 1 седмица и пак се разболя, та сега пак давам Вит. Ц всяка вечер. Тази вечер ще е 4-тата, та не знам , да не бъркам нещо  Confused Днес нещата ми се виждат доста по-зле, пък Сашо го няма, сестра ми е работа, майка също и не знам дали ще успея да се добера до педиатърката  Confused Нямам автомобил, за да я заведа сама, пък с количката не мога, защото сама не мога да я кача до кабинета  Confused Както и да е, де. Въпросът ми бе за витамина дали да продължавам да давам  Rolling Eyes

Благодаря ви, мамчета, ама ще се въздържа засега  Hug . Утрото сякаш бе обещаващо, но май излезна подвеждащо . Днес въобще не ми е ден  Tired

Бързо оздравяване на всички дечковци  Heart Eyes

Цецинко, лек полет и незабравими емоции ти пожелавам  Hug

# 254
Цветя не купувам, не обичам дори да ми подаряват скъсани цветя. Мъжът ми ми подарява саксиини за повод Grinning

Общи условия

Активация на акаунт