Керамична преса за коса! - 2

• 170 045
  • 890
  •   1
Отговори
# 450
http://www.louis-gmbh.de/img/products/remington/45269560700.jpg

Косата ми е права и след 3 дни и е адски мекичка.Препоръчвам я определено.Изправям се за 10 мин, а имам сравнително дълга и гъста коса.  bouquet

А при теб има ли го този момент с нагряване на пръстите?

nana_cool ,можеш ли да кажеш нещо за вградената система за овлажняване на косъма и подвижните плочи-колко подвижни са спрямо корпуса?Тази система за овлажняване на косъма как действа-преди изправянето ли,защото съм чела че не е хубаво на влажна коса да се минава с преса.

# 451
DARI_76 върха на пресата е топъл,но не е горещ,Спокойно може да се пипне.Тъй като са пригодени и за къдрици нормално да загрява и външната част.

# 452
  • Paris
CI, един въпрос ме мъчи и се надявам ти да ми отговориш. Защо има слънцезащитни продукти и за плаж, и за градска среда? В кое е разликата?
Благодаря ти!  bouquet

# 453
jaklins...тъй като не ми се е налагало да използвам..ще ти кажа какво мислех аз и фрезьорката ми го потвърди..тези,които са за плажа са с по-висок фактор на защита,също така са на принципа на зехтина-омъзняват силно косата,но тя не изглежда мазна Naughty това е с цел да предпазят косата от солената вода,която я изсушава прекомерно и я уврежда!! Тези,които са за в града са само с UV защита  иподхранващи масла! Simple SmileSimple Smile  Надявам се написаното да е било обстойна информация за теб и да съм помогнала!! Hug Hug

# 454
Момичета искам да попитам за една преса само на вафлички, но за съжаление не зная каква марка е. Та вчера ходих на фризьор и след като ме изсуши фризьорката ми направи преса само в корена за обем. Пресата има вид на маша и е с много тънки плочки само на вафлички. Някой виждал ли е такава преса и ако знае каква марака е моля ви да пишете. Praynig Ефекта е страхотен и стои много дискретно - не се вижда.  Party

# 455
  • Варна
Момичета искам да попитам за една преса само на вафлички, но за съжаление не зная каква марка е. Та вчера ходих на фризьор и след като ме изсуши фризьорката ми направи преса само в корена за обем. Пресата има вид на маша и е с много тънки плочки само на вафлички. Някой виждал ли е такава преса и ако знае каква марака е моля ви да пишете. Praynig Ефекта е страхотен и стои много дискретно - не се вижда.  Party
Ситни вафли ли са?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … 9#ShippingPayment
Нещо такова?

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 16:11 от mari6a

# 456
mari6a, за жалост не е такава и не прилича на тази. Цял ден изчетох темите за пресите от началото до края и видях много преси, които с момичетата сте показали, но нито една не прилича на тази. Отпред, където са плочките на вафли е тънка подобно на тази :

а дръжката й е като на тази маша , има същата метална стойка, но щипката с която се затваря е кръгла, като пръчка и дълга на половината на дръжката. Умирам от яд, че не попитах каква марка е и от къде е.  #Cussing out    

# 457
  • Варна
Връщай се да питаш веднага  Wink  Hug

Аз от тази, която ти показах съм страшно доволна, ситните вафли правят страхотен обем без лак, без тупиране, без нищо.

Авче,   bouquet

# 458
  • Paris
CI, един въпрос ме мъчи и се надявам ти да ми отговориш. Защо има слънцезащитни продукти и за плаж, и за градска среда? В кое е разликата?
Благодаря ти!  bouquet
Ужас! Този въпрос въобще не беше за тази тема.
BeTiTyYy333, благодаря ти все пак за отговора!  bouquet

# 459
mari6a, следващият път ще питам и ще пиша.  Hug Знам, че тази я поръчвахте от ибея и сте доволни, но на тази за която ви казвам предимството й е, че е много тясна и самата плочка с вафлите е от край до край, няма пластмаса от страни и позволява да я използваш буквална до корена на косата.  Party А моята грива е тънка,  #Silly та така не се вижда и ефекта е страхотен.  4470

# 460
  • Пловдив
Ох, изчетох всички теми... за преси - керамични, некерамични...
Искам и търся нещо евтино, но да върши работа, само за изправяне...  Embarassed Не ми се карайте  Joy Ама в тая криза...  Crazy Просто вече 5 години имам преса за изправяне и вафлички. Вафличките ми ги прави ок, но приставките за изправяне, освен че скубят... нищо не изправят... Ужас...  Sick Има ли изобщо някаква хубава преса до 30-40 лева... или по-добре да събирам и да си купя професионална...  #2gunfire за към 100-200 лева...  #Cussing out (кожодерци..)  Crossing Arms

# 461
Искам да ви питам с какво си почиствате пресите. Почистих си пресата със спирт и приставките и се обелиха, купих си друга и пак я почистих така (защото реших, че предната просто е била смотана и затова се е обелила), тя пак се обели #Cussing out пробвала съм само с влажно парцалче, но стилизиращите продукти не се махат newsm78 Дайте съвети! Flutter

# 462
  • Варна
Аз с тоалетна хартия, мекичка  Blush

# 463
на моята изрично пише да не се използват стилизиращи продукти преди изправянето и никаки такива съдържащи алкохол, защото има опасност от разваляне на покритието или възпламеняване. Naughty

# 464
Zna4i presata moje da si e po4istvash s bebeshki vlajni kurpi4k,ili s vlajna kurpa s topla voda.Probvai pri men e polu4ava!

Общи условия

Активация на акаунт