ДА СПРЕМ ЦИГАРИТЕ заедно!

• 109 746
  • 932
  •   1
Отговори
# 225
  • В къЩи.
А какво е общото между противозачатъчните и цигарите?  Rolling Eyes
 Браво радвам се за всички които устояват  bouquet

Много рядко тромбозата може да причини трайна инвалидизация или дори да завърши със смърт. Рискът от сърдечен или мозъчен удар се увеличава с възрастта и с употребата на цигари. Когато употребявате Таблетки, трябва да спрете тютюнопушенето, особено ако сте над 35 годишна възраст.

Това е цитат от листовката на Ясмин.Аз оЩе нямам 35,на 30год съм,но все пак гинеколога ми ме предупреди,ако мога да ги намаля.

# 226
Днес правя 2 м. откакто не пуша. Много съм доволна.

Качих само 2кг. и то първия месец, за сега ги подържам и не са ми проблем.

За сетен път се убеждавам,че всичко е в нашата глава.

Успех на всички, които сте решили да ги спрете не е трудно, действайте! Peace

# 227
Здравейте момичета  Grinning аз вече 6 дни не съм палила цигара,а това е голямо постижение за мен.Когато ми се допуши се залъгвам с бонбони без захар.Смятам да не ги започвам отново.Успех на всички ни!!!

# 228
# 229
Има билки,които ще ви откажат от цигарите за 2 седмици ooooh!

# 230
Казвай бързо билките. Аз почти съм на път да ги откажа, но можот е патологичен пушач и нищо не е в състояние да го откаже. Затова искам да му предложа нещо на пръв поглед безобидно като билките.

# 231
здравейте,бременна съм в 6 месец но неможах да откажа цигарите.Пуша по 10-ина цигарки на ден и хем ме е страх,хем не спирам.Има ли опастност за бебето от някакви увреждания.Много се притеснявам

# 232
здравейте,бременна съм в 6 месец но неможах да откажа цигарите.Пуша по 10-ина цигарки на ден и хем ме е страх,хем не спирам.Има ли опастност за бебето от някакви увреждания.Много се притеснявам

Егати въпроса Shocked 10 цигарки на ден си е голяма вреда. Бързо се осъзнай и спирай цигарите  ooooh! И разбери, че всичко зависи от теб самата. Няма такова нещо като абстиненция или глад, всичко е на психическа основа   Naughty

И пак казвам купете си Не пуша вече на Алън Кар, или я вземете под наем от някоя библиотека или от някой приятел назаем...

# 233
Има билкар в кв. Симеоново казва се Еньо Миланов. Мой приятел пушач с негови билки спря цигарите за 2 седмици и вече 5 години не пуши. Невероятно, но факт. И са на смешна да не кажа символична цена

# 234
Съжалявам, че ще бъда груба, но никога няма да разбера такива майки. ooooh!
Ако се притесняваше толкова, нямаше да пушиш....и да, има опасност от увреждания...осъзнай се!!! ooooh!

# 235
  • TX
Идвам при вас да споделя моя опит в борбата с цигарите.
Бях страстен пушач, пуших почти кутия, а имам периоди и повече на ден. Спирала съм цигари само в рамките на едната си бременност и двете кърмения ( през едната не успях, но ги бях смъкнала до две-три) Преди съм праввила много опити, кои успешни кои не дотолкова. Сега надявам се искрено последният е бил на 09.03 тази година с таблети които вървят в аптечната мрежа, но не си ли наложиш Волекс другото няма как да стане.
Вече пушачите ми миришат гадно и ги причислявам към слабоволевите  Wink
Както казва тъщата на мой близък "Пази Боже от отказал се пушач, няма по досадно нещо на света" Може и да е така, но аз вече не пуша
Със средствата които съм давала за цигари, сега се глезя, с хубава козметика и други месечни подаръчета си правя

# 236
Здравейте,момичета!
И аз реших вече сериозно да спра цигарите.Не съм пушила от 30.11, т.е. от 6 дни.
Вчера обаче съгреших...ходихме на гости и изпуших 2 цигари Embarassed
Оставила съм си една цигара на видно място нарочно,за да си докажа,че всичко е до нагласата
на човек и че ако реша мога и без тях!

# 237
Аз пак ги спирам Embarassed
Днес трети ден без дим,за сега не изпитвам глад Peace

# 238

На такъв въпрос дори не мисля, че някой трябва да се хаби да ти отговаря. По другите ти постове прочетох, че питаш и друго дали е опасно, така че не знам какво и защо питаш. Когато човек взима решение да трови себе си, е едно, има право да прави каквото си иска, но тук вече...Не пиша такива постове, защото, ако нещо не ми хаесва, нормално го подминавам и не обичам да се заяждам, но ти освен, че пушиш и задаваш въпоса дали е вредно  Rolling Eyes

# 239
ivon4eto, проблемът, мила е, че никотинът от 10-те ти цигарки минава директно през плацентата и оттам - в бебето. абсолютно всичко,което влиза в кръвта ти, влиза и в плода.

Общи условия

Активация на акаунт