Пушачите са наказани навън 

Пушачите са наказани навън 

иначе аз например не промених нищо от навиците си докато пушех и сега-на работа ходя с колежките да пушат,аз само си бъбря,но в началото имах чувството ,че съм си изпушила цигарата,просто навика да съм с тях,вечер с мъжа ми на балкона също си бъбрим докато той пуши,просто аз видях още в началото разликата която се получи с мен след като спрях цигарите и сега за нищо на света не искам да започвам пак,хем че ми се пропушва изобще не отричам,просто зная как се задъхвах,каква сивкава беше кожата ми,колко нервна бях и всичко ме дразнеше,все едно светът зависи от цигарата ми...не мисли за цигарата,а затова колко по добре се чувстваш без нея,там според мен е ключът,поне за мен беше така!успешен ден пожелавам на всички!
Минават ми подобни на твоите мисли
спи ми се и се чувствам прекалено спокойна, по принцип съм си нервак 

можеш момиче,повярвай си и ще успееш,а тук можеш да мрънкаш и да си изкарваш нервите колкото искаш,всички ще ти помогнат....успех,днес съм у дома и ако имаш нужда да бъбрим ще помагам
,а аз сега да ви споделя,например на първия месец без цигари си направих подарък парфюм с коренно различен аромат от това което ползвам по принцип,защото реших че искам да променя и аромата който излъчвам без цигарите,ще видите че ухаете на страхотно свежо и чисто обонянието става съвсем друго а на мен дори кафето ми има друг вкус и по ми харесва,всичко е въпрос на мислене...успех
Препоръчани теми