ДА СПРЕМ ЦИГАРИТЕ заедно!

• 110 303
  • 932
  •   1
Отговори
# 840
краси2 благодаря ти за куража Hug

# 841
  • София
Ей, момичета, сърдечно благодаря за подкрепата.
Днес ми е третата кафеутрин без цигара и честно казано - не е толкова зле, държа се.
Снощи издънка - вечерта сядаме с по бира, половинката ми подава цигара - това, защото не бях му споделила за начинанието, а и защото винаги, когато седна с биричка в ръка ровя за цигара. Изпушвам я половината и чак тогава включвам, че всъщност аз вече не пуша. Знам, че звучи смахнато, но явно тези два дни не съм си мислила само за пушене. Изпуших си я - с кеф при това, с още по-голям кеф я загасих.
Сутрин ми е едно свежо  Simple Smile. Няма да се дъня повече.

# 842
SUPI4KA   с всеки изминал ден ще ти става все по лесно и хубаво,и въобще не си се издънила,просто сама трябва да прецениш кое е по добре-да пушиш или да я загасиш.....а след една седмица ще се чувстваш като нов човек,при нас сега и мъжът ми е на етап обмисляне отказването на цигарите....

# 843
Хей, и аз тук, само да се похваля - 6 месеца без дим !  Party
Не се колебайте да опитате, това е най-хубавото нещо, което съм правила  за себе си  Peace
Анито, ще почувстваш промяна. Аз също не съм спестила милиони Simple Smile от както съм ги спряла, обаче забелязвам нещо друго- от както не пушим със съпруга ми си купихме мотор, пълна екипировка и за двамата, ходихме на почивка, глезим себе си и децата, остава ми прилична сума от заплатата (а преди не можехме да вържем колана за месеца). Изобщо не се притеснявам за парите. Преди първото нещо в магазина беше хляб + 2 кутии цигари, за друго -ако остане. Сега е различно. Звучи много отстрани като го казвам, но е истина - само за 6 месеца. 

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 11:14 от Vasencetto

# 844
Днес изпуших само една с кафето. Довечера ако приняцам може да изпуша една, но ще гледам да са максимум по 2 на ден. така докато свърши кутията после им казвам Сбогом.  Започнах да ги намалям преди  месец от 10-15 на ден станаха 6-7, после 4-5, 3-4. От днес съм на 1-2 и така. Този метод ми го каза едни аптекар, когато исках да си купя Таберкс. Каза, че той така ги е спрял, като всяка седмица намалял по 1 цигара и така докато достигнал до 1-2 и не му било проблем никак.

# 845
  • София
Да споделя с вас - четвърта кафеутрин без цигара. Шубе ме е да го кажа даже, но май със сутрешното димене се сбогувах - не ми липсва. Вчера вечерта, обаче - пак издънка. Толкова ми се пушеше, всички наоколо си пушат, аз джвакам дъфка. Запалих си.
Шеше ми се вече да мога да се похваля, че съм непушач, но явно не е толкова лесна тая работа  Thinking.
Ще се разтърся за електронната цигара - дано спаси положението довечера.
lasi , браво.  Явно се справяш по-добре.

# 846
  • Кюстендил
Tолкова време вече мина, а на мен желанието да си запаля не ми минава Tired Нощес сънувах, че паля, и с такова удоволствие си я изпуших, без никакви угризения на съвестта Sad Колко още време трябва да мине, за да спре да ми се пуши толкова много?

# 847
А тази нощ сънувах, че търся кибрит, за да запаля цигара. Добре, че не можах да намеря.  hahaha И сънувах около мен много фасове...  Tired

# 848
Tолкова време вече мина, а на мен желанието да си запаля не ми минава Tired Нощес сънувах, че паля, и с такова удоволствие си я изпуших, без никакви угризения на съвестта Sad Колко още време трябва да мине, за да спре да ми се пуши толкова много?

Трепет, и аз съм така..Сънувах, че пуша, ама така сладко дърпах. Иначе от миризма на цигари ми става гадно. Ужасния навик да запаля се събужда най-силно при вълнение и когато доволна от свършената работа седна...и ми се ще да запаля.  Embarassed

# 849
Здравейте момичета. newsm51
Минавам да се разпиша- днес сутринта изкушение имаше.Устисках.Горда съм от себе си.Забелязвам,че цигарения дим ми е неприятен

# 850
  • Кюстендил

Трепет, и аз съм така..Сънувах, че пуша, ама така сладко дърпах. Иначе от миризма на цигари ми става гадно. Ужасния навик да запаля се събужда най-силно при вълнение и когато доволна от свършената работа седна...и ми се ще да запаляEmbarassed

Мдаааа, да се наградим подобаващо и да осерем пейзажа, без извинение Sick

# 851
  • София
ще ти мине,аз още сънувам от време на време,че запалвам ама вече много рядко.Ако издържиш първия месец,после е много по лесно.Аз не съм и купила нещо кой знае кво от това че съм спестила от цигарите,по скоро парите се наместват по предназначение,но като излизам ми трябват много по малко пари отколкото преди да ги спра.Това определено е облекчение за мене,щото не се притеснявам дали ще ми свършат цигарите по време на излизането ми,имам ли достатъчно пари за цигари и тн,тия притеснения изчезнаха много бързо.Сега като гледам всички около мене как се тръшкат да спестят за цигари и се лишават от други неща за да им стигнат парите,просто е голяма простотия,която и аз доскоро правех.

# 852
Ако ви беше чел Фройд с тия сънища, веднага щяха да се наклонят везните в една друга липса, но не и цигарена! Joy

# 853
http://men.-spam082-/n/najdobrite-reklami-protiv-tyutyunopushene.9139.html?ref=nf    вижте какво открих надявам се да помогне малко поне на някои от вас,които все още им се пуши Simple Smileто и на мен ми се пуши ,де и затова си издирвам такива статии за да се взимам в ръце bashуспешен ден ви желая

# 854
Момичета, май леко напълнявам. Захващам се с каланетиката пак. Забелязвам, че по-рядко посещавам тоалетната. Май ме обзема паниката. Но още не съм запалила откакто ги спрях. Трябва да се справя и с евентуално напълняване. Не трябва да се отпускам!  261uu

Общи условия

Активация на акаунт