ДА СПРЕМ ЦИГАРИТЕ заедно!

• 110 302
  • 932
  •   1
Отговори
# 855
  • Бургас
Пушенето на 1 цигара изгаря 20 калории, т. е. сега като не пушиш, освен че трябва да не заместваш цигарите с похапване, а и да се движиш повече. Аз съм напълняла с 5 кг за 2 месеца, но нямам интерес заради бебеправенето да ги сваля сега, ако се увеличат още 2-3 кг, ще го мисля като хранителен режим. Ходене до тоалетната, според диетата на Дюкан, за това помагат триците - овесени и пшенични, защото имат фибри в тях, може да опиташ ако не са ти гадни, щом помага при хранителните диети, защо да не помогне и при тютюневите диети. УСПЕХ!
ПП: аз пък откакто не пуша си хпдя всеки ден до тоалетна, а преди беше най - често през ден. Извинете, че издребнях... Whistling

# 856
  • TX
Момичета, май леко напълнявам. Захващам се с каланетиката пак. Забелязвам, че по-рядко посещавам тоалетната. Май ме обзема паниката. Но още не съм запалила откакто ги спрях. Трябва да се справя и с евентуално напълняване. Не трябва да се отпускам!  261uu
Разбира се че няма да те оставим да се откажеж, направила си най съществения отказ  Naughty
С напълняването не е непреодолимо смъкнах си всичките 16 кила   Shocked дето качих, но не от непушене ами други физиологични причини които съвпаднаха с този период, но това че всяка сутрин че качвам бе пагубно за мен, дори за миг не се замислих, че една цигара била 20 калории или тем подобни. Изпитвах и все още изпитвам гордост, че се оттървах от тази си зависимост, а мъжо също успя като ползваше и моя опит и така ГОРДА СЪМ ЧЕ В КЪЩИ СМЕ БЕЗ ЦИГАРЕН ДИМ  Sunglasses
УСПЕХ

# 857
  • Бургас
Да, така е, за нищо на света не бих запалила цигара, макар че понякога когато леко замирише ми става приятно, това не е ненормално. А по въпроса с качените килограми - всяка жена, която има воля да поддържа тялото си - би могла се справила с излишните килограми, каквото и да ги предизвиква, стига здравословно да е ок.

# 858
  • Страната на чудесата
Черпя ви по едно ароматно кафе по случай 11 бездимни месеца, та-та-та-там Laughing newsm44

# 859
Болна съм, ларинго-фарингит. Ето, че май момента настъпи. Нама за какво да го отлагам вече. Сутринта ми беше толкова зле, че не се сетих за цигара. Гърлото ми стърже ужасно. Пишете ме от днес спряла цигарите, надявам се завинаги. Амин  Laughing
Lucky Plam Мерси за кафето и браво на теб.
Ще съм тук за да се м отивирам от постове като твоите   bouquet

# 860
  • Страната на чудесата
бубанка, то и аз ги спрях по време на боледуване, така че-смело напред! Не е трудно,стига да мислиш, че не е трудно! Ние ще помагаме Laughing

# 861
Lucky Plam -честито,това е нещо много и заслужаваш подаръци  bouquet smile3525 Gift браво ти си силен човек,така бих те нарекла аз Hugуспех на всички останали,наистина не боли от спирането на цигарите,боли когато след време разберем колко сме се тровили!

# 862
Ех,как искам и аз след 10 месеца да се похваля така .Аз още съм си в редиците на непушачите Heart Eyes newsm44
Прекрасно е .Качих кг. ,но ще ги свалям после.

# 863
Жива съм след 12 дни без цигари. Продължавам с каланетиката. Благодаря ви, момичета за подкрепата!  Hug Амии, то не е било толкова страшно. Пък и милото ме успокоява, че  има мнооого пълни хора, които пушат. Значи цигарите не са водещи при отслабването. Хайде, нека има и други попълнения!   bouquet

# 864
Ден втори...... все така ме боли гърлото и трахеята, нямам и глас, не ми се пуши ама хич  Laughing Детето снощи искаше да му чета приказка, но когато започнах само си отварях устата като риба на сухо  Confused  То едно хубаво нещо от това поне има. Когато направя 10 дни без цигари ще си сложа линийка и аз Simple Smile

# 865
  • Велико Търново
Привет на всички!
Влизам да ви се похваля и да ви дам кураж-днес става 1 година откакто се разделих с цигарите. newsm38
Аз дълго обмислях това решение и се настройвах. Наистина в началото е трудничко, но мотивацията още е силна и това трябва да се използва.
Не смея да давам много съвети, защото не се чувствам още уверена , но то е защото от време на време като тръпка , за секунди ,през тялото преминава желанието да си дръпна.Когато и то премине ще съм напълно освободена.
Борете се- заслужава си!!!

# 866
  • Страната на чудесата
G_D_G, Честито!!! Браво на теб и само така!
Пожелавам ти пълна независимост от цигарите до края на света!

# 867
# 868
Хей момичетаааа къде сте???? Thinkingда не пушите тайно някъде скрити  Laughing

# 869
Здравейте!
Как ще пушим неееееееееееее .Да ви кажа и моя хубавец се опитва да ги спре.Вече 3 ден нее пушил.Толкова е приятно вечер да легнем и никой да ме смърди

Общи условия

Активация на акаунт