ДА СПРЕМ ЦИГАРИТЕ заедно!

• 109 753
  • 932
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте! В групата на пушачите съм от 4 години. През лятото забременях и ги отказах за 2 месеца. След спонтанния аборт обаче не издържах на стреса и отново съм си активна пушачка. Много ми дотегна вече от проклетите цигари, но не ми стига волята сега да ги откажа. Все си намирам поводи да отложа спирането им. Искренно се радвам и поздравявам успелите  Peace  Страхувам се от напълняване, не ми се приемат медикаменти, отказващи от цигарите. Ще следя темата, за да се стимулирам и да ги спра в скоро време! Успех на всички  Hug

# 211

Пуши ! Много ти ходи ! Peace

# 212
Здравейте, записвам се в темата ви. Пушачка съм от доста години и съм ги отказвала няколко пъти, но все неуспешно. В смисъл, че пак идва време, когато съм запалвала отново. При първия ми отказ бях решила, че дори и да запаля /беше минало около 1 година/ това няма да ми повлияе, но дълбоко грешах. При следващите ми отказвания вече знаех, че пална ли пак ще пропуша, но...
Сега отново съм решила, че трябва да се справя с този проблем. Мъжът ми не пуши от една седмица и аз се стремя да не пуша пред него, да не го предизвиквам, но още по-добре ще е, ако ги спра и аз.
Просто трябва да взема решение, че от утре /примерно/ ги спирам, но на другия ден мисля по друг начин и така отлагам и отлагам...

# 213
Просто трябва да взема решение, че от утре /примерно/ ги спирам, но на другия ден мисля по друг начин и така отлагам и отлагам...

Една мъдрост от ДЗЕН казва - няма утре и вчера - има тук и сега  Peace

# 214

Една мъдрост от ДЗЕН казва - няма утре и вчера - има тук и сега  Peace

Laughing Точно това си мислех, когато писах поста си, че това утре, трябва да е в този момент, а аз все отлагам.

# 215
Laughing Точно това си мислех, когато писах поста си, че това утре, трябва да е в този момент, а аз все отлагам.

Браво !!  Peace А в момента можеш да си сложиш снимката от предния ми пост за уолпейпър примерно  Peace

# 216

Браво !!  Peace А в момента можеш да си сложиш снимката от предния ми пост за уолпейпър примерно  Peace

Тормозиш ме.  Laughing Много е гадна снимката.

Ще се включа отново, когато сутрин стана и не си направя кафе и не си запаля цигара.  Peace

# 217

Тормозиш ме.  Laughing Много е гадна снимката.

Ами гадна ще да е - коя да ти предложа - онази от рекламата на боро ?!

Мъжът от снимката май е починал ..... поне така пишеше.

Е как ще ги откажеш  newsm78 Сега се вгледах че все едно устните са взети от аватара ти ...  Thinking

# 218
Бях твърдо решена да ги откажа преди 2 месеца, но не успях....Тъкмо ги бях намалила доста и скъсахме с приятеля ми.... днеска осъзнах че за 1 седчица пак запуших като комин  Embarassed
Твърдо решена съм да спра. Просто нз защо все не ми стигат сили..и се притеснявам за напълняването.
Чудя се дали всички напълняват или просто на хората ядат вместо да пушат и заради това пълнеят. Сега имам двоен стимул хем да ги отказвам хем да отслабвам, което нз как ще стане  Laughing

# 219
  • София
ох и аз искам хем да ги спра хем да отслабна,само че при мене не се получи предния път.Отказах ги за около година и качих 6 кила,като се стремях да се ограничавам и в яденето,но не се получи.Сега се чудя дали някоя от вас е ползвала от хапчетата за отслабване,от тези които предлагат в аптечната мрежа и ако да от кои е най- доволна.Просто вече се задъхвам при съвсем елементарни действия,а какво ли остава за някои по-тежки и ми писна да вися с фаса в устата.Ако реша ей сега ги отказвам,но ме притесняват след това килограмите които при мен просто не се свалят след това.

# 220
Здравейте по напред мисля в тази тема писах,че искам да отказвам цигарите и това преди много време,е сега с чиста съвест мога да си кажа,че сама без никакви медикаменти вече 5 месеца не пуша,ей така,както си седях си казах край и до сега не съм и запалила,а уж си мислех,че не ми е толкова силна волята.Е вече се радвам на чиста коя,не се задъхвам като качвам стълби,не ми мирише лошо дъхът.Успех и на вас.

# 221
Когато предния път отказах за дълго цигарите, без да се старая дори отслабнах. Сега обаче качих малко. Въпреки това не съжалявам. Ще се боря малко по малко и с килограмите. Това е по-малкото зло. Приоритети  Simple Smile

# 222
  • В къЩи.
влюбена поздравления   bouquet
Аз също съм пушачка,спрях ги по време на бременността и после докато кърмих,но веднага след това ги почнах пак  ooooh! (толкова ми е бил акъла  Twisted Evil) От няколко седмици пия противозачатъчни и ми казаха,че трябва да ги спра или поне да не пуша повече от 5 цигари на ден,е не ги спрях,но пуша само по 3 на ден.Надявам се и тях да махна скоро.
Успях на всички с борбата  Hug

# 223
А какво е общото между противозачатъчните и цигарите?  Rolling Eyes
 Браво радвам се за всички които устояват  bouquet

# 224
Лелееее не мога и не мога. Евала на хората със силна воля. Не съм пушила единствено по време на бременността ми и кърменето..... и после хоп айде пак #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт