Гоблени-49

• 54 199
  • 430
  •   1
Отговори
# 120
  • в зоната на здрача
Какво ви става ,бре хора.. ooooh!,едно и също се дъвче в тая тема.

dena_klv, poepie ,разбрахме ,че сте съгласни с Хипатия,
аз също..но не мислите ли ,че ако всички напишем по един пост ,"И аз съм съгласна",
тя темата ще се превърне в "Съгласни и не съгласни",а не в "Гоблени".
Айде да се вземем у ръце ,аа.
Първа страница е за да биде прочетена,най-напред.
Пък ако имате нещо неразбрано ,сиреч на недостъпен език,питайте -няма лошо.
Питате -отговаря ви се,ако не е "глупав"човека ,разбира се и толкоз.
Приключва се.

И цитирайте мненията като хората ,че нищо не се разбира..аз пък на тва се ядосвам.

Ей,Грухи... Heart Eyes

# 121
добро утро дами
да се похваля с моя първи гоблен на хиксчета.
малкия много му се радва и чака с нетърпение да го сложим в рамка.  а това е номер две - куче в обувка
да си призная до сега не бях шила с кръстчета и не знаех за различните видове панами /затова и мая е на българската панама/да не говорим че ги няма и по магазините в нашия град . тук научих за което благодаря. и мога да кажа че ве4е само така ще шия.
 Peace Hug

# 122
venipuh, честит рожден ден на детенце и от мен newsm59  party041да расте много, много щастливо!

белла, тази закуска, ммм, вкусно Heart Eyes

и най-накрая - днес утрото е много добро за мен, ето заради това, макар, че и аз ще се мая със сортирането, шиенето, ама силно се надявам zornitsa да ми помогне, за което й благодаря  bouquet

та ето, да отвориш оригинал наистина било страхотно чувство

добър ден на всички

# 123
Кетри, душо, къде се скатаваш Heart Eyes Кажи сега какво шиеш.

Анимари, красота и настроение невероятни! Поздравления  bouquet
dianjeli3, мноооого хубаво е прозорчето Peace А сега и мен ме засърбяха ръцете да отворя нещо оригинално, като гледам какво почваш; вълнение си е Hug
 Имам едно веселяшко предложение- по случай 1-ви април да си направим един форумски маскен бал- като си сменим аватарите и пр. И стила, и каквото искате още Laughing Малко кофти че така винаги можем да бъдем разпознати, но пък ако тръгнем да си правим нови регистрации за случая, май ще е непочтено спрямо правилата на форума. Какво ще кажете?
Уаууу, от сега си мисля как ще се натъркаляме от смях Joy

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 22:28 от бай Прас

# 124
  • София
Добро утро и от мен!
Bella, закуска с кафенце, м-м-м...   bouquet
Venipuh, да ти е жива и здрава щерката!   ura

Аз за последно да ви досадя с "Невестата", ама и аз като Марулка мисля, че като сложиш един гоблен в рамка си е завършена работата.

А ето и "Пермина" готов:

И браво на всички, които сте показали много красиви неща!  Heart Eyes

# 125

venipuh да ти е жива и здрава рожденничката!да расте задрава,щастлива и с късмет! Two Hearts smile3510 baloni bdbaloni

Vessito75, ooooh!как съм проуснала да кажа...тази балерина е приказно красива наистина Peace
animari,браво за пчелата Мая...много свежо настроение носи
Grinning
dianjeli3,и аз чакам с нетърпение да покажа подобна снимка тук...т.е. представям си,че вече съм получила Sleigh ride и трябва да си разпределям конците Crazy...мъничко ти завиждам,ама благородно...успех!
Прасчо,идеята ти ми допада...и аз започвам да се хиля само,като си представя rotfImao
wesi.i.gogo,как можа да си помислиш,че досаждаш...аз ще ти благодаря,че ни го показа и в рамка...прекрасен е!
...и пермина е много хубав Peace

# 126
  • Пловдив
Здравейте, девойки  Hug
добро утро дами
да се похваля с моя първи гоблен на хиксчета.

Анимари, чудна е станала Мая-та. Аз също я харесах и мислех да оползотворя за нея останалата ми разграфена панама, но исках и да я направя с кръстчета, както си е в оригинал. Ще споделиш ли как я ши - през нишка ли? защото, ако е във всяка дупка направо ми се вижда мисия невъзможна  newsm78
Честит празник на малката принцеса на Венипух - да е жива и здрава за радост и гордост на мама и тати  bdbaloni
Прекрасни гоблени сте сътворили, момичета, с кеф да им се радвате  Hug

# 127
  • Варна
venipuh, Да ти е жива и здрава Ванеса, да расте красива и щастлива!

wesi.i.gogo чудно изглеждат в рамчиците Hug

animari браво струва ми се че доста бързичко го уши Simple Smile

skarletini добре дошла Simple Smile Опитай да шиеш по хлабаво, особено по тъмните цветове.

# 128
Прасчо,
само със смяна на никовете не става:)
Нали знаеш,ч е като се цитираме се запазва и ника.
Така ,че момента свалете маските няма да е изненада Simple Smile))

# 129
Здравейте!
Бих искала да ви попитам, някой има ли ключ на черното бебе, което ни показа Неличка. Аз имам един, на който пише, че има грешка. За това, ще бъда много благодарна, ако можете да ми дадете верен. Благодаря!

# 130
белла, дано най-скоро и ти се окажеш в моето положение Peace

Прасчо, радвам се, че ти е харесало прозорчето, сладичко е, а снощи започнах последното

# 131
Здравейте,момичета!Слагам снимки на конците и инструкциите,ключа не съм го снимала но ако трябва и него ще снимам
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=354324&pid=11122096
Благодаря ви предварително за помоща!

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 10:14 от zlatkaan

# 132
Аз предлагам да си сложим истински снимки на нас си, така бяха направили в споделете и беше много интересно , за един ден

# 133
  • България
Ще пробвам Didorani .  bouquetСкоро четох в някакъв сайт за гоблени,че е добре за да не се усукват конците да се прекарат през кърпичка напоена или изпрана с омекотител.Дали е вярно,защото на мен ми се усукват понякога и се чудя дали да пробвам?

# 134
  • Пловдив
skarletini, добре дошла  Hug и моят старт беше със старото мостче, много си го харесвам, някой път ще ви го покажа и него  Flutter И на мен ми се струваше, че тъмните конци са по-тънки, но после като се изпере и изглади няма проблеми  Wink По принцип, както ти е казала и Дидорани, тъмните конци обикновено изглеждат по-тънки... Ще се радвам да го покажеш  Flutter

Писали сме заедно - мисля, че пак си се усукват конците... омекотителя май беше за ламето  newsm78 Просто като ти се усуче си дръпни иглата до основата на конеца, където излиза от панамата, изправи си го и си я дръпни пак, където трябва - така се избавяш от вдяването поне  Wink

За първи април каквото кажете - това, все ще е весело  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт