Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 507
  • 505
  •   1
Отговори
# 165
Не може да е така. Аз му ги поръчвам всеки месец. До сега на митница никога не съм ходила.
На чие име са, на твое ли? Rolling Eyes
Ако досега си нямала проблеми, и сега не бо трябвало да имаш.
Обаче защо сега тогава те викат? newsm78 Айде да кажем че е заради тегло.Ама защо тогава митническа декларация? ooooh!
Ох, айде да става 13 часа, да знаем за какво става дума.

# 166
Да, винаги са си били на мое име.. Много странно.

# 167
Да, винаги са си били на мое име.. Много странно.

Ужас.....
Стискам палци да видя какво ще ти кажат.

# 168
"На място елате, на място, на място " Това ми каза.
Каза и фактура да нося.  Rolling Eyes
Дали ще има мито каза, че ще прецени инспектора  Rolling Eyes

# 169
  • сусурлево
Moмичета издирете закона , където пише сумата на която не се начислява мито , и ако пише някъде за тези регулярни доставки . A фактурата не е ли при тях в митницата ( и при доставката )

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 13:19 от juliana_p

# 170
А знаете ли как стои въпроса с връщането на пари от сайта?
Харесах си обувки,сложих ги в кошницата ми и от тогава стоят там,но в сайта вече ги няма.Ако рискувам да ги пусна и не ми ги изпратят,каква е процедурата?

# 171
Мило, ето ти това дето ти казах по телефона:
http://info.mitnica.com/index.php?p=coment65

Moмичета издирете закона , където пише сумата на която не се начислява мито , и ако пише някъде за тези регулярни доставки . A фактурата не е ли при тях в митницата ( и при доставката )

Това е че фактурата я няма при тях, не й е и пратена, така че предполагам, ще дойде при мен, на billing адреса.Понеже в случая бнилинг и шипинг адреса са различни.
Сега ще видим ще дойде ли при мене.

Харесах си обувки,сложих ги в кошницата ми и от тогава стоят там,но в сайта вече ги няма.Ако рискувам да ги пусна и не ми ги изпратят,каква е процедурата?

Нади, ти като си ги сложила в кошницата, не си ги платила, нали правилно разбирам?Или си ги платила, но вече не ги виждаш в сайта?

# 172

Когато тръгнеш да потвърждаваш поръчката,ще ти изпише,че не са налични. Peace

# 173
Alekss я кажи какво стана с твоите обувки? Какво пишеше на известитето ти от митницата?И ти отиде ли вече да ги вземеш?

# 174
Известието е пристигнало на адреса на майка,защото него съм посочила и не мога да ти отговоря какво пише на него. ThinkingНе съм ходила още,утре по всяка вероятност ще се разходя.Голяма каша стана с тази митница,а лошото е,че трябва да водя и малката с мен,пълна лудница... Crossing Arms

# 175
Известието е пристигнало на адреса на майка,защото него съм посочила и не мога да ти отговоря какво пише на него. ThinkingНе съм ходила още,утре по всяка вероятност ще се разходя.Голяма каша стана с тази митница,а лошото е,че трябва да водя и малката с мен,пълна лудница... Crossing Arms

Айде като го вземеш драсни ми какво пише, да знам същото като мойто ли е?  bouquet

# 176
Добре,ще ти пиша.  bouquet

# 177

Продължават да са в статус "in stock",дори и на 2-та стъпка,само не съм въвела данните от картата,да ги платя.Остава ми само да натисна бутона:"submit order".Затова се учудвам.

# 178
  • сусурлево
Г-ЖА ШУШИ дали си взе поръчката , в която имаше тези http://www.gojane.com/32678-shoes-buckle-leatherette-heel.html . Д а даде отзиви и най- вече за номера   bouquet

# 179

Продължават да са в статус "in stock",дори и на 2-та стъпка,само не съм въвела данните от картата,да ги платя.Остава ми само да натисна бутона:"submit order".Затова се учудвам.

Аз като пусках, точно на последната стъпка ме върна че са свършили два модела, така че и тебе ще те върне. Wink От тоя сайт няма как да поръчаш нещо което липсва вече.

Общи условия

Активация на акаунт